Az 5 legjobb hordozó hős a mobil legendákban 2018-ban

A Mobile Legends játékban a Carry olyan hősök kifejezése, akik nagyon nagy támadási erővel bírnak, és képesek győzelemre vinni a csapatot. Más értelemben a Carry hős a csapat győzelmének lándzsa vagy meghatározója.

A Mobile Legends játékban a Carry kifejezés olyan hősökre vonatkozik, akik rendelkeznek erővel nagyon magas támadás és képes győzelemre juttatni a csapatot. Más értelemben a Carry hős a csapat győzelmének lándzsa vagy meghatározója. A Hero Carry általában nagyon gyorsan képes támadni, és az elemektől és a gazdálkodástól függ.

A Mobile Legends több tucat hőse között természetesen sok olyan hős van, aki Carry. Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyal 5 legjobb hordozható hős a 2018-as mobil legendákban. Ki vagy te? Nézze meg az értékeléseket, nézzük!

  • 5 legjobb hős tömegkontroll a mobil legendákban
  • 5 legjobb Lifesteal hős a mobil legendákban
  • 5 szemetes hős a Meta 8. évad mobil legendáiban

5 legjobb hordozható hős a mobil legendákban

1. Karina

Nem tagadható, Karina az egyik olyan hős, akitől az ellenség leginkább fél. Nem ok nélkül, ennek az egy bérgyilkos hősnek halálos képességei vannak és nagyon veszélyes támadó képességei vannak. Még Karinának is vannak készségei az elkészítéséhez immunis az alapvető támadásokkal szemben.

Karina képes támadni és lesbe lőni az ellenséget, és megölni őket nagyon gyors. Lehűléscsökkentő hatása lehetővé teszi, hogy gyakrabban bocsásson ki készségeket és több ellenséget öljön meg.

2. Alucard

Ez a vadászhős köztudottan nagyon erős állóképességgel rendelkezik, életstílusának köszönhetően. Nem csak, hogy Alucard a legjobb Carry hős is, aki képes a csapat élére állni. Jelenléte elég volt az ellenség eluralására. A fájdalom károsodása és képességei gyorsan eltalálta az ellenséget nehezen verhető.

A megfelelő tárgyak használatával és a gazdálkodással az Alucard veszélyesebbé válhat, és az ellenségnek vigyáznia kell. Annál inkább, ha beléptél késői játék, akkor Alucard természetfeletti erejét még lehetetlenebb meghódítani.

3. Layla

Néhány játékos még mindig alábecsülheti ennek a lövésznek a nagyságát. Az ingyenesen megszerezhető Layla védelme gyenge, így könnyebben meghalhat. Ha azonban a a megfelelő elem, akkor Layla nagyon veszélyes Carry hős lehet.

A Layla fegyveréből származó nagy kár elegendő ahhoz, hogy az ellenség jelentős fizikai károkat szenvedjen. Sőt, Layla támadási távolsága elég messze van végső készség zászlóshajó. Nagyon nehéz lenne elkerülni Layla halálos lövését, ahelyett, hogy esélye lenne rá támadni.

4. Irithel

A tigrist lovagló Marksmannak köztudottan nagyon nagy sérülése van, főleg végső képességeiben. Irithel futás közbeni támadási képessége az ellenségtől nagyon féltette. Ennek az egy hősnek is van nagy támadási sebesség így támadásai ritkán hiányoznak.

Irithel és a megfelelő tárgyak használata lehetővé teszi számára, hogy a csapat lándzsa legyen. Különösen, ha a játékos tudja, hogyan kombinálja a készségeket Irithel alappillére, az ellenségnek nagyon nehéz lesz támadni, nemhogy megölni.

5. Fanny

Annak ellenére, hogy nagyon nehéz irányítani, senki sem tagadhatja ennek az egy bérgyilkos hősnek a varázsát. Kezdve az ide-oda ugrálásának agilitását, Fanny már nagyon zavaró és ijesztő az ellenség számára. Újra ne két kardcsapása amely nagy károkkal jár és képes egyszerre több ellenséget is megölni.

Fanny is képes egyedül küzdeni anélkül, hogy a csapattársakra támaszkodna. Ha haladó játékosok használják, Fanny könnyen szembeszállhat az ellenséges támadásokkal, még akkor is, ha egyedül van.

Nos, ott van 5 legjobb hordozható hős a 2018-as mobil legendákban. Hogyan? Egyetért-e a fenti listával? Ha más véleménye van, ne habozzon kommentálni, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found