hogyan lehet duplán koppintva kikapcsolni és lezárni az androidos képernyőt

Az androidos képernyő kikapcsolása a kezdőképernyőn történő dupla koppintással (2x koppintás) mostantól minden Android-telefonon elvégezhető a következő egyszerű módszerekkel.

Az Android képernyőt csak a gombbal kapcsolja ki dupla érintés a kezdőképernyőn (Koppintson a 2x) mostantól minden androidos telefonon elvégezhető a következő alkalmazások használatával. Ez az alkalmazás kikapcsolja az androidos képernyőt és automatikusan bezáródik, amikor az Android képernyőt kétszer megnyomja.

  • Az automatikus HP képernyő zárolása és bekapcsolása a GRAVITY SCREEN segítségével
  • Az Android képernyő bekapcsolása rázással
  • Az Android mobil képernyőjének bekapcsolása a Hangerő gombbal

Koppintson duplán a Képernyőzár elemre

A legtöbb ember kikapcsolja az Android képernyőt a bekapcsológomb megnyomásával. A Bekapcsológomb folyamatos megnyomásával az idővel elkerülhetetlenül meghibásodik.

A Bekapcsológomb használatának csökkentése érdekében használhatja dupla érintés a kezdőképernyőn az Android képernyő kikapcsolásához. Ez az alkalmazás nemcsak kikapcsolja az Android képernyőt, hanem automatikusan zárolja is az Android készülékét dupla érintés.

Az Android képernyő kikapcsolása dupla koppintással

Így kapcsolhatja ki a képernyőt és zárhatja le az összes androidos telefont dupla koppintással:

  • Töltse le az alkalmazást Koppintson a Képernyő zárolása elemre és a szokásos módon telepítse az Android rendszerre.

    Dmytro Dolotov Desktop Enhancement Apps LETÖLTÉS
  • A telepítés után nyissa meg az alkalmazást, majd kattintson a gombra TOVÁBB.

  • Amikor megjelenik a menü Eszközadminisztrátor kattintson a gombra Aktiválja.

  • Ezután a menübe irányít Felhasználási hozzáféréssel rendelkező alkalmazások. Aktiválja az alkalmazást Koppintson a Tap Lock elemre-övé.

  • Pillanat Eszközadminisztrátor és Felhasználási hozzáféréssel rendelkező alkalmazások aktiválta, akkor aktiválhatja Koppintson a Tap Lock elemre-övé.

Most már egyszerűen kikapcsolhatja és lezárhatja a képernyőt dupla érintés a kezdőképernyőn. Ha még mindig zavart, ne felejtse el Ossza meg a kommentekben.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found