7 felnőtt jelenet, amelyet nem érdemes megnézni népszerű animékben

Tudod, hogy a One Piece műsorszolgáltatást Indonéziában tiltják, mert túl vulgáris? Melyek azok a felnőttkori jelenetek a népszerű animékben, amelyeket nem igazán érdemes megnézni.

Az anime egy népszerű szórakoztató közeg, amelyet sokan néznek. A színes grafika és az egyedi karakterkialakítás az anime fő vonzereje.

Érdekesebbé tétele érdekében rengeteg további dolgot helyeznek el benne, hogy hangsúlyozzák a történet akcentusát és a közönség érdeklődését.

Az egyik gyakran beillesztett tartalom felnőtteknek szánt vagy ismertebb nevén ismert tartalom rajongói szolgáltatás.

7 felnőtt jelenet a népszerű animében

Tartalom rajongói szolgáltatás a serdülőkorú és felnőtt közönséget célzó animékre korlátozódik, de a gyermekek anime is felkerült rajongói szolgáltatás.

A sok közül rajongói szolgáltatás, ezek a jelenetek némelyike ​​legendás jelenetekké vált a népszerű anime-ban, rendkívüli nézőszámmal.

Színhely rajongói szolgáltatás Melyek minden idők legnépszerűbb népszerű animék? Itt további információk találhatók.

1. Bulma szoknya Dragon Ball-ban

Fotóforrás: themarysue.com

A Dragon Ball az egyik legjobb anime, amelyet a világon széles körben néznek, és Indonéziában egy televízió is sugározta.

Ez az anime is kiderül sokan be vannak illesztve rajongói szolgáltatás és ennek a jelenetnek a tárgya Bulma.

Amikor Goku és Bulma először találkoztak, Goku ellenőrzi, hogy a bulmának van-e farka és Bulma szoknyáját kitették.

2. Lucy a Tündérfarknál

Fotóforrás: econotimes.com

A Fairy Tail egy másik anime, amely szintén benne van rajongói szolgáltatás. Lucy, az akció-anime egyik szereplője gyakran nyitott ruhát viselnek.

A Fairy Tail többi szereplőjének viselkedésével párosulva, akik gyakran lépnek kapcsolatba Lucy-val, és ostoba dolgokat csinálnak, amelyek miatt őt csinálják mintha ezt a karaktert kihasználnák.

Anime akcióméret esetén, amelynek jobban az akciójelenetre kell összpontosítania, rajongói szolgáltatás a Tündérfarkban bármi eltúlzott.

3. Nami egy darabban

Fotóforrás: practicyping.com

Egy darab volt egyszer az egyik Indonéziában sugárzott anime, amelyet később betiltottak mert érett elemeket tartalmaz, amelyek teljesen nyilvánvalóak.

Az egyik szereplő, aki ebben az animében leggyakrabban nyitott ruhát visel, Nami.

Ez a gyönyörű narancssárga hajú nő szinte mindig nyitott ruhát visel, és néha csak bikinit visel.

Ennek az egy anime műsorszórási engedélynek a visszavonása vitathatatlanul van értelme, mert sok olyan jelenet van, amely nem alkalmas a kisgyermekek megtekintésére.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Karen és C.C. Code Geass

Fotóforrás: pinterest.com

A Code Geass az egyik leghíresebb anime a benne lévő sok cselekményelemnek és robotcsatajelenetnek köszönhetően.

Ez az anime is sokan jelenetekkel vannak beillesztve rajongói szolgáltatás két női szereplőn keresztül, nevezetesen Karen és C.C. akik gyakran nyíltnak tűnnek és vulgárisan pózolnak.

Ezt valóban nem kell megtenni ezt az anime-készítő stúdiót, mert a Code Geass jó történet- és karakterfejlesztéssel rendelkezik.

5. Harem no Jutsu a Narutóban

Fotóforrás: youtube.com

Az egyik ninja témájú anime ezen is nem választható el az elemektől rajongói szolgáltatás benne.

A One Piece-hez hasonlóan Narutónak is volt ideje egy indonéz televíziós állomáson sugározni, és emiatt elég sokáig tartott szerezzen sok érzékelőt.

Az egyik rajongói szolgáltatás a leghíresebb ebben az animében a jutsu harem no jutsu A Naruto, ami Narutot sok olyan nővé teszi, akiket csak köd borít.

6. Misa Amane a Haláljegyzetben

Fotó forrása: deathnotenews.com

A Death Note egy anime tele zseniális karakterekkel, akik megpróbálják túlszárnyalni egymást saját terveikkel.

Az egyik legtöbb karakter emlékezetes ettől az animétől Amane Misa, nők, akik támogatják Kira erőfeszítéseit a bűnözők meggyilkolására szerte a világon.

Sajnos ezt a karaktert bálványként írják le, és gyakran nyíltan öltözik, amelyet el lehetett volna távolítani, és nem változtatta meg a történetet.

7. Shizuka fürdés és szoknyája nyitva van Doraemonban

Fotóforrás: pinterest.com

Belépés Az utolsó dolog ezen a listán a legfurább dolog ahhoz képest belépés más, mert gyerekeknek szóló anime-ben fordul elő.

Doraemon az gyermek vígjáték anime amely egy jövőbeli robot történetét meséli el, aki visszatér a jelenbe, hogy segítsen egy lusta gyermeknek.

Meglepő módon Shizuka a fő női karakter a gyermekek animéiben is nem kerüli el az elemeket rajongói szolgáltatás.

Shizuka jeleneteit többször zuhanyozás közben mutatják be, vagy amikor a szoknyája látható, ami nem megfelelő egy gyermek anime számára.

Emellett akadtak olyan anime jelenetek is, amelyeket Jaka úgy gondolt, hogy nem megfelelő a gyerekek számára, Geng. Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez 7 felnőtt jelenet, amelyek nem alkalmasak népszerű animékben való bemutatásra, amelyeket valójában többnyire gyerekek néznek meg.

Az anime egy japán termék, amelynek kultúrája eltér Indonéziától. Ez a fajta valami olyasmi lehet, amit általában ott mutatnak be.

Rajongói szolgáltatás szintén általános dolog a mangában és az animékben, és ahogy a neve is sugallja, bizonyos rajongók kielégítésére készült.

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found