10 ajánlás a legújabb és legjobb anime számára 2020-ban

A legújabb anime 2020-ból kiderül, hogy sok jó! Kíváncsi a legjobb 2020 animére, amelyet érdemes megnézni? Gyerünk, nézd meg a legújabb hűvös animék ajánlásait!

A legújabb anime felállás 2020-ban nagyon izgalmas, banda. Annak ellenére, hogy néhány anime kiadási ütemtervet elhalasztottak a járvány miatt, néhányuk már megjelent és sikeresen az emberek kedvenceivé vált.

Kezdve az animéből akció, vígjáték, az élet szelete, amíg a sportanime nem működik Felsorakozni a legújabb anime 2020.

Ha rajongó vagy, ne csak nézd minden idők legjobb anime felállásait! Figyelni is kell a legújabb anime gyűjtemény 2020 amelyet az ApkVenue ezúttal áttekint, banda.

Olyan sok anime van, amelyet érdemes megnézni 2020-ban, és ezúttal az ApkVenue az idén megjelent sok anime közül a legfrissebb anime-t választotta az Ön számára.

Miért érdemes megnézni a legújabb animéket?

Az animeipar mindig érdekes műsorokat kínál minden évben, és 2020-ban is sok a legújabb anime, amelyet érdemes megnézni.

A legjobb anime ajánlások közül néhány a 2020-as évre, valamint a legújabb, vannak, amelyek a sikeres anime sorozat folytatását jelentik, vannak olyan új animék is, amelyek megjelenése kiemelt beszélgetési témává vált.

Sőt, az idén piacra dobott új animék közül néhány a jól ismert Webtoon képregénysorozat adaptációja, rajongók millióival szerte a világon.

Ezért ez a legújabb, 2020-as anime felállás kár lenne, ha elmulasztanád nézni. A változatosságot és a történetet tekintve ez a 2020-as anime garantáltan jobb lesz, mint az előző évben.

A legjobb 2020 és legújabb anime ajánlások, meg kell nézni!

Önnek, igazi anime rajongóknak vagy azoknak, akik csak el akarják kezdeni az animék nézését, 2020-at így lehet mondani tökéletes anime-nézési év.

Januártól a cikk megjelenéséig, Sok anime, amelyet 2020-ban adtak ki, és a minősége nagyon jó.

Ezért valójában meglehetősen nehéz ajánlásokat tenni a legújabb, 2020-as animékre, mert szinte az összes idén kiadott animét érdemes megnézni.

Ennek ellenére az ApkVenue kiválasztotta a legújabb, 2020-as animék közül néhányat, amelyet bele kíván venni lista ezúttal a minősítési oldal és az anime rajongói fórum alapján is. Itt van a teljes lista.

1. Kaguya-Sama: A szerelem háború 2. évad

Ez a legújabb 2020-as anime-ajánlás az egyik legjobb romantikus iskolai animével, a Kaguya Sama: Love Is War 2. évaddal kezdődik.

Az előző év ragyogó nyomdokain folytatva az anime második évada 2020-ban következik, ugyanazt a feltevést hordozza, de azzal érez különböző.

Ebben az animében meghívást kapsz nézni a szeretet és a presztízs dinamikája Kaguya és Shirogane előadásában.

Kettőjük kedveli egymást, de nem szívesen fejezik ki érzéseiket, annak ellenére, hogy az együtt töltött idő nem hosszú. Érdekes, ugyanazt a történetet?

CímKaguya-sama: A szerelem a háború 2. évadja
Élő2020. április 11. - 2020. június 27.
Epizód12
MűfajVígjáték, pszichológiai, romantika, iskola, Seinen
StúdióA-1 képek
Értékelés8.85 (MyAnimeList.com)

2. Darwin játék, a legújabb Anime 2020 rejtélyes akció

Ezenkívül létezik egy rejtélyes akció-anime, amely nem fogja meggátolni a feszültség érzését a nézés közben, mégpedig a Darwin játékát.

Ez a legújabb 2020-as anime egy Kaname Sudou nevű középiskolás fiú történetét meséli el hirtelen elakadt egy játékban túlélés rejtélyes Darwin játékának a neve.

Itt Kanamének mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy feltárja az okát, amiért mindvégig ilyen helyzetbe szorult túlélni a kegyetlen ellenségek célpontját aki mindig az életét követte.

CímDarwin játéka
Élő2020. január 4–2
Epizód11
MűfajAkció, rejtély, Shounen
StúdióKapcsolat
Értékelés7.38 (MyAnimeList.com)

3. Isten tornya, új anime ajánlás 2020 Webtoon adaptálta

Isten tornya az egyik legjobb anime 2020-ban, köszönhetően annak, hogy sikeresen bemutatta egy érdekes történetet, valamint feszült cselekvést ágyazott az egyes epizódokba.

Ez a fantasy anime egy anime eredeti sorozat a Crunchyroll a jól ismert Webtoon sorozat alapján azonos címmel.

Ebben az animében meghívtak kaland egy új, rejtélyekkel teli világba, miközben lassan kibontja a történetek mögött a nem kevésbé titokzatos történeteket.

CímIsten tornya
Élő2020. április 2 - június 25
Epizód13
MűfajAkció, kaland, rejtély, dráma, fantázia
StúdióTávközlési animációs film
Értékelés7.83 (MyAnimeList.com)

Egyéb új 2020-as anime-ajánlások ...

4. Dorohedoro

Azok számára, akik szeretik a fantázianéveket, a Dorohedoro érdekes választás lehet 2020-ban. Ez a legújabb anime nagyon jól ötvözi a fantázia, az akció és a vígjáték elemeit.

2020 egyik legjobb animéje beállítás a mai emberi világtól messze eltérő világban. Ebben a világban az erős kormány és joga van elnyomni a gyengéket.

Nem csak a beállítások egyediek, Ebben az animében az egyes karakterek tervei eltérően készülnek és hajlamuk korántsem mindennapi.

A legújabb 2020-as anime érdekes szórakoztató anyag lehet azok számára, akik unják az animéket mainstream általánosságban.

CímDorohedoro
Élő2020. január 13. - március 30
Epizód12
MűfajAkció, vígjáték, horror, fantázia
StúdióMAPPA
Értékelés8.14 (MyAnimeList.com)

5. Szomáli és az erdei szellem

Mégis a fantasy műfajú anime-ból származnak ajánlások a legújabb, 2020-as animéhez, amelyeket érdemes megnézni Szomáliai és az erdei szellem.

Ez az anime eltart beállítás egy olyan világban, ahol sok mágikus lény él, és az emberek veszélyeztetett fajokká válnak.

Ennek az animének a középpontjában az emberi lány egy emberhez vezető útja áll Gólem rangerek, és hogyan tette ez az út kapcsolatukat még dinamikusabbá.

CímSzomáliai és az erdei szellem
Élő2020. január 10. - március 27
Epizód12
MűfajKaland, dráma, fantázia, élet szelet
StúdióSatelight
Értékelés7.85 (MyAnimeList.com)

6. Haikyu !!: A csúcsra, a legújabb sport-témájú 2020-as anime

A következő legutóbbi 2020-as anime-ajánlás, amelyet meg kell nézni, a Haikyu !!: Tetejére. Ez az anime a híres sportanime, a Haikyu !! negyedik évada.

Ebben a negyedik évadban a hordozott történet kissé eltér a korábbiaktól mert a középpontban nem a középiskolás csapatok mérkőzése áll, hanem az edzőtábor a karakterek közül.

Eits, ez nem azt jelenti, hogy nincs verseny, a történet unalmassá válik. Itt hívják meg, hogy tanúja legyen Shouyou Hinata küzdelmének be kell lopakodnia edzőtábor amiért nem hívták meg.

Hinatának hajlandónak kell lennie arra, hogy személy legyen labda fiú hogy itt láthassák a kiválasztott játékosokat edzeni. Meg fogja érezni, hogy Hinata küzdelmei és szenvedélye milyen ebben az animében.

CímHaikyu !!: A csúcsra
Élő2020. január 11. - április 4
Epizód13
MűfajSport, vígjáték, dráma, Shounen
StúdióTermelés I.G
Értékelés8.46 (MyAnimeList.com)

7. A középiskolás istene

Egy másik népszerű anime sorozat a híres Webtoon képregényből adaptálva, amelyet meg kell néznie, a The High of Schools.

Ez az egy akció-anime mesél egy középiskolás fiú, Mori Jin, aki részt vett Korea legnagyobb harcművészeti tornáján. Harcban szerzett képességeivel Mori bízik benne, hogy itt nyer.

Ez a harcverseny kiderült sokkal nagyobb titkot tartson maga mögött. Milyen ez a titok? Csak nézd az animét, banda.

CímA Gimnázium istene
Élő2020. július 6 -? (Jelenleg közvetítés alatt)
Epizód13
MűfajAkció, sci-fi, kaland, vígjáték, Shounen
StúdióMAPPA
Értékelés7,78 (MyAnimeList.com)

8. Remek színlelő, Legújabb Cool Anime 2020

Ez az anime van egy története, amely kissé eltér az animétől általában. Itt lesz tanúja annak, hogy a bűnözők hogyan cselekszenek más bűnözőkkel szemben.

Ez a harc nem lövöldözéssel vagy ökölharccal zajlik, inkább okos csatával, aki jobban becsapja ellenfelét.

Sok friss poén található itt, mint más vígjáték-animékben, és a felszolgált történetek sem kevésbé érdekesek.

A Great Pretender a 2020-as anime egyik ajánlása, amelyet valóban meg kell nézned.

CímJó tettető
Élő2020. június 2. -? (Jelenleg közvetítés alatt)
Epizód23
MűfajAkció, kaland, rejtély, vígjáték, pszichológiai
StúdióWit Studio
Értékelés8.29 (MyAnimeList.com)

9. Királyság 3. évad

A következő legújabb anime 2020 ajánlás a háború témája a középkorban. Ezt az animét a kínai császári dinasztia idején folytatott háborúk ihlették.

Ez az anime egy hadvezér és egy király útjának történetét meséli el megpróbálja egyesíteni Kína szárazföldjét.

Ebben a harmadik évadban a már látható küzdelmeik kiderülnek, hogy a korábbinál nagyobb akadályokon mennek keresztül.

Ez az anime nagyon alkalmas azok számára, akik szeretik a hatalmas filmeket, amelyek a háború és a politika számos elemét mutatják be bennük.

CímKirályság 3. évad
Élő2020. április 6 -? (Jelenleg közvetítés alatt)
Epizód-
MűfajAkció, történelem, katonaság
StúdióÚtjelző stúdió
Értékelés8.51 (MyAnimeList.com)

10. Re: Nulla második évad

Az első évad iránt izgatott Re: Zero visszatér 2020-hoz egy történet, amely nem kevésbé izgalmas, mint az első évad.

Itt ismét szemtanúja lehet Natsuki Subaru kalandjainak Isekai világában tele értetlen rejtélyekkel.

Ebben az Isekai animében a Subaru útja a gonosz fenyegetés megállításában nem állt le. A Subarunak nemcsak titokzatos ereje miatt keserű következményekkel kellett szembenéznie.

CímRe: Nulla második évad
Élő2020. július 8. -? (Jelenleg közvetítés alatt)
Epizód13
MűfajDráma, fantázia, pszichológia, thriller
StúdióFehér Róka
Értékelés8.49 (MyAnimeList.com)

Ez az ajánlás a legújabb, 2020-as animéhez, amelyet érdemes megnézni. A Jaka anime ajánlássorozata garantáltan érdekes szórakoztató anyag lesz az Ön számára.

A 2020-as évek legjobb anime-i közül sok más koncepcióval rendelkezik, mint a többi anime, így garantáltan nem fog unatkozni, amikor ezt az animét nézi.

Ha más legjobb anime ajánlása van, ne felejtsük el Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban igen!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.