klasszikus szimbólumok gyűjteménye a becenév mobil legendák 2018-hoz!

Szimbólumok gyűjteménye a játék beceneveihez, amelyek segítségével egyedi nevet adhat a karakteréhez. Szimbólumokat tartalmazó alkalmazásokkal kiegészítve.

Unta már valaha becenév Mobile Lengends pontosan úgy?

A hűvös játék becenév vagy felhasználónév elkészítése nem csak az ábécéből, srácokból áll, hanem egyedi szimbólumokat is beilleszthet, hogy hűvösebbnek tűnjön.

Szimbólum beszúrásához a játék nevéhez nem csak szimbólumgyűjtemény nélkül illesztheti be. Ezzel az ApkVenue előkészített egy szimbólumot a Mobile Legends becenevéhez, így hűvösebb és változatosabb.

A becenév játék szimbóluma

Az ApkVenue alábbi szimbólumának beszúrásához átmásolhatja és beillesztheti a játékába. Ha továbbra is zavart abban, hogy milyen név illik hűvös játék becenévként, használhatja az alkalmazást Becenév-generátor.

Az ApkVenue következő cikkében láthatja, hogyan kell használni és hol kell letölteni a Becenév-generátort:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Miután megtalálta a játék becenevének megfelelő nevet, adjon hozzá egy szimbólumot az alábbi becenévhöz, hogy hűvösebb legyen. Menjünk egyenesen a szimbólumok listájára!

Az Emoticon becenév szimbóluma

A Mobile Legends becenév szimbólumai mellett ezt a hangulatjel szimbólumot használhatja barátaival való csevegésre is.

Ez a hangulatjel szimbólum azok számára alkalmas, akik szeretnek valami aranyos és vicceset. A hangulatjel becenév szimbólum idézéséhez kattintson ide.

Hűvös becenév szimbóluma

Ez a szimbólum alkalmas arra, hogy kiegészítő becenévként használhassa online multiplayer játékát. Idézheti ezt a szimbólumot

Kínai becenév szimbólum

Kínai hadvezérnek akarja magát érezni?

Ez a kínai becenév szimbólum alkalmas a játék karaktereinek nevére. Ha idézni szeretné a fenti szimbólumot, itt idézheti.

Japán becenév szimbólum

A fenti japán becenév szimbólumot ide kattintva idézheti

Sakk becenév szimbólum

Erre a linkre kattintva idézheti a fenti szimbólumot

Egyéb becenév szimbólumok

Egyéb szimbólumok, amelyeket itt idézhet

Keressen egy becenevet névgenerátorral

Természetesen, ha az ApkVenue egyenként megemlíti a becenevet, amelyet felhasználhat a Mobile Legends játékhoz, akkor nincs vége.

Nos, találhat más klassz és egyedi beceneveket is névgenerátor. Csak meg kell nyitnia az oldalt név-generator.org.uk és ott kiválaszthat több névgenerátort.

Például, mint a becenév, a fantázianév, a karakter neve és még sok más srác. Használatának egyszerű módja, csak kövesse az alábbi lépéseket:

  • Nyissa meg a name-generator.org.uk webhelyet
  • Válassza ki a név genarátor típusát kívánságai szerint, ezúttal én választom Fantázia név
  • Kattintson a Javaslat gombra az alábbiak szerint, ekkor a gép véletlenszerűen megtalálja az Ön számára egyedi nevet.

Hogyan készítsünk becenév szimbólumot egy alkalmazással

Azok számára, akik szimbólumokat szeretnének beilleszteni a saját egyedi becenevükhöz, használhatnak olyan billentyűzet alkalmazást, amely különféle egyedi szimbólumokat biztosít.

A különféle Android billentyűzetek egyedi hangulatjeleket is kínálnak, amelyeket felhasználhat a becenevéhez is. Az egyik a CopyPasta alkalmazás.

Roymunson Studios Produktivitási alkalmazások LETÖLTÉS

Nos, azon kívül, hogy aranyos szimbólumok és hangulatjel-funkciók vannak, rendelkezhet egy klasszikus modellű billentyűzettel, amely más szokatlan funkciókat is tartalmaz. A teljes billentyűzetalkalmazásért lásd az ApkVenue alábbi cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez a játék beceneve szimbóluma, amellyel hűvösebbé teheti és különbözhet más emberektől. Ezzel már nincs unalmas beceneved.

Milyen egyéb szimbólumok hiányozhatnak Jakának? Írjon a megjegyzések oszlopba. Találkozunk a következő cikkben, srácok!

Olvassa el a cikkeket is becenév vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found