20 legjobb 2019-es vicces és vidám Instagram-fiók

Fáradtnak érzi magát, és szórakozásra van szüksége? Nem kell pénzt költeni a bandára, mert az ApkVenue 20 vicces és vidám Instagram-fiókhoz ad ajánlásokat!

Mindenkinek szórakozásra van szüksége, hogy megnyugtassa a rutinnal telített elmét. A szórakozás egyik legkeresettebb formája olyan, ami vicces és megnevettet minket.

Hálásnak kell lenned, banda, mert most nem kell sok pénzt költenie ahhoz, hogy ilyen szórakozást kapjon. Megnézheti mindet a mobiltelefonján található különböző közösségi médiákon keresztül.

Az egyik az Instagramon keresztül. Az ApkVenue ajánlást fog adni 20 vicces Instagram-fiók a legjobb, ami gyomorfájást okozhat az ilyen nevetés miatt.

20 aranyos Instagram-fiók

Szerencsére rengeteg aranyos Instagram-fiók van, amelyek nagyon szórakoztatóak, banda! Mind az angol, mind a helyi előadók friss és szórakoztató poénokkal szolgálhatnak.

Az ilyen számlákon megjelenő mémek általában nagyon összefüggő életünkkel. Ez az egyik dolog, ami miatt kedveljük ezeket a fiókokat.

Mindegy vicces Instagram-fiók amit meg kell kövesse?

Aranyos tengerentúli Instagram-fiók

Külföldről érkező vicces Instagram-fiókokkal kezdjük. Az ApkVenue a legjobbat választotta kifejezetten az Ön számára!

1. 9 hüvelyk (50,5 millió)

Ki ne tudna erről az egy fiókról? @ 9gag még azelőtt is híres volt, hogy az Instagram olyan népszerű lett, mint most.

A webhelytől kezdve a 9gag különféle mémeket vagy akciókat jelenít meg, amelyek nevetésre hívják fel a figyelmet. Nem csoda, hogy a szám követőitöbb mint 50 millió.

2. csak szarkazmus (13,5 millió)

Számla @sarcasm_only egy mémszámla, amely a nőkre irányul, mint a célpiac. A különféle mindennapi problémák tréfákká válnak.

Kijelző takarmány ettől a fióktól szép és minimalista. A létező bejegyzések típusai lehetnek csak szövegek vagy képek két soros mondattal.

3. bestvines (10,5M)

Nem akar hiányozni a vírusos hírek, de mégis nevetni akar? Javít kövesse aja @bestvines!

Az ezen a fiókon található vicces mémek típusai meglehetősen változatosak, a képektől a videókig minden megtalálható. Természetesen, ha valami vírussá válik a világon, ez a fiók vicces verziót hoz létre.

További részletek. . .

4. vicces mémek (7,5 millió)

Szinte az összes humor a számlán @funnymemes egy érdekes videó a közönség számára.

Az emberi és állati butaság történetei ebből a szempontból elegendőek az elménk felfrissítésére.

5. fun_bestvids (6.3M)

@szórakozás szórakozás Szórakozás egy aranyos Instagram-fiók is, amely a videotartalmakra összpontosít. A kamerán rögzített különféle vicces eseményeket itt élvezheti!

6. A nagyobb komédia (5 millió)

A következő ott van @gretaercomedy ami meglehetősen eredményes a vicces mémek gyűjtésében a világ minden tájáról.

Nem számít, ki készít vicces mémeket vagy videókat, az egyértelmű, hogy olyan keményen sikerült megnevettetni minket.

7. buzzfeed (4,6 millió)

@ buzzfeed gyakran teszi tweetek valaki lett a poén. Valóban sok van tweetek vicces kering a virtuális térben.

8. ugatott (3,9 millió)

Még mindig egy cég 9gag-al, @ ugatott egy Instagram-fiók, amely a kutyákról szóló vicces videók bemutatására összpontosít.

Vannak, akik fotók, mások videók formájában vannak. Ha kedveled a kutyákat, akkor biztosan sokáig otthon érzed magad ezen a számlán.

9. unatkozik (3,4 millió)

Számla @unott gyűjtőszámla is tweetek vicces, ami szórakoztat majd. Ahogy a neve is mutatja, ha unatkozik, akkor meg kell kövesse ez a fiók!

10. nyírva (3,1 M)

Végül vannak számlák @ nyírta. Csakúgy, mint az ugatott, ez az oldal továbbra is kapcsolatban áll a 9gag-szal. A különbség az, hogy ez a beszámoló a világ minden tájáról származó macskák vicces viselkedését rögzíti.

Vicces Kocak Indonézia Instagram-fiók

Indonézia szintén nem akar veszíteni, banda! Rengeteg mémfiókok, amelyek hangosan nevetni fognak!

1. pofon (13,7 millió)

Az első az @slapstick. Természetesen ismeri ezt az egy fiókot? A Slapstick egy mémfiók számmal követői a legnagyobb több mint 13 millió embert ért el.

2. ngakakkocak (8.6M)

Számla @casualfoods választhat szórakoztató közegként, ami nagyon szórakoztató. A mémeket a kibertér különböző forrásaiból veszik.

3. meme.comik.indonesia (3.7M)

Ahogy a neve is mutatja, @ meme.comik.indonesia rengeteg vidám mémje van, amely megnevettetheti magát.

További részletek. . .

4. tahilalátok (3,1 M)

Mesterséges képregények @surprisedlibs máris abszurditásáról híres. A leggyakrabban előforduló dolgokterrorizál a netezők által az egyes karaktereken nincs orr.

5. awreceh.id (1,8 millió)

Ha 18 évesnél fiatalabb, akkor nem teheti meg kövesse ez az oldal! awreceh.id olyan vicceket jelenít meg, amelyek néha felnőttek szagúak, így te, aki még fiatal vagy, nem láthatod, mi!

6. 1. torta (1 millió)

Ez a webhely híres Indonézia 9gagjaként. @ 1.cak ez nem az hivatalos, de a képek tartalma elég szórakoztató!

7. rajaparodi (993K)

A paródia szó ellenére @Roberts nemcsak paródiás képek vagy videók feltöltése, banda! Sok más mém összetevő meg fog nevettetni.

8. recehtapisayang (554K)

Szereted az apró poénokat? Javít kövesse számla @thefitnessgirlz ez, banda! Viccel a nikkel miatt, de kár kihagyni!

9.gyerekek (338 ezer)

Ez valóban leírja a diákélet bonyodalmait! @Főiskolai hallgató megpróbált meghívni bennünket, hogy nevessünk az előadások világában előforduló különféle történeteken.

10. Ne légy komoly (216K)

Utoljára ott @a titok. A többihez hasonlóan ez a fiók is rengeteg mémmel rendelkezik, hogy egy kicsit lazítson, és ne vegye túl komolyan.

Tehát vannak aranyos Instagram-fiókok, amelyek fényesebbé teszik az életedet! Melyik a kedvenced? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found