4 módja annak, hogy ingyenesen, egyszerűen és egyszerűen csak egy mobiltelefont szerezz iPhone-hoz!

Szeretne egy ingyenes iPhone 11 Pro Max terméket? Íme 4 trükk arról, hogyan lehet ingyenes iPhone-t szerezni, amelyet kipróbálhat!

Ingyenes az iPhone 11 Pro Max? Biztosan ingyen vagy ingyen szeretné beszerezni az Apple kiemelt okostelefonját?

A HP iPhone jelenlegi magas ára közepette mindenkinek álma, hogy ingyen beszerezhesse azokat. Sőt, az iPhone prémium okostelefonként is ismert, amely képes hozzáadni presztízs felhasználóinak.

Azonban, hogy iPhone ingyenes a túlzott árak közepette természetesen nem könnyű, banda. Ennek ellenére a nehéz nem azt jelenti, hogy nem lehet, mi!

Látja, ebben a cikkben az ApkVenue ad néhány tippet hogyan lehet ingyenes iPhone-t szerezni nincstelen. Kíváncsi?

Hogyan szerezhetem meg a legújabb ingyenes iPhone 2020-at

Semmi baj az iPhone 11 Pro Max-ról, ha egy olyan ingyenes iPhone XR-t szerez, amely nem is a legújabb kiadás, akkor biztosan nagyon boldog lesz, igaz?

De nyugodtan, banda! Mert ebben a korban az ingyenes iPhone beszerzése már nem csak álom, tudod. Kíváncsi tudni, hogyan?

Íme néhány tipp, hogyan lehet ingyenes iPhone-t kapni egy fillér nélkül az ApkVenue-tól.

1. Adja meg a versenyt

Fotóforrás: Serbakuis (Az ingyenes iPhone megszerzésének egyik leghatékonyabb módja a versenyre való nevezés).

Nincs pénze iPhone-t vásárolni? Santuy éppen! Egyébként még mindig kaphat ingyenes iPhone-t részt venni a különféle versenyeken, banda.

Kezdve egy fotópályázattól, egy vicces videokészítési versenytől a novellaíró versenyig, klassz díjakkal, köztük a legújabb iPhone mobiltelefonokkal.

A vonzó nyereményválasztással különféle versenyinformációkat találhat a Google-on vagy a közösségi médiában, például a Twitteren, a Facebookon vagy az Instagramon.

Csak annyit, hogy az ApkVenue azt javasolja, hogy előzetesen keressen információkat az igazságról, banda.

2. Csatlakozzon a Giveaway-hez a közösségi médiában - (Az ingyenes iPhone megszerzésének legkönnyebb módja)

Fotóforrás: AppleInsider (Szeretné tudni, hogyan lehet a legkönnyebb ingyenes iPhone-t beszerezni? Csak kövesse az ajándékot a közösségi médiában).

A versenyeken való részvétel mellett léteznek alternatív módszerek is, amelyek segítségével más, nem kevésbé egyszerű iPhone-ok is beszerezhetők.

Az egyikük együtt van kövesse ajándék amit nagyon gyakran hírességek, YouTuberek vagy valami más tart márka a közösségi médiában, banda.

Magának az ajándéknak általában van szabályok vagy olyan követelmények, amelyek könnyebben teljesíthetők, például érdekes megjegyzések írása, a közösségi média fiókok követése vagy feliratkozása az Instagram-történetekbe való közzétételre.

Annak ellenére, hogy a részvétel követelményei nagyon egyszerűek, nem kevesen hajlandók különféle díjakat választani fantasztikus áron, tudod.

Nevezzük például HP iPhone-nak, Android-telefonnak, készpénznek, Smart TV-nek, játékkonzoloknak, motorkerékpároknak és autóknak, amelyek ára bizony nem olcsó.

3. Lépjen be az iPhone Lucky Draw alkalmazásba

Fotóforrás: Tokopedia

Annak érdekében, hogy továbbra is felhívja a felhasználók figyelmét, most még számos online vásárlási alkalmazás sem akar lemaradni a megtartásukról szerencsés sorsolás program.

Kihagyhatatlan, különféle vonzó és drága nyeremények, mint például az ingyenes iPhone 11 Pro Max, azok a látnivalók, amelyeket a felhasználók, bandák számára kínálnak.

Maga a szerencsés sorsolás mechanizmusa attól függően változik, hogy milyen online vásárlási alkalmazást használ.

De általában az online vásárlási alkalmazás főoldalán a felhasználók feltörhetnek olyan tojásokat, amelyekben lottószelvény található, különféle nyeremények megválasztásával.

Érdekes, hogy a nyertes nyereményadóját általában a szervező viseli, így nem kell egy fillért sem költeni. Remek, igaz?

4. Az ajándék-megosztó alkalmazás használata

Fotóforrás: Serguruku (Az ingyenes hitel megszerzésén túl a nyeremények átadására szolgáló alkalmazás felhasználható arra is, hogyan lehet ingyenes iPhone-t szerezni).

A következő ingyenes iPhone megszerzésének módja a segítség használata ajándékozási alkalmazás, banda.

Az itt használt nyeremények odaadására szolgáló alkalmazás változhat, például kredittermelő alkalmazások, felmérési alkalmazások, és a díjakért cserélhető pontszerző alkalmazások.

Ennek ellenére ezeknek az alkalmazásoknak alapvetően ugyanaz a működő rendszere.

A későbbiekben, amikor elvégzi a rendelkezésre álló különböző feladatokat, érméket vagy pénzt kap, amelyet nyereményekre lehet cserélni, beleértve az iPhone készülékeket is.

Tehát, ha kíváncsi arra, hogy milyen alkalmazások használhatók, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ezek voltak néhány trükkök arra, hogyan lehet egy ingyenes iPhone-t szerezni az ApkVenue-ból, és amelyeket kipróbálhat, bandázhat.

De a név is ingyenes, így fel kell készülnie arra, hogy felvegye a versenyt az ott élő emberek millióival, akik egy ingyenes iPhone megszerzésére is számítanak, na!

Ja, ha van egy trükk, hogyan szerezhetsz újabb ingyenes iPhone-t? Tud Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban igen. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Out Of Tech vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found