7 legjobb pubg témájú film a YouTube-on, a pubg játékosoknak meg kell nézniük!

A PUBG a legnépszerűbb játék ma. Ezért sokan PUBG témájú filmeket készítenek. Íme 7 legjobb PUBG film!

PUBG vagy ISMERETLEN JÁTÉKOS CSATATEREI ma a legnépszerűbb játék. Sok ember szenvedélybeteg, a gyerekektől a felnőttekig.

A Battle Royale műfajú játékok, mint például a PUBG, valóban népszerűek Indonéziában. Ennek ellenére a PUBG népszerűsége képes legyőzni a korábban a játékosok körében kedvelt játékokat.

Népszerűsége miatt olyan sok rajongója van a PUBG és a PUBG Mobile játékoknak, akik érdeklődnek a PUBG témájú rajongói filmek készítésében. Hú, mi van, mi?

7 legjobb PUBG témájú rajongói film a YouTube-on

Tudta, hogy a PUBG és más, a battle royale műfajú játékokat egy elnevezésű film ihlette Battle Royale Japánból?

Bár nem teljesen utánozza, a PUBG számos elemet átvett a filmekben, mint pl vörös zóna, kék zóna, és mások.

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue el akar mondani néhányat rajongók által készített film, amelyet a PUBG játék ihletett, banda. Nézze meg a következő cikket, banda!

1. PUBG: A film

PUBG: A film az első PUBG témájú rajongói által készített film, amelyet az ApkVenue felvesz a listára. Ez az egy film túljutott 10 millió megtekintés a Youtube-on.

Ezt a filmet a csatorna töltötte fel JT Gaming amelynek 192 ezer előfizetője van. Ez a film egy 4 emberből álló csapat túlélésének történetét meséli el.

Ízesített vígjátékkal, filmmel rajongó által készített ez szórakoztat téged, akik már túl késő dolgozni vagy tanulni. Garantáltan azonnal el akarja játszani a PUBG-t, miután megnézte ezt a filmet.

2. A BATTLEGROUNDS film || PUBG

A BATTLEGROUNDS film || PUBG egy PUBG rajongói által készített film, amelyet a csatorna töltött fel Folyosó. Ez a 6,6 millió előfizetővel rendelkező csatorna nagyon gyakran tölt fel filmeket rajongó által készített, banda.

Nos, a PUBG filmjük egy film élő akció egy kis komédiával, amely szórakoztatja Önt. Ez a film arra is késztette, hogy valóban bandává váljon.

Megtekintett filmek több mint 18 milliószor vége van, ami cselekménycsavar. Egyébként meg kell nézni egy filmet rajongó által készített A PUBG ezen a vidám.

3. CSATATÖRTÉNETEK A film! (Hivatalos hamis előzetes)

Nos, ha BATTLEGROUNDS A film! (Hivatalos hamis előzetes) ez a paródiacsatorna által készített paródiafilm Nigahiga.

Ez a 21 millió előfizetővel rendelkező csatorna a PUBG játékelőzetesének, a bandának a paródiáját mutatja be. Ez a PUBG-film körülbelül 428 ezer lájkot kapott.

Mesél egy PUBG-játékosról, aki még csak tanul, csatlakozik három barátjához, akik már profik a PUBG játékában.

Talál egy befejezést, amely káprázik. PUBG filmek nézetek több mint 15 milliószor ez olyan vidám, banda!

4. PUBG Logic Supercut (vicces vázlatok a PUBG-ról)

PUBG Logic Supercut (vicces vázlatok a PUBG-ról) egy PUBG film rajongó által készített amelyet a csatorna tölt fel Viva La Dirt League.

Jelenleg a csatorna 1,2 millió előfizetőt, bandát szerzett. Ez a film több vidám jelenetből áll, a PUBG témával, élő akció formájában.

Számos jelenet leírja, hogyan viselkednek a PUBG játékosai a játékban, kezdve a zavargásoktól, amikor elindulnak előcsarnok, a golyóálló serpenyők varázsához.

5. PUBG valós verzió | PUBG MOBIL INDONÉZIA

Ne tévedjen, kiderül, hogy Indonézia PUBG filmeket is készít, amelyek nem kevésbé jók, bandák. Film címmel PUBG valós verzió | PUBG MOBIL INDONÉZIA csatorna által feltöltött Mindplace Studio.

Ezt az egy filmet több mint megnézték 3 milliószor és 77 ezer lájkot, bandát kapott. Bár ez egy paródiás film, de a készítők valóban szándékában áll, tudod.

A rögtönzött felszerelésekkel és a hűvös szerkesztésekkel felfegyverkezve szórakoztató PUBG filmeket tudtak készíteni. Nagyon köszöntöm ezt az indonéz YouTubert.

6. HŰTÉS !!! PUBG LIVE ACTION FULL (Thaiföld felirat)

Bár nem Indonéziában készült, ezt a filmet egy elnevezett indonéz csatorna töltötte fel CakWALIK. Film címmel MENŐ !!! PUBG LIVE ACTION FULL (Thaiföld felirat) vegye fel a PUBG Mobile témát.

Amikor először megnézed ezt a filmet, akkor biztosan meg fog lepődni a menő látvány. Nemcsak klassz, a használt CGI tulajdonságai és hatásai sem zavarosak.

Az ApkVenue nem tudja elképzelni, mekkora költségvetéssel és erőfeszítéssel fordult a filmkészítő egy ilyen kisfilm létrehozásához. A PUBG Mobile rajongóinak nézniük kell!

7. PUBG film Sanhok Bootcamp

Végül van egy film PUBG film Sanhok Bootcamp amelyet a csatorna tölt fel 50. Ennek a csatornának 171 ezer előfizetője van.

Ez az egy film nem a történetre összpontosít, hanem a PUBG játék hűvös pillanataira. Ezt a pillanatot elviszik filmes szóval olyan érzés, mintha filmet néznél.

A feltételezés szerint ez a film bemutatja a játékos túlélési kísérletét a Bootcamp-ban, Sanhokban. A PUBG játékosai határozottan tudják, milyen nehéz oda ugrani.

Ez Jaka cikke 7 PUBG-témájú rajongói által készített filmről szól, amelyeket megnézhetsz a YouTube-on. Melyik film a kedvenced, banda?

Írja meg véleményét az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is PUBG vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found