hogyan ellenőrizheti magát a mobiltelefonszámot, amelyet az összes szolgáltató teljes

Az átlagos indonéz embernek több mint 1 telefonszáma van. Ezeknek a számoknak általában több speciális funkciója van, köztük az egyik a család hívására, a másik pedig kifejezetten üzleti ügyekre.

Ha hitelt akar vásárolni, elfelejtette valaha szám amit kitöltesz? Jaka biztos benne, hogy megtapasztalta. Uh, vagy talán gyakran?

Úgy tűnik, hogy ezt gyakran tapasztalni kell, különösen az indonézek számára. Ennek oka az, hogy az átlag indonéznek van több mint 1 telefonszám. Ezeknek a számoknak általában valamilyen funkciója van különlegestöbbek között az egyik a család hívására, a másik pedig kifejezetten üzleti ügyekre.

Tehát a saját telefonszámának ellenőrzéséhez általában mi vagyunk becsmérel ismerősének telefonszámára. Ez a módszer azonban némileg bonyolult, mert sokáig tart. Szeretné tudni, hogyan ellenőrizze a számokat, ami egyszerűbb, mint az előző módszer? Jól. a következő Hogyan ellenőrizhetjük a saját mobiltelefonszámunkat az összes komplett kezelő számára (Telkomsel, XL, Indosat, BOLT, AXIS, Smartfren stb.). Figyelj igen!

  • 3 egyszerű módszer a Telkomsel-kvóta ellenőrzésére + 2021-es aktív időszak
  • Hogyan lehet ellenőrizni a legújabb Indosat kvótát 2021-ben, a legegyszerűbb és legpraktikusabb!
  • Hogyan ellenőrizhető a 2021-es legfrissebb és legteljesebb 3. kvóta | Praktikus és egyszerű!

Hogyan ellenőrizhetjük saját mobiltelefonszámunkat az összes komplett kezelő számára (Telkomsel, XL, Indosat, BOLT, AXIS, Smartfren stb.)

1. Hogyan ellenőrizzük a Telkomsel számokat

Fotó forrása: telkomsel.com

Először Jaka elmagyarázza hogyan lehet ellenőrizni a Telkomsel-számokat mint Együttérzés és MINKET. A trükk egy szám beírása *808# tovább tárcsázó A mobiltelefonod. Ezután nyomja meg a gombot hívás vagy Igen. És az alkalmazás segítségével ellenőrizheti a Telkomsel számát is Telkomsel.

Alkalmazások termelékenysége Telkomsel LETÖLTÉS

2. Hogyan lehet ellenőrizni az Indosat OOREDOO számot

Fotóforrás: kompasiana.com

A következő hogyan lehet ellenőrizni az Indosat számot amely magában foglalja a márkát IM3 és Nap. A trükk egy szám beírása *777*8#, ezen kívül megpróbálhatja *888*1*1#, majd nyomja meg a gombot hívás vagy Igen. Az alkalmazásban ellenőrizheti a saját Indosat számát is myIM3.

Apps Drivers & Smartphone LETÖLTÉS

3. Hogyan ellenőrizhető az XL Axiata szám

Fotóforrás: twitter.com

A következő hogyan ellenőrizhető az XL Axiata szám. A trükk egy szám beírása *123*7# majd nyomja meg hívás vagy Igen, majd válassza a lehetőséget XL kártya információ. Meg is próbálhatja *123*7*3*1*1#, majd nyomja meg a gombot hívás vagy Igen. Ezen módszereken kívül ellenőrizheti az XL számát az alkalmazásban myXL.

Apps Produktivitás PT XL Axiata Tbk LETÖLTÉS

4. A tengelyszámok ellenőrzése

Fotó forrása: gimeinfo.blogspot.com

A következő ellenőrizze a tengely számát. A trükk egy szám beírása *123*7# tovább tárcsázó Ezután nyomja meg a mobiltelefonját hívás vagy Igen, majd válassza a lehetőséget szám info. Meg is próbálhatja *123*817#, majd nyomja meg a gombot hívás vagy Igen. Ezen a módszeren kívül ellenőrizheti az Axis számát az alkalmazásban Tengelyháló.

Apps Produktivitás PT AXIS Telekom Indonesia LETÖLTÉS

5. Hogyan ellenőrizhető a Smartfren szám

Fotó forrása: jogja.tribunnews.com

A Smartfren számának ellenőrzése szám beírása *551# tovább tárcsázó Ezután nyomja meg a mobiltelefonját hívás vagy Igen. Meg is próbálhatja *995#, majd nyomja meg a gombot hívás vagy Igen. Ezen a módszeren kívül ellenőrizheti saját Smartfren számát az alkalmazásban Saját Smartfren.

Termelékenység Smartfren Apps LETÖLTÉS

6. Hogyan ellenőrizzük a 3. számot (Tri)

Fotó forrása: duahp.com

A 3. szám (Tri) ellenőrzése szám beírása *998# tovább tárcsázó Ezután nyomja meg a mobiltelefonját hívás vagy Igen. Ezen módszer mellett a 3. számot is ellenőrizheti maga az alkalmazásban Bima +.

Apps Utilities LETÖLTÉS

7. A Flexi szám ellenőrzése

Fotó forrása: desainlogoonline.wordpress.com

Ez az utolsó út az hogyan ellenőrizheti Flexi számát. Hogyan ellenőrizheti a számot a szolgáltatónál Flexi ez sokkal különbözik a többitől, mégpedig küldéssel SMS. típus INFO majd küldje el 678.

Ott van Hogyan ellenőrizhetjük a saját mobiltelefonszámunkat az összes komplett kezelő számára (Telkomsel, XL, Indosat, BOLT, AXIS, Smartfren stb.). Ez a módszer meglehetősen egyszerű, igaz? Remélhetőleg a fenti módszerek segítenek megtalálni a saját számát. Ha van információja és javaslata, kérjük, írja meg a megjegyzés oszlopba!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found