7 legjobb podcast alkalmazás 2020, közvetlenül hallgathat és szerkeszthet

Zavart, hol lehet podcastokat hallgatni? Az ApkVenue rendelkezik a legjobb indonéz podcastalkalmazással, ingyenesen hallgathatja a podcastokat és szerkesztheti közvetlenül az alkalmazásban.

Rájössz, mostanában trend podcastok növekszik az indonéziai fiatalok körében?

Sokan vannak befolyásoló amíg a YouTube-felhasználók nem próbálkoznak felület ez. Csak említsen olyan népszerű neveket, mint Raditya Dika vagy Deddy Corbuzier, banda.

Jól, podcastok Általában audio vagy video formátumban hallgatja, amely első pillantásra rádiónak tűnik, ahol két vagy több ember beszél egy témáról.

Azoknak, akik hallgatni akarnak podcastok ingyenes indonéz nyelven, itt az ApkVenue-nak van ajánlása Alkalmazás podcastok 2020 legjobbja amit ki kell próbálni.

Pályázatok gyűjtése Podcastok A legjobb ingyenes, hallható Podcastok Indonézia és külföld!

Mielőtt belevágna a fő beszélgetésbe, talán néhányan még kíváncsiak arra, hogy mi ez podcastok és hogy jött, igaz?

Fotóforrás: mediatel.co.uk (Eredetileg a podcast az iPod adásának rövidítése, amely először 2003-ban jelent meg.)

Röviden, podcastok tematikus és epizodikus közvetítésekként értelmezhető, ahol a hallgatók feliratkozhatnak és értesítést kaphatnak új epizódokról.

Tehát a fő lényeg podcastok van tematikus adás, amely több epizódból áll és a hallgatók feliratkozhatnak, banda.

Ezért ezúttal podcastok szintén különböző kategóriákba tartoznak podcastok szórakozás, podcastok borzalom, podcastok motiváció, podcastok foci, és még sok más téma.

Tehát ne felejtsen el feliratkozni kedvenc adásaira itt: Alkalmazás podcastok legjobb mint lent, banda!

1. Horgony

Alkalmazási javaslatok podcastok elsőként jött Horgony, banda. Ez az alkalmazás számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek, különösen a problémák podcast szerkesztése.

Az alkalmazások teszik podcastok ez nagyon hasznos a hangfelvétel folyamatában, szerkesztés, belép lökhárító, és különféle egyéb dolgok.

Ha közzé akarod tenni podcastok, A Horgony is automatikusan létrehoz RSS-hírcsatorna akik azonnal továbbadják különféle felület mások, például a Spotify, a Google Podcasts és mások.

Ja igen, sokan azt is mondják, hogy a Horgonyra alkalmazásként lehet hivatkozni podcastok ez pénzt keres. Ennek oka a bevételszerzési és az adatelemzési funkciók, tudod.

RészletHorgony
FejlesztőSpotify Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret19 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a Horgonyt itt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

2. Spotify (alkalmazás Podcastok Legjobb Indonézia)

Ki tudja még tagadni Spotify egy alkalmazás folyam zene online a mai napig a legjobb, banda.

Nos, még a Spotify-n keresztül is hallgathatsz podcastok mások ingyen előfizetés nélkül. Annak ellenére, hogy a Spotify Premium használatával hirdetésmentes is lehet.

Magának a Spotify-nak több millió felhasználója van a világ minden tájáról. Hallgathatsz podcastok Indonézia népszerű, mint például Raditya Dika podcastja (PORD), Látod amit én látok?, vagy Rapot.

Alkalmazás podcastok Indonézia közismert, tehát megéri úgy tűnik, hogy itt kezdi az adását deh!

RészletSpotify - Zene és podcastok
FejlesztőSpotify Ltd.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

A Spotify letöltése innen:

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

3. Google Podcastok

Aztán vannak alkalmazások podcastok Az az Android, amely közvetlenül a fejlesztőtől származik, vagyis Google Podcastok amely közvetlenül integrálható okostelefon Android alapú.

A Google Podcasts alternatíva lehet, funkciói pedig alapvetőek, például az időtartam felgyorsítása podcastok nak nek néma több szegmens, ha szükséges.

A Google Podcasts alkalmazás használatán kívül a okostelefon Használhatja az Android előnyeit is Google Play Zene vagy Youtube keresni és hallani podcastok kiválasztás.

Igen, azonnal meghallgathatja magát a Google Podcastot böngészőGoogle Chrome. Tehát nem kell bajlódnia további alkalmazások telepítésével!

RészletGoogle Podcasts: Ingyenes és népszerű podcastok keresése
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a Google Podcastokat innen:

Google Podcastok (Android) a Google Play Áruházon keresztül

Alkalmazás Podcastok Ingyenes Több ...

4. SoundCloud

Azoknak, akik hallgatni akarnak podcastok bárhol és bármikor, ott is SoundCloud ezt el lehet mondani felület elég régóta és ma is népszerű hangfelvétel megosztása

Nagyon jól ismernie kell a SoundCloudot, különösen azokat, akik korábban szerették Ossza meg címlapfelvételeket itt. Hehehe ...

A SoundCloud használatához podcastok, még egy fillért sem kell költenie a hallgatáshoz, sőt a publikáláshoz podcastok itt.

Felhasználói felület kínált nagyon kényelmes használni, még hallgatni is lehetővé teszi offline a SoundCloud fájl letöltésével, banda.

RészletSoundCloud - Zene és hang
FejlesztőSoundCloud
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret20 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a SoundCloudot itt:

SoundCloud LETÖLTÉS Videó és audio alkalmazások

5. Apple Podcastok

Eközben az iOS-alapú eszközök, például iPhone, iPad és iPod felhasználói számára az alkalmazást használhatja podcastok nevezett Apple Podcastok.

Természetesen az Apple Podcasts kizárólag az operációs rendszeren érhető el Mobil Ezt hallgathatja a munkahelyén, vagy pihenhet.

Az Apple Podcasts különféle kategóriákat is kínál százezrekkel podcastok amelyet ingyen hallgathat. Egyébként az iPhone felhasználó Nem fogom sajnálom oké!

RészletApple Podcastok
FejlesztőApple Inc.
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret2,9 MB
Értékelés4.0/5 (Alkalmazásbolt)

Töltse le az Apple Podcastot innen:

Apple Podcast (iOS) az App Store-on keresztül

6. Podcast Addict (hallhatóvá tegye Podcastok Angol)

Akkor, ha inkább hallgat podcastok Angol, alkalmazás Podcast Addict olyan, amelyet az ApkVenue ajánl.

Nem csak podcast adatbázis csak 750 ezer, a Podcast Addictban szintén több mint 120 ezer rádió és 20 ezer Hangoskönyv amely ingyen élvezhető.

Tényleg nem rossz, ha hallgatsz, és ezzel egyidejűleg készíthetsz angol nyelvű alkalmazást is, hogy folyékonyabbá váljon itt!

Ezen kívül a Podcast Addict is támogatja a kapcsolatot csatornaYoutube és Rángatás, tehát teljesnek minősül, hogy használhasd, banda.

RészletPodcast Addict
FejlesztőXavier Guillemane - Podcast és rádiófüggő
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszköztől függően változik
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Podcast Addictot itt:

Podcast Addict (Android) a Google Play Áruházon keresztül

7. Castbox

Végül alkalmazások podcastok a legjobb, amit az ApkVenue ajánl Castbox amely több mint 95 millió epizódot nyújt podcastok, rádió és Hangoskönyv ingyenes a hallgatók számára.

Közben a podcast tartalom készítője, A Castbox az Anchorhoz hasonló funkciókkal rendelkezik. Hol van az alkalmazás podcastok lehetővé teszi, hogy mobilon vagy laptopon keresztül rögzítsen, szerkesszen és feltöltsön.

Azok számára, akik itt szeretnének pénzt keresni, a Castbox segíthet a hallgatóknak megfelelő hirdetések megtalálásában.

RészletCastbox - Ingyenes podcastok és audio
FejlesztőCastbox.FM - Rádió, podcastok és hangoskönyvek
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

A Castbox letöltése itt:

Castbox (Android) a Google Play Áruházon keresztül

Videó: Létrehozás Hátulról Podcast! Ez egy ajánlott webhely Letöltés Ingyenes és legális dalok

Tehát ezek néhány alkalmazás-ajánlás podcastok legjobb és ingyenes 2020-ban, amelyet letölthet, akár hallgathat, akár létrehozhat podcastok te magad.

Igen, bár néhány kínál funkciókat a felvételhez podcastok mobiltelefonon keresztül az ApkVenue azt javasolja, hogy fektessen be egy mikrofonba és fejhallgató. Ezután szerkessze egy alkalmasabb hangszerkesztő alkalmazással.

A fenti alkalmazások listáján kívül van-e egyéb ajánlása? Ha igen, ne habozzon, írja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopba, banda.

Olvassa el a cikkeket is Zene vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found