Így adhat hozzá RAM-ot egy használt vakuval

Bosszantotta a lassú számítógép, itt van egy egyszerű módja annak, hogy hozzáadja a számítógép RAM-ját használt vakuval

Flash Disk egyike a számítógépes fejlesztéseknek, amelyet gyakran használunk adatok tárolására és átvitelére egyik számítógépről vagy laptopról egy másik számítógépre vagy laptopra.

A gyakorlati méret és kapacitás elég nagy ahhoz, hogy számos fájl, például videó, audio és egyéb fájlok elférjenek, olyan tényezők, amelyek miatt a flashdisk nagyon jól eladni a piacon.

Amellett, hogy adathordozóként és adatátvitelként használják, kiderül, hogy flash meghajtókkal is növelheti a számítógép RAM-ját gyakorlatilag, ami egy kicsit javítja a számítógép teljesítményét Mi.

Szóval, hogyan adhat hozzá RAM-ot egy Flashdisk-kel? Csak nézze meg ezúttal az ApkVenue beszélgetését, és ne felejtse el elkészíteni a használt flashdisk-et.

  • VESZÉLY! Soha ne vegyen fel egy vakut, amely az útra esik
  • Veszélyes-e egy villanólemez eltávolítása a hardver biztonságos eltávolítása nélkül?
  • Könnyű módok a FlashDisk formázására a CMD segítségével

Hogyan adhatunk RAM-ot egy használt villanólemezhez

  • Ahhoz, hogy a használt vakut a-ként használhassa Virtuális RAM, először is hozzáférnie kell A rendszerbeállítások megadása tovább A számítógépem.
  • Ha igen, akkor ki kell választania a fület Előleg, majd tovább az alkatrészekre Teljesítmény, válassza ki Beállítások.
  • Ezután új ablak nyílik meg, és itt még egyszer választania kell Előleg. Ebben a szakaszban láthatja a lehetőségeket Virtuális memória az alábbi szakaszban. Nos, válasszon változás a virtuális memória beállításainak eléréséhez.
  • Ha először megadta a virtuális memória beállításait törölje a jelölést a legtetején. Ezt követően ellenőrizze, hogy a vaku be van-e olvasva meghajtólista táblázat.
  • Válassza ki a flash lemezt és állítsa be a virtuális RAM méretét amit akarsz. A nyilvántartáshoz ellenőrizze, hogy a megadott RAM-méret megfelelő-e nem haladja meg méret szabad hely a flashdisk-ről. Például, ha a flashdisk mérete megegyezik 2 GB és szabad hely csak 1,7 GB, akkor csak 1,7 GB-ot adhat meg virtuális RAM-ként.
  • Ezenkívül a flashdisk problémáinak megelőzése érdekében csökkentse újra a méretet 1,7 GB egyenlő 10-20 MB.

  • Amikor befejezte az intézkedéseket, válassza a lehetőséget rendben és csináld újrakezd hogy alkalmazza ezeket a beállításokat.

Ez volt az hogyan lehet a vakut RAM-ra vagy inkább virtuális RAM-ra váltani, Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét.

Bár nem számottevően, de legalább az, hogy hogyan lehet növelni a ramot ezzel a vakuval, adhat egy keveset teljesítmény fejlődés számítógépén különböző könnyű tevékenységeket végezhet a számítógépén.

, győződjön meg róla, hogy a kommentekben is hagy nyomokat Ossza meg barátainak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found