A miui 8 10 rejtett jellemzője, amelyet tudnia kell

Tudnia kell, mik a MIUI 8 rejtett tulajdonságai, amelyek használhatók. Garantáltan ezek a funkciók maximalizálják a Xiaomi okostelefon használatát.

Aki nem őrült a saját okostelefonjai miatt Xiaomi? A MIUI előző verziójának sikere után most a MIUI 8-on a sor, hogy megmutassa a legjobb teljesítményét. Ismeri a MIUI 8 néhány rejtett tulajdonságát? Ez a kínai gyártású mobiltelefon soha nem fogyott el az innovációból, és a legizgalmasabb az, hogy az ára túl olcsó. Ezenkívül a bemutatott jellemzők is nagyon bőségesek.

Természetesen már tudja, hogy ebben az időben a Xiaomi kiadta MIUI 8 mint az általa használt felület. Amíg tudod, kiderül, hogy a MIUI 8 sok rejtett funkcióval rendelkezik. És ez természetesen kötelező az Ön számára.

  • A rejtett funkciók aktiválása a Xiaomi okostelefonon
  • 3 hatékony módszer az elveszett Xiaomi 4G helyreállítására
  • 8 Tény a Xiaomi Mi Notebook Air-ről, amelyeket ismernie kell

A MIUI 8 10 rejtett jellemzője, amelyeket ismernie kell

1. Második tér

A MIUI 8 által bemutatott egyedülálló tulajdonságok egyike Második tér. Ez a szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy két profilt hozzon létre egy okostelefonon, így különféle titkos dolgokat hozhat létre az egyik létrehozott profilon, mint a Windows. Érdekes igaz?

2. Hosszú képernyőkép

Ezenkívül a MIUI 8 rejtett tulajdonságai, amelyeket ez a kínai okostelefon-gyártó gyárt hosszú képernyőkép. Természetesen ez a funkció nagyon hasznos, ha meg akarja csinálni képernyőképek bizonyos webhelyeken vagy elég hosszú oldalakon. Csak vissza kell fognia hangerő csökkentő gomb és bekapcsológomb, majd válasszon egy lehetőséget erre.

3. Videoszerkesztés

Ez nagyon érdekes, mert a MIUI 8 hozzáférést kínál videó szerkesztés alapértelmezett Galéria alkalmazásában. A funkció használatával szűrőket adhat hozzá, feliratok, audio stb. itt. Érdekes igaz? Valójában nem is nehéz ezt megtenni.

4. Kettős alkalmazások

Talán jelenleg csak egy alkalmazást használhat egy okostelefonon. A legújabb interfész rendszert futtató Xiaomi telefonok jelenlétével azonban hozzáférhet a telepítésekhez kettős alkalmazás egyszerre egy HP-ban. Ne használd ürügyként a csalásra!

5. Teljes Converter alkalmazás!

Egyes androidos okostelefonok képesek lesznek valamire konvertálni. A MIUI 8-mal szemben azonban átalakító alkalmazás kínált változat rendkívüli teljességgel. Átalakíthatja a hosszúságot, a területet, a hőmérsékletet, a sebességet és a tömeget. Nem klassz?

6. Sablonok a háttérben

A múltban lásd háttér egy okostelefon biztosan olyan unalmasnak tűnik. Szerencsére most a Xiaomi okostelefon képes hűvösebbé tenni. Igen, egy másik rejtett funkció, amelyet tudnia kell, beágyazható sablon a háttérben. Nem érdekes?

7. Jegyzet elrejtése

Ha fontos megjegyzést tesz a Notes alkalmazásban, akkor talán nem akarja, hogy bárki is láthassa. Nos, a MIUI 8 egyik fejlett funkciója az, hogy megteheti jegyzet elrejtése tartva a jegyzetet, majd válassza a lehetőséget Elrejt.

8. Születésnapi riasztás

Olyan, amire életében soha nem számíthat. A MIUI 8 használatával a legújabb Xiaomi okostelefonon telepítheti az alkalmazásba a "Happy Birthday" dalt Óra beépített. Tehát születésnapján az okostelefon lejátssza a dalt. Ez a funkció egyedülállók számára alkalmas.

9. Gyors labda

A funkció használatához az Android okostelefonok általában harmadik féltől származó alkalmazásokat használnak. Ha MIUI 8-on van, akkor működhet Gyors labda olyan módon alapértelmezett. Így használhatja parancsikon mint Főoldal, Menü, Zár, Képernyőkép, és Vissza. Úgy néz ki, mint egy iPhone.

10. Ütemezze az SMS-t

Az ApkVenue szerint a legfrissebb funkció az, amelyet létrehozhat ütemezze az SMS-t. Ez a funkció hozzáférést biztosít a teendőkhöz menetrend az alkalmazás használatakor Üzenetek. Tehát nem fog késni újra, ha kapcsolatba akar lépni valakivel. Ütemezése egy nappal az SMS elküldése előtt lehetséges.

Ez 10 MIUI 8 rejtett funkciók amit tudnod kell, amint arról Beebom beszámolt. Kipróbálta valaki közülük a Xiaomi okostelefon összes funkcióját? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found