Az Androidon található bekapcsológomb 8 funkciója, amelyeket nem biztos, hogy ismer

Ha általában a Bekapcsológombot használja az okostelefon be- vagy kikapcsolásához, akkor talán nem ismeri a 8 bekapcsológomb funkcióját.

Bekapcsológomb elengedhetetlen gomb, amely minden okostelefonon megtalálható. Az Android-nak és az iPhone-nak, sőt a Windows Phone-nak is feltétlenül szükséges egy bekapcsológomb. A Bekapcsológombbal be- és kikapcsolhatja az okostelefont. El tudja képzelni, mekkora gond lenne, ha nem lenne bekapcsológomb, igaz?

De tudta, hogy az Android bekapcsoló gombjának számos funkciója van, nemcsak az okostelefon be- vagy kikapcsolásához? Nos, itt van a 8 tényleges bekapcsológomb-funkció az Androidon, amelyeket tudnia kell.

  • Az Android képernyő lezárása a bekapcsológomb megnyomása nélkül
  • Hogyan lehet a Hangerő gomb működését bekapcsolni egy Android telefonra
  • Hívás befejezése a Bekapcsoló gombbal Androidon

A bekapcsológomb funkciói

A Bekapcsológomb nemcsak az okostelefon kikapcsolásához, hanem számtalan egyéb funkcióval is rendelkezik, amelyek más gombokkal együtt használhatók. Íme néhány a bekapcsológomb és más billentyűkombinációk funkciói, amelyeket tudnia kell.

1. A képernyő be- és kikapcsolása

Ez a bekapcsológomb funkciója, amelyről tudnia kell. Ha a bekapcsológombot körülbelül 3 másodpercig lenyomva tartja, bekapcsolhatja az okostelefont. Képzelje el, ha nincs bekapcsológomb, akkor húzza ki az akkumulátort, ha be akarja kapcsolni az okostelefont. Mi van, ha az okostelefon akkumulátort használ nem eltávolítható?

2. Zárja le az Android képernyőt

Ügyeljen arra, hogy mindig zárolja az Android képernyőjét, hogy senki ne játssza le az Android készülékét. Ha aktiválja zár képernyõ Androidon, online alapértelmezett Az Android készülék zárolva van, miután a képernyő 5 másodpercre kikapcsol. De megváltoztathatja, hogy azonnal bekapcsoljon, ha megnyomja a Bekapcsológombot.

Ha lusta megnyomni a Bekapcsológombot az Android zárolásához, használhatja egy alkalmazás segítségét Screen Off Pro. A cikkben elolvashatja ennek az alkalmazásnak a használatát Az Android képernyő lezárása a bekapcsológomb megnyomása nélkül.

Alkalmazások segédprogramjai Yogesh Dama LETÖLTÉS

3. Készítsen képernyőképet

Pillanatkép vagy az Android képernyőn történő megjelenítés általában a Bekapcsológomb és más gombok kombinációját használja. Ugy átlagos képernyőképek Androidon, amely nem rendelkezik fizikai Kezdőlap gombbal a Power és a Volume gomb kombinációjával. Eközben, ha van olyan fizikai Kezdőlap gombja, mint a Samsung, akkor az a Bekapcsológomb és a Kezdőlap kombinációja.

Út a megtételhez képernyőképek ennek a gombnak a megnyomásával az alkalmazás helyettesítheti Képernyőkép egyszerű. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy képernyőképek a bekapcsológomb megnyomása nélkül. Használatát a cikkben olvashatja el Hogyan készítsünk képernyőképeket Androidon gombok megnyomása nélkül!.

Fotó- és képalkotó alkalmazások Ice Cold Apps LETÖLTÉS

4. Repülőgép üzemmód

A bekapcsológomb 3 másodpercig tartó nyomva tartásával nemcsak kikapcsolhatja, hanem be is adja az okostelefont Repülőgép üzemmód. Ha nem akarja bekapcsolni a Bekapcsológomb funkciót a Repülőgép üzemmódba történő belépéshez, akkor beléphet a következőn keresztül: Gyors beállítás.

Repülőgépes mód azok számára biztosított, akik továbbra is szeretnék használni készüléküket anélkül, hogy félnének a repülőgép kommunikációs rendszerének megzavarásától. Így továbbra is használhatja okostelefonját zenehallgatáshoz vagy videók megtekintéséhez. Az Aiplane Mode egyéb funkcióiról a cikkben olvashat Egyéb repülési mód funkciók, amelyeket ismernie kell.

5. Helyreállítási mód

Azok számára, akik szeretik az Android feltörését, Helyreállítási mód egy speciális mód, amely számos olyan lehetőséget kínál, amelyekről az átlag felhasználó nem tud. A helyreállítási módba való belépéshez általában meg kell nyomnia az áramellátás és a hangerő növelése, vagy a bekapcsolás + hangerő növelése + otthon gomb közötti kombinációs gombot. De minden az egyes eszközök kombinációjától függ.

A Helyreállítási módba való belépéssel sok mindent megtehet, például törölheti az összes adatot, kitisztíthatja gyorsítótár, és futhat is frissítés tól től Android Debug Bridge. Ha egyéni ROM-ot akar telepíteni, akkor először az alapértelmezett helyreállítási módot le kell cserélnie egy egyedi helyreállítással.

6. Biztonságos mód

Bejelentkezéssel Biztonságos mód később könnyebbé és simábbá teheti androidos működését. A Biztonságos mód használható a vírusok eltávolítására az Androidon is, ahogy a cikkben Jaka leírta Hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól Android-on antivírus nélkül. A Safe Mode nagyon fontos, igaz?

A legtöbb androidos eszközön a Bekapcsológomb, majd a Hangerő fel és le gombok váltakozó megnyomásával léphet csökkentett módba. De minden az egyes Android-eszközökön múlik.

7. Letöltési mód

A bekapcsológomb egyik funkciója, amellyel a legtöbb Samsung okostelefon rendelkezik, az Letöltési mód. Ez a mód minden szolgáltatással kapcsolatos dolog elvégzésére szolgál szoftver az androidos eszköz tulajdonosa. Letöltési mód használható visszaállítás rendszer által okozott károk esetén szoftver.

A letöltési módba való belépéshez Samsung eszközön nyomja meg a Bekapcsológomb + Kezdőlap + Hangerő növelése egyszerre, miközben az okostelefon ki van kapcsolva. Ha sikeres jelenik meg ikon a különféle menüket megjelenítő Android robot azt jelenti, hogy sikeresen belépett a Letöltési módba.

A bekapcsológombnak annyi funkciója van az okostelefon be- és kikapcsolásán kívül, igaz? Nos, ha lusta a Bekapcsológombot használni a parancsok elvégzéséhez, használhatja a Gyors újraindítás nevű hűvös alkalmazás segítségét. Ez az alkalmazás helyettesítheti a Bekapcsológomb összes funkcióját, amelyet az ApkVenue fent említett. Sajnos használni Gyors újraindítás, okostelefonjának kell lenniegyökér.

8. A hívás befejezése

Ha általában telefonál, akkor a Beállítás gomb megnyomásával befejezheti a telefonhívást, és néhány beállítást megadhat az Android készülékén. A menübe lépés módja Beállítások - Kisegítő lehetőségek. Ezután keresse meg a lehetőségeket Főkapcsoló a hívás befejezéséhez.

Van más bekapcsológomb funkciója, amely elvégezhető az Android rendszerén? Vagy van még egy jó alkalmazás, amelyet általában a Power gomb lecserélésére használ Android rendszeren? Ossza meg menjünk Jakába!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found