az alkalmazások telepítése a Windows és a MacOS laptopokra

Az alkalmazások telepítése laptopra számos módszerrel megtehető. Itt tekintheti meg az alkalmazások Windows és MacOS laptopokra történő telepítésének teljes leírását!

Az alkalmazások telepítése laptopra A Windows vagy a macOS mindenképpen fontos tudás, amelyet mindenkinek ismernie kell, bandák.

A helyzet az, hogy még egy isteni specifikációkkal rendelkező laptop sem jelenti azt, hogy a használni kívánt alkalmazást még nem telepítették.

Annak, aki szokott laptopot működtetni a mindennapi tevékenységek során, az alkalmazások laptopra telepítése természetesen nem nehéz dolog.

Másrészt, a hétköznapi emberek számára ez kissé nehéz lehet, és felkavarhatja őket.

Eits, de nyugodtan! A probléma az, hogy ezúttal az ApkVenue mondja meg hogyan lehet egyszerűen telepíteni az alkalmazásokat egy laptopra. Maradjon velünk a teljes magyarázat után!

Az alkalmazások telepítése Windows és MacOS laptopokra

Annak ellenére, hogy néhány ember számára ezt könnyű dolognak tartják, a valóságban nem kevés olyan ember van, aki nem tudja, hogyan kell az alkalmazásokat laptopra telepíteni.

Ráadásul jelenleg két legnépszerűbb laptop operációs rendszert használnak, nevezetesen ablakok és Mac operációs rendszer az Apple készítette.

Nos, azoknak, akik szeretnék telepítse az alkalmazást a laptopra de nem tudom, hogyan, itt az ApkVenue megmondja a lépéseket.

Az alkalmazások telepítése Windows 10, 8 vagy 7 laptopra

Először az ApkVenue először megvitatja, hogyan kell telepíteni az alkalmazásokat egy laptopra Windows operációs rendszerrel, bandával.

Számos módja van az alkalmazások Windows laptopra történő telepítésének, amelyet megtehet. Kezdve az .exe fájlok telepítésétől a Microsoft Store-on keresztül az emulátor szoftver használatáig, ha Android-alkalmazásokat szeretne telepíteni a laptopjára.

1. Hogyan telepítsünk alkalmazásokat laptopra egy .exe fájl segítségével

Jelenleg a Windows laptopokhoz sok alkalmazás vagy szoftver kering az interneten, és ingyen letöltheti őket.

Valójában közülük olyan prémium funkciók állnak rendelkezésre, mint a fizetős alkalmazások.

Általában a laptopok által letöltött alkalmazások fájlkiterjesztéssel rendelkeznek .alkalmazás. Most, hogy telepítsen egy alkalmazást ezzel a kiterjesztéssel, a módszer nagyon egyszerű, banda.

Jegyzet:


Ebben a példában az ApkVenue telepít egy laptop alkalmazást erre képernyőképek a képernyőn. Más alkalmazások telepítéséhez a módszer nem sokban különbözik, banda.

1. lépés - Nyissa meg az alkalmazásfájlt
 • Miután letöltötte a laptopra telepítendő alkalmazást, megnyitja azt a mappát, ahová a fájlt mentette. Ja, igen, laptopokról is tölthet le alkalmazásokat a weboldalról Utcai Patkány tudod, banda.

 • Jobb klikk a letöltött alkalmazásfájlra, majd válassza a lehetőséget Nyisd ki.

2. lépés - jóváhagyja a felhasználói fiókok felügyeletét
 • Ekkor megjelenik a jóváhagyás párbeszédpanel Felhasználói fiókok felügyelete (UAC), majd válassza a lehetőséget rendben.
3. lépés - Telepítés
 • Ebben a szakaszban általában csak választással kell kitölteni Következő gomb amíg a telepítési folyamat befejeződik.
 • Ezen kívül ebben a szakaszban általában azt mondják neked határozza meg a telepítés helyét, nyelv kiválasztásastb. a telepített alkalmazás igényeinek megfelelően.
3. lépés - Kattintson a Befejezés gombra
 • Ha az alkalmazás telepítése befejeződött, akkor csak ki kell választania a gombot Befejez, banda.
 • Ebben a szakaszban azt is sikeresen befejezte, hogyan telepítse az alkalmazásokat egy Windows laptopra, bandára.

2. Hogyan telepítsünk alkalmazásokat laptopra a Microsoft Store segítségével

Azok számára, akik az alkalmazások Windows 8 és 10 laptopokra történő alternatív telepítési módját keresik, ez az operációs rendszer is kínál digitális áruház platform nevű Microsoft Store nevű alkalmazás letöltésére.

Maga a Microsoft Store olyan, mint a Google Play az Android-felhasználók számára. Tehát rengeteg alkalmazás vagy játék tölthető le ezen a szolgáltatáson keresztül.

A letöltés és telepítés nem nehéz, kövesse a lépéseket hogyan telepíthetünk alkalmazásokat laptopra a Microsoft Store-on keresztül amelyet az ApkVenue imád a következőkben.

1. lépés - Nyissa meg a Microsoft Store-ot
 • Az első lépés az alkalmazás telepítésének a laptopra, amelyet ezúttal meg kell tennie, természetesen az, hogy először megnyitja a Microsoft Store szoftvert, a bandát.

 • Ban ben Windows 10 Közvetlenül a menüben kereshet rá Keresés ban,-ben tálcán. Közben be Windows 8, irányítsa a kurzort a jobb felső vagy alsó sarokba, amíg meg nem jelenik egy menü Keresés.

 • Ezt követően válassza ki a Microsoft Store programot.
2. lépés - Válassza ki a telepíteni kívánt alkalmazást
 • Ezután keresse meg a letölteni kívánt alkalmazást, valamint telepítse a laptopra, bandára.
3. lépés - Kattintson a Get gombra
 • Ha kiválasztotta a laptopra telepíteni kívánt alkalmazást, akkor kattintson a gombra Kap.

 • A letöltési folyamat automatikusan elindul, és megjelenik a tetején.

4. lépés - Kattintson az Indítás gombra
 • Amikor a letöltési és telepítési folyamat befejeződött, válassza a gombot Dob. Most az alkalmazást sikeresen telepítették a laptopra, bandára.

3. Hogyan telepíthetünk Android alkalmazásokat laptopra emulátoron keresztül

Nem csak egy speciális alkalmazás a laptopok számára, de kiderül, hogy trükköket is tehet az APK-k laptopra, bandára való telepítéséről.

Az Android alkalmazások laptopra történő telepítéséhez Android emulátor segítségére van szükség, hogy az alkalmazás továbbra is futtatható legyen. Az egyik legjobb emulátor ott van NOX Player Emulator.

Az első dolog, amit meg kell tennie, az telepítse a NOX Player Emulator alkalmazást először a laptopon.

Ha nem tudja, hogyan, elolvashatja az ApkVenue előző cikkét a NOX Player Emulator telepítése.

Ha az emulátort sikeresen telepítette a laptopra, elkezdheti az Andorid alkalmazás telepítését. Ezen emulátor segítségével laptopon is játszhat, mint például a Mobile Legends.

Azok számára, akik könnyebben játszanak a játékokon a megkönnyebbült képernyőn, valóban meg kell próbálni az alkalmazások telepítését erre a laptopra!

Az alkalmazások telepítése macOS PC-re

Ezután lehetőség nyílik alkalmazások telepítésére egy macOS laptopra az Apple által gyártott, fejlett laptopok felhasználói számára.

Kétféle módon telepíthet alkalmazásokat egy macOS PC-re, amelyeket megpróbálhat. Első passz Alkalmazásbolt és használja is telepítő fájl .dmg.

1. Hogyan telepítsünk alkalmazásokat macOS laptopokra az App Store-on keresztül

Csakúgy, mint a Microsoft Store, az Apple is Alkalmazásbolt amely lehetővé teszi a felhasználók számára az alkalmazás hivatalos letöltését.

Az alkalmazások telepítése egy laptopra az App Store segítségével valójában pontosan ugyanaz, mint amikor iPhone-ról nyitja meg. De további részletekért kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg és keresse meg az alkalmazást az App Store-ban
 • Először először nyissa meg az App Store szoftvert a macOS laptopján. A folytatáshoz keresse meg a telepíteni kívánt alkalmazást.
2. lépés - Kattintson a "Get" gombra
 • A következő lépés az alkalmazás Apple hordozható számítógépre történő telepítéséhez kattintson a gombra 'Kap'.

 • Ezt követően kattintson a gombra 'Telepítés' az alkalmazás laptopra történő telepítésének következő lépéséhez. Várja meg a folyamat befejezését.

3. lépés - Jelentkezzen be az Apple ID-be
 • Az alkalmazások Store-ba történő telepítésének befejezéséhez először be kell jelentkeznie Apple ID-fiókjába.

 • Ha igen, az alkalmazás megjelenik a Launhpadon.

2. Hogyan telepítsünk alkalmazásokat a macOS laptopokra fájlokon keresztül. dmg

Az App Store-on kívül természetesen letölthet alkalmazásokat egy internetes webhelyről is. Későbbi fájlok telepítő hogy a letöltött fájl kiterjesztéssel rendelkezik .dmg vagy ami azt jelenti lemezkép.

Természetesen az alkalmazás telepítése laptopra .dmg fájl segítségével természetesen eltér attól, amikor az App Store-ból tölti le.

Kicsit hosszabb, de nem olyan bonyolult, mint amikor a Windows 10-et vakuval telepíti, természetesen. Kíváncsiság helyett jobb, ha azonnal látja a következő lépéseket.

1. lépés - Keresse meg és nyissa meg a .dmg fájlt
 • Először is a sikeresen letöltött .dmg telepítőfájlt keresi.

 • Ezt követően kattintson duplán a fájlra a megnyitásához, és folytassa a telepítés szakaszával.

2. lépés - Kattintson az "Elfogadom" gombra
 • Ezután megjelenik egy ablak_ Végfelhasználói licencszerződés_, itt kattintson 'Egyetért' hogy folytathassa az alkalmazások telepítését a következő számítógépre.

 • Ezt követően várja meg, amíg a betöltési folyamat befejeződik.

3. lépés - Helyezze az alkalmazást az „Applications” mappába
 • A következő lépés, te kattintson és húzás Alkalmazás amelyet a mappába telepítenek 'Alkalmazás'. Ezután várja meg a folyamat befejezését.
4. lépés - Kész
 • Ebben a szakaszban sikeresen elvégezte az alkalmazás telepítésének lépéseit egy PC macOS-ra, bandára. Az alkalmazást az 'Applications' mappában az alábbiak szerint találja meg.

BÓNUSZ: Hogyan lehet eltávolítani az alkalmazásokat Windows és macOS laptopokról

Néha, amikor a laptop lassúnak érzi magát, az alkalmazás eltávolítása az egyik megoldás, amelyet a legtöbb ember választ.

Azok számára, akik nem tudják, hogyan kell eltávolítani az alkalmazásokat a Windows és a MacOS laptopokról, itt az ApkVenue adja meg a lépéseket. Figyelj, menjünk!

1. Hogyan lehet eltávolítani az alkalmazásokat egy Windows PC-n

Az alkalmazások telepítése Windows laptopra valójában meglehetősen egyszerű és gyors.

Nem kell semmilyen CMD parancskódot használni, mert a következő lépések segítségével nagyon gyakorlatilag megtehető.

1. lépés - Nyissa meg a Vezérlőpultot
 • Menü keresése Vezérlőpult a mód ugyanaz, mint amikor az ApkVenue által korábban kifejtett Microsoft Store alkalmazást keresed.
2. lépés - Válassza a Program eltávolítása lehetőséget
 • Következő a menüben Program, Válassz egy lehetőséget Távolítsa el a programot.
3. lépés - Válassza ki az eltávolítani kívánt alkalmazást
 • Ezután válassza ki, melyik alkalmazást szeretné törölni vagy eltávolítani a laptopról, bandáról.

 • A következő lépés, Jobb klikk az alkalmazásban, majd válassza a lehetőséget Eltávolítás.

 • Kövesse a folyamatot a befejezéshez, sikeresen eltávolította az alkalmazást a laptopról, bandáról.

2. Hogyan lehet eltávolítani az alkalmazásokat egy macOS PC-n

Kissé eltér a Windows operációs rendszertől, hogy miként törölheti az alkalmazásokat egy macOS laptopon, még könnyebb megcsinálni.

Csak az alábbi ApkVenue lépéseit kell követnie.

1. lépés - Nyissa meg az „Alkalmazás” mappát
 • Először nyissa meg a mappát 'Alkalmazás' és keresse meg az eltávolítani kívánt alkalmazást.
2. lépés - Kattintson a "Beállítások" ikonra
 • A törölni kívánt alkalmazás kiválasztása után Ön kattintson az ikonra felszerelés 'Beállítások' a csúcson.

 • Folytassa az opció kiválasztásával 'Kidobni a kukába' hogy törölje. Kész!

Nos, íme néhány módszer az alkalmazások Windows és MacOS laptopokra történő telepítéséhez, amelyeket megpróbálhat bandával összekapcsolni.

Ha van olyan alkalmazás, amelyet törölni szeretne, akkor korábban követheti, hogyan távolíthatja el az alkalmazást a laptopról.

Nagyon könnyű, ugye, hogyan? Remélhetőleg ez hasznos és találkozunk a következő ApkVenue cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack egyéb merít Shelda Audita.