emiatt 128 bites processzorok soha nem léteznek

Ennyi idő után miért nem egy 128 bites processzor az utód? Ha tudni akarod az okát, nézzük meg!

1991 elején bevezették a 64 bites számítástechnikai processzorokat. Az eredményre példa, hogy most 4 GB feletti kapacitású RAM-ot használhatunk. Ezen kívül természetesen számos más előnye van a 64 bites számításnak.

Ha kiszámoljuk, egy 64 bites processzor élettartama 26 év. 26 év, bizonyosan nem rövid idő. Ennyi idő után miért nem egy 128 bites processzor az utód? Ha tudni akarod az okát, nézzük meg!

  • Nagy! A legújabb AMD Ryzen 7 1800X processzor megszakítja a világrekordot
  • Kiderült, hogy egy forró PC / laptop processzor késleltetheti a játékot! Hogy-hogy?
  • Ez az olcsó processzor Rp. 850 ezerért egyenértékű egy Intel Core i5-tel!

Ezért 128 bites processzor soha nem fog létezni

Fotó forrása: Kép: ImgFlip

Beszámolt egy vitafórum Quora. Az egyik kanadai IBM-alkalmazott azt mondta minél nagyobb a tényleges számítási bit, annál lassabb lesz a processzor. Mondhatni, hogy a 32 bites számítógépes processzor sokkal gyorsabb lesz, mint a 64 bites.

Jelenleg 128 bites processzor létezik, de nincs rájuk szükség. Ha 128 bites számítást használ, akkor ez még lassabb lesz. A 64 bites számítástechnikával rendelkező processzorokat jelenleg a leghatékonyabbnak ítélik a következő évtizedekben.

Például, ha megnézzük a RAM maximális értékét, amelyet 64 bites számítástechnikai processzorokon lehet használni, akkor a 16,8 millió TB. Míg az olyan operációs rendszerekből, mint a Windows 10 Enterprise 64 Bit, csak legfeljebb 512 GB.

Láthatja, hogy a távolság ilyen hosszú. Ez az oka annak, hogy talán haláláig soha nem látja a 128 bites processzort. Nem arról van szó, hogy a technológia nem létezik, de nincs is rá szükség.

Tehát ez az oka annak, hogy 128 bites processzorok soha nem léteznek. Mit gondol erről, szüksége van egy 128 bites számítástechnikai processzorra? Vagy eleged van 64 bittel? Ossza meg véleményed Jakával, igen, köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Processzor vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: W-Dog.Net


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found