7 minden idők legjobb boboho filmje, legendás!

Nosztalgiázni akarsz, miközben nevetsz Boboho filmeket nézve? Pontosan így van, az ApkVenue ajánlást kínál a legjobb Boboho filmcímekre, amelyeket most megnézhet.

Nektek, a 90-es generáció tagjai, mindenképpen emlékezzen egy aranyos és duci kisfiú alakjára, aki mindig egy középkorú férfi alakjával kalandozik, akit gyakran hívnak Nagybácsi?

Igen, igaz, hogy ez a kisgyerek a főszereplő a Boboho filmben, egy mandarin akcióvígjáték-filmben, amely a 90-es években vált kedvenc látványossággá.

Annak ellenére, hogy a régi iskolába sorolták, a Boboho filmek mindig olyan napi nevetéseket jelenthetnek, amelyek újra felkeltik a kedélyeket.

Minden idők 7 legjobb legendás Boboho film címe

Az indonéz al-indonéz Boboho filmsor szinte mindig ugyanazokat a színészeket használja filmjeiben, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a filmek gondatlanul készültek, tudod, a banda.

A közönséget bemutatják kémia ami nagyon jól felébred a szereplők körében, és megkönnyíti számukra, hogy megfeleljenek a történetnek és együtt nevessenek ebben a vígjátékfilmben.

Azok számára, akik nosztalgiára vágynak, vagy csak szórakozásra van szükségük a hétvégén, íme egy sor indonéz feliratos Boboho film, amelyet az ApkVenue ajánl.

1. Szuper huncutságok / Wu in fan dou xing (1995)

Ez az egy film a Shaolin templomban lévő 3 szerzetes történetét meséli el ragadja meg az ellopott mágikus tekercset egy gazember alakja.

Természetesen Boboho egyike a három beosztott hallgatónak. Útjuk mentén egyedi személyiségű emberekkel találkozhat ami még színesebbé tette kalandjukat.

Ez a vígfilm tökéletes nézésre, hogy megszabaduljon a fáradtságtól, amely egy tevékenység után érezhető. Viccelődik Boboho garantáltan visszatér a mosolyod.

CímSzuper huncutságok / Wu a rajongók dou xingjében
Élő1995. július 20
Időtartam1 óra 29 perc
Termelés-
RendezőYen-Ping Chu
ÖntvényMan-Tat Ng, Ashton Chen, Shao-Wen Hao és mtsai
MűfajKaland, vígjáték
Értékelés5.9/10 (IMDb.com)

2. Tíz testvér, a leghíresebb Boboho film

A második film, amelyet Jaka ajánlott egyedi történetkoncepcióval rendelkezik ugyanakkor sok friss vígjátékot illeszteni bele.

A Ten Brothers egy indo sub Boboho film, amely mesél 10 testvér, akik születésük óta két családra váltak szét.

Versenyeznek egymással anélkül, hogy észrevennék, hogy valójában valamennyien testvérek.

A film erkölcsi üzenete is elég jó ahhoz, hogy megfigyelhető legyen. Nem csak vígjáték-akciófilmeket néz, hanem ebben a filmben értékelheti a testvériségről szóló erkölcsi üzenetet is.

CímTíz testvér
Élő1995. december 25
Időtartam1 óra 40 perc
Termelés-
RendezőLik-Chi Lee
ÖntvényKenny Bee, Man Cheung, Ashton Chen és mtsai
MűfajAkció, vígjáték, fantázia
Értékelés6.0/10 (IMDb.com)

3. Nagyapa szerelme (1994)

A következő ajánlás egy indonéz feliratos Boboho film, amelynek más történet, mint a többi film ban ben lista Jaka ezúttal.

Ez az egy film egy családi témát hordoz magában, amelyben Boboho olyan gyereket játszik, aki balesete miatt elveszíti szüleit.

Testvérével nagyapjánál kellett élnie, aki kissé más nyelven mutatta ki a szeretetet.

Amellett, hogy képes mosolyt terjeszteni, ez a mandarin film könnyekre fakadhat jól kidolgozott történetének köszönhetően.

CímA nagypapa szerelme
Élő1995. június 24. (Tajvan)
Időtartam1 óra 30 perc
Termelés-
RendezőYen-Ping Chu, Pei-Yung Hsu
ÖntvénySihung Lung, Jimmy Lin, Shao-Wen Hao és mtsai
MűfajDráma
Értékelés6.6/10 (IMDb.com)

4. Én és te, valamint egy csúnyának nevezett lány (1996), Legjobb indo sub Boboho film

A következő Boboho film, a Jaka ajánlása Én és te, valamint egy csúnyának nevezett lány. Ez a film az egyik legjobb Boboho vígjáték, amit valaha készítettek.

Ebben a filmben Boboho általános iskolás, aki megpróbálja elnyerni a gyönyörű arcú osztálytársának szívét, és hajlandó harcolni ezért a szerelemért.

Eközben a Boboho másik nőbarátja megrázta, de Boboho még attól is félt, mert nem tűnik olyan csinosnak, mint az a lány, akinél összetört.

A majom szeretetének árnyalatai ebben a filmben meg tud nevettetni, nevess egyszerre a színészek viselkedésén, talán röhögj a majmok szeretetének emlékein az általános iskolában.

CímÉn és te, valamint egy csúnyának nevezett lány
Élő1995 (Tajvan)
Időtartam1 óra 27 perc
Termelés-
RendezőYen-Ping Chu
ÖntvényShao-Wen Hao, Yvonne Hung Yung, Jacky Tsung-hsien Wu és mtsai
MűfajDráma
Értékelés8.2/10 (IMDb.com)

5. Trouble Maker (1995)

Ebben a filmben meglátod A bácsi küzdelme, hogy tanár legyen egy osztályteremben, ahol minden a tettes. A nagybátyám azért küzdött, hogy tanítson, mert pénzre volt szüksége.

Úgy érzi, hogy már nem képes szembenézni tanítványaival, bácsival és Boboho-val elment a Shaolin templomba ismereteket szerezni e dührohamok meghódítása érdekében.

Rengeteg Boboho butaság van, amelyet ebben az akcióvígjáték filmben láthat. További melléktörténet ebben a filmben egész jól készült, és meghatottá teheti.

Címbajkészítő
Élő1995. március 25 (Tajvan)
Időtartam1 óra 27 perc
Termelés-
RendezőYen-Ping Chu
ÖntvényShao-Wen Hao, Takeshi Kaneshiro, Man-Tat Ng és mtsai
MűfajAkció, vígjáték, dráma
Értékelés6.5/10 (IMDb.com)

6. Kalandos kincses sziget (1996)

Mielőtt az utóbbi időben megjelent volna a videojáték-témájú filmek trendje, Boboho és barátai már 1996-ban készített videojáték témájú filmet.

Ez a Boboho-film egy fiú és az öccse kalandjait meséli el varázslatosan beszippantotta a videojátékok világát.

A videojáték többi szereplőjével karöltve kell együtt dolgozniuk, hogy legyőzzék a gonosz kalózfigurát, a videojáték Főnökét.

CímKalandos kincs-sziget
Élő1996. augusztus 2. (Tajvan)
Időtartam1 óra 32 perc
Termelés-
RendezőSau Hin Ha, Herman Yau
ÖntvényShao-Wen Hao, Ashton Chen, Jackson Lou és mtsai
MűfajAkció, vígjáték, család
Értékelés5.1/10 (IMDb.com)

7. Shaolin Popey (1994), Első Boboho Film

Az utolsó Boboho filmcím, amelyet az ApkVenue ajánl, Shaolin Popey. Ez a film a Shao-Wen Hao első filmje a színész, aki a Boboho névre keresztelt alakot alakította.

Az első mandarin filmben, amelyben szerepelt, láthatja a Boboho akciót, amely még mindig vicces, körülbelül 4 éves.

Ez a film számos szórakoztató vígjáték jelenetet mutat be. A minőség megkérdőjelezhetetlen, ez a film az egyetlen a kis Shao-Wen Hao égboltjának kezdete volt.

CímShaolin Popey
Élő1994. március 15. (Tajvan)
Időtartam1 óra 27 perc
Termelés-
RendezőYen-Ping Chu
ÖntvényJimmy Lin, Shao-Wen Hao, Ashton Chen és mtsai
MűfajAkció, vígjáték
Értékelés6.4/10 (IMDb.com)

Ez a Jaka által ajánlott Boboho filmcímek listája. Ezek a filmek valóban szórakoztató anyagként használhatók fel a hétvégi fáradtság feloldására.

Annak ellenére, hogy klasszikus filmnek minősül, még ma is nagyon aktuális az a kérdés, hogy képes-e mosolyt csalni ajkára.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk szórakoztathatnak mindenkit, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found