hogyan lehet memóriakártyát készíteni android belső tárhelyként

Nyugodtan, JalanTikus megmondja, hogyan lehet memóriakártyát készíteni belső tárhelyként az Android okostelefonon. Nézzük meg!

Még mindig fontos, hogy ne legyél ott rések microSD okostelefonon? Igaz, a memóriakártyák valóban „megmentők” azoknak az okostelefon-felhasználóknak, akiknek több tárhelyre van szükségük.

Különösen azok számára, akik régi típusú okostelefont vagy belépő szintű okostelefont használnak, amely alig van elég memóriával. Nagyon hasznos fényképek, dalok és videók tárolásához. Sajnos csak néhány alkalmazás helyezhető át a memóriakártyára. Nyugodtan, JalanTikus megmondja, hogyan lehet memóriakártyát készíteni belső tárhelyként az Android okostelefonon. Lássuk alább!

  • SÜRGŐS! Memóriakártya vásárlása előtt ellenőrizze ezt az öt dolgot
  • A törölt fényképek memóriakártyán történő visszaállításának helyes módja
  • 4 egyszerű módszer a MicroSD-hez való hackelésmentessé tételére

Hogyan készítsünk memóriakártyát Android belső tárhelyeként

Ne légy szomorú, ha okostelefonján Android 6.0 Marshmallow fut. A memóriakártyát valóban megváltoztathatja belső tárhelyként. Tehát hogyan csinálja, és milyen előnyei és hátrányai vannak?

Elfogadható tárolási funkció

Az Adoptable Storage funkció az Android 6.0 Marshmallow verzióban érhető el, amely lehetővé teszi a microSD kártya belső tárhelyként történő használatát. Korábban már számos módszer létezett ugyanazon feladat végrehajtására. Ezt azonban nem könnyű megvalósítani.

Lassú MicroSD kártya

Számos mobiltelefon-gyártó megtagadja a microSD-nyílás beágyazását, azzal érvelve, hogy a memóriakártya lassú. Így csökkenti a felhasználói élményt.

Természetesen ennek is van egy pontja, ezért győződjön meg arról, hogy az Ön által használt microSD kártya kiváló minőségű. Nem csak nagy kapacitás, hanem figyeljen az olvasás és az írás sebességére is.

Ügyeljen arra is, hogy eredeti legyen, van ára. Ha hamis microSD kártyát használ, akkor biztos, hogy okostelefonjának teljesítménye időről időre csökken.

Ezenkívül, ha microSD-kártyát készítünk belső memóriaként, az azt is jelenti, hogy nem lehet csak újra eltávolítani. Végig kell hajtania a meglévő eljárást, különben a tárolóeszköz károsodhat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan készítsünk MicroSD-t belső memóriaként

Készített minőségi SD-kártyát? Győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készített róla, mert a folyamat formázza az SD-kártyát.

Bár az Adoptable Storage az Android 6.0 Marshmallow alapértelmezett szolgáltatása. A gyártók csak letilthatják ezt a funkciót. Itt van, hogyan:

  • Helyezzen microSD-kártyát androidos okostelefonjába.
  • Miután észlelte, lépjen a "Beállítások" menübe.
  • Görgessen lefelé, és kattintson a "Tárolás" gombra.
  • Válassza ki a microSD-kártyát, és kattintson a képernyő jobb felső sarkában található három függőleges pontra. Ezután kattintson a "Tárolási beállítások" gombra.
  • Ezután válassza a "Belső formátum" lehetőséget.
  • Az "Erase & Format" gombra kattintva, majd a folytatáshoz az OK gombra kattintva figyelmeztetést és megerősítést kap.

Így készíthet memóriakártyát Android belső memóriatárolójaként. Most megnő a tárhely memória, és szabadabban telepítheti a különféle alkalmazásokat és játékokat.

A fenti lépések végrehajtásával microSD-kártyát készíthet hordozható adathordozóként. A különbség az, hogy válassza a "Formázás hordozhatóként" lehetőséget. Sok szerencsét.

Olvassa el a cikkeket is Android vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found