mobil szélessáv vs vezetékes szélessáv: melyik internetkapcsolat a legjövedelmezőbb?

Az internet egy olyan eszköz, amelyet általában különféle információk megkeresésére használunk szinte bármikor és bárhol is vagyunk.

Az internet egy olyan eszköz, amelyet általában különféle információk megkeresésére használunk szinte bármikor és bárhol is vagyunk. Az internethez való csatlakozáshoz kétféle módszert ismerünk, nevezetesen egy mobil szélessávú kapcsolat használatát, például internetmegosztás modultól vagy modem és kapcsolat használatát. vezetékes szélessávú.

Alapvetően, függetlenül a felhasználó által használt kapcsolat típusától, mindaddig, amíg a hálózati kapcsolat stabil és gyors, minden bizonnyal kielégíti a felhasználó szívét. Nos, ezúttal az ApkVenue magyarázza el a mobil szélessávú és a vezetékes szélessáv közötti különbség. Ellenőrizze alább.

  • Hogyan lehet hozzáférni a letiltott internethez a Google segítségével
  • 5 A mindennapi internethasználat negatív hatásai
  • Itt van a világ 10 leglassabb internetkapcsolattal rendelkező országa

Mobil szélessávú Vs Fix szélessáv: melyik a legjövedelmezőbb internetkapcsolat?

Mobil szélessáv

Fotó: lifehacker.com.au

Mobil szélessáv egy kapcsolati vonal marketing kifejezés vezeték nélküli az internetre, amely általában mobil eszközöket, például modemeket, Wi-Fi eszközöket vagy okostelefonokról történő internetmegosztást használ az internethálózathoz való csatlakozáshoz. Bárhol is van, mindaddig, amíg rendelkezik SIM-kártyával, amely támogatja a 2G, 3G vagy 4G hálózatokat, valamint elegendő jelet és eszközt tartalmaz, amint azt fent említettük, használhatja ezt a mobil szélessávú vonalat.

Különösen a Wi-Fi esetében továbbra is csatlakozhat az internethez, amennyiben a Wi-Fi jel sugarán belül tartózkodik.

A mobil szélessáv előnyei

Fotó: ziffdavisinternet.com

Tehát milyen előnyei vannak ennek a mobil szélessávnak? Nos, ahogy a neve is mutatja, a mobil szélessávnak megvan az előnye mobilitási oldal mert bárhová csatlakozhat, amíg rendelkezik a szükséges felszereléssel (a használt eszköz is elég praktikus).

Ezenkívül a mobil szélessáv által nyújtott adatelérési szolgáltatások sokkal többek rugalmas mert a felhasználók viszonylag megfizethető ártartományban választhatják ki az igényeiknek megfelelő adatcsomagok számát (például a kék kártya 31 GB-os adatcsomagot kínál 100 ezer áron, a piros pedig 8 GB-ot adatcsomag 50 ezer áron).

Fix szélessávú

Fotó: viettelinternational.com

Fix szélessávú olyan típusú kapcsolat, amelyhez telefonkábel vagy speciális hálózati kábel csatlakoztatása szükséges az internethez. Ahogy a neve is mutatja, nem lehet önkényesen mozgatni a vezetékes szélessávot, mert a telefonkábelek, hálózati kábelek és használt eszközök, például útválasztók helyét nem szabad áthelyezni (semmiképpen sem kell állandóan hordoznia a hálózati kábeleket és routereket).

A vezetékes szélessáv előnyei

Fotó: cirranet.net

Tehát milyen előnyei vannak a vezetékes szélessávnak? Nos, a vezetékes szélessáv egyik előnye, hogy a hálózat minősége általában stabil. Ezenkívül Indonézia legtöbb városában a vezetékes szélessávú hozzáférés gyorsabb, mint a mobil szélessáv.

Például szolgáltatás IndieHome a Telkomtól, amely eléri a 100 Mbps-ot, és jelenleg egyetlen mobil szélessávú csomagon sem fogja elérni, és ne felejtsük el, hogy a vezetékes szélessávú adatcsomagra nincs korlátozás (a legtöbb szolgáltató esetében).

Melyik a jövedelmezőbb és megfelelőbb az Ön számára?

Ha most azt keresi, hogy melyik típusú jövedelmezőbb és megfelelőbb az Ön számára, akkor a válasz az Ön igényeitől függ.

Ha Ön a következő felhasználóval rendelkezik: nagy mobilitás akiknek minden nap egy otthontól távoli helyre kell utazniuk, és csak akkor kell az internetet használniuk, ha szükséges a közösségi média fiókok megnyitásához vagy böngészéshez mobil szélessáv hatékonyabb választás az Ön számára, különösen pénzügyi szempontból.

Ha azonban a játékosok vagy olyan emberek, akik szeretnek különféle médiafájlokat letölteni, és nem túl aktívak otthonon kívül, vezetékes szélessávú a megfelelő választás, amely biztosítja, hogy a gyors és korlátlan kapcsolat igényei kielégíthetők legyenek.

Ez volt az magyarázat a mobil szélessávról és a vezetékes szélessávról, hasznos lehet. Maga az ApkVenue mobil szélessávú kapcsolatot használ havonta költséghatékonyabb és jobb mobilitási tényezők miatt.

Ne habozzon, hagyjon nyomokat a megjegyzések oszlopban, és ossza meg barátaival.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found