Ez a 6 intelligens beállítás rendkívül kifinomulttá teszi Android-telefonját

Ha ez automatikusan elvégezhető, miért bajlódna a manuális beállítással? Íme 6 okos beállítás, amelyek szuper kifinomulttá teszik androidos okostelefonodat.

Nem tagadható, hogy az okostelefonok ennyire megkönnyítették életünket. De biztos, hogy van maximálisan androidos okostelefonját használja?

Valójában több van Intelligens beállítások vagy intelligens beállítások, így jobban azonosíthatja androidos okostelefonját. Annak érdekében, hogy jelenléte praktikusabbá tehesse életét.

Az Android ereje azonban felhasználótól függően is. Következő 6 Intelligens beállítások ami olyan kifinomulttá teszi Androidodat, mint a Google Pixel vagy az Android Nougat.

  • 5 meglepő tény az USB Type-C veszélyeiről
  • 10 Ezek a technológiák trendekké válnak a 2017-es okostelefonokban
  • Veszély! Ne vásároljon vékony okostelefont, ez az oka

Ez a 6 intelligens beállítás rendkívül kifinomulttá teszi Android okostelefonját

1. Legyen azonnali - gyorsan tudjon meg mindent

Minden beágyazottnak biztosan vannak előnyei, valamint az Android okostelefonján a Google Segéd funkcióval. Ha csevegsz, böngészsz, és van valami, amit nem értesz, csak hosszan nyomod meg a kezdőlap gombot.

Könnyen megtalálhatja a helyeket, lefordíthatja az idegen nyelveket, hangosan olvashatja a híreket, és természetesen a hangutasítások használatához azt is mondja, hogy az OK Google. Be kell állítania a Google Segéd intelligens beállításait, és maximalizálnia kell a felhasználók számára az okostelefon elérését.

2. Engedélyezze a Smart Lock funkciót

Minden alkalommal, amikor okostelefont használunk, természetesen muszáj képernyő feloldása. De hogy őszinte legyek, ez nagyon zavaró. Különösen, ha biztonságossá teszi Jelszó vagy PIN kódot.

Vannak jobb módszerek az okostelefon zárolatlanul hagyására bizonyos feltételek mellett. Itt vannak a funkciók Smart Lock, amely zárolva tarthatja okostelefonját, ha bizonyos helyeken tartózkodik, például otthon, vagy ha az irodai WiFi-hez csatlakozik, és máshol.

Ez a Smart Lock ötlete. Miután aktiválta, (csak nyomja meg a gombot Beállítások> Biztonság> Smart Lock elemet az indításhoz) beállíthatja a Smart Lock funkciót, hogy az okostelefont mindig akkor nyissa meg, amikor hazaér, amikor meghallja a hangját, vagy amikor az egy beállított eszközhöz csatlakozik.

3. Mondja el a Google Asszisztensnek, hol lakik és dolgozik

Lehet, hogy a Google Segéd most mégis figyelmet szentel Google Asszisztens nem elavult, és mégis kínál valamit, amire szüksége van. Segíthet a Google Asszisztensnek abban, hogy jobb munkát végezzen, és okos javaslatokkal álljon elő.

Könnyű beállítani, megnyitni a Google Asszisztenst, megnyomni a menü gombot a képernyő bal felső sarkában, kiválasztani 'Testreszab', majd kezdje el kitölteni a beállításokat. Ezután feltétlenül tájékoztassa a Google Asszisztent arról, hol lakik és dolgozik. Miután ezt megtette, a szolgáltatás tudatja Önnel, hogy milyen hosszú lesz az utazása, még mielőtt megkérdezné.

Megtekinthet egy sor kategóriát is, amelyek lehetővé teszik a Google Asszisztens számára, hogy további nyomokat nyújtson a tetsző dolgokról. Mint show-híreket kedvenc webhelyeiről, értesítések a sportcsapat információiról, szolgáltatásokról folyam kedvencek és még sok más.

4. Szüksége van valamire, mondja ki az „OK Google” szót bárhonnan

Tudnia kell valamit, csak kérdezze meg közvetlenül a nevének kimondásával, nevezetesen:OK, Googlebárhonnan, még akkor is, ha az okostelefon zárolva van. Aktiválásához nyissa meg a Google Asszisztens Beállítások> Hang> elemétA Google Asszisztens észlelése.

De most élvezheti ezt a funkciót csak ha angolul beszélsz. Megkérjük, hogy oktassa ki androidos okostelefonját a hangjának felismerésére, annyit mondva, hogy „OK Google” háromszor.

Az okostelefon betanítása után mondhat valamit akkor is, ha az okostelefon le van zárva. Ja igen, te is aktiválhatod „Megbízható hang” hogy a Google Asszisztens feloldhassa telefonját, amikor meghallja a hangját. Ez azt jelenti, hogy képes lesz okostelefont használni anélkül, hogy manuálisan kellene képernyő feloldása.

5. Állítsa be az akkumulátor kímélésének idejét

Néha szükségünk van az okostelefonra, hogy tovább éljünk, és kihasználhatjuk a divat előnyeit Energia takarékos, amely lehetővé teszi, hogy az okostelefont alacsony energiafogyasztásra állítsa, amikor az akkumulátor lemerül. Android-okostelefonja elég okos ahhoz, hogy fékezze a háttérben zajló tevékenységeket.

A beállításához nyissa meg Beállítások> Akkumulátor> Akkumulátorkímélő> Automatikusan bekapcsol. Beállíthatja, hogy mikor lépjen át az okostelefon üzemmódba, amikor az okostelefon akkumulátora csak 5 vagy 15 százalékos.

6. Automatikusan csendes az értekezlet és egyéb csendes idők alatt

Az okostelefonokról érkező hangos értesítési hangok minden bizonnyal nagyon bosszantóak, amikor ezt csinálod találkozó vagy más csendes idő. Néha zavarjuk a hangerő csökkentését, hogy néma üzemmódban legyen. Mi van, ha elfelejted?

De most nem kell emiatt aggódnia, beállíthatja a módot Ne zavarj az Android rendszeren, hogy az Android okostelefon száját automatikusan elhallgattassa értekezletek, vacsorák és egyéb csendes időszakok alatt.

Beállíthat szolgáltatásokat Ne zavarj és állítsa be az Ön igényeinek megfelelően. De továbbra is beállíthat bizonyos hívásokat, hogy továbbra is a szokásos módon érkezzenek.

Ez az 6 intelligens beállítás ami olyan kifinomulttá teszi androidos okostelefonját, mint a Google Pixel és az Android Nougat. Akkor miért kell bajlódnia, ha valami automatikus és pillanatnyi? Mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is Android vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found