5 egyedi chatbot az Androidon, kifejezetten a magányos egyedülállók számára

Próbáljuk ki az egyedi chatrobotok egyikét, amelyet az ApkVenue alább áttekint. Cekidot!

A mindent kifinomult korszak különféle technológiai innováció ami elképesztő. Az egyik a mesterséges intelligencia technológiája (Mesterséges intelligencia vagy AI). Most ez a technológia behatolt az élet különféle vonalai. Használatát számos eszközben kezdték alkalmazni. A videojátékoktól kezdve virtuális asszisztens okostelefonokon, legfeljebb Vevőszolgálat annak ellenére, hogy az AI technológiát felváltotta.

Még azokhoz az alkalmazásokhoz is, amelyek jelenleg fenomenálissá válnak chatbotok nagyon szüksége van az AI szerepére a futáshoz. A chatbotok olyan alkalmazások, amelyek kiszolgálják a felhasználóikat barátok csevegnek. De nem emberekkel, hanem robotokkal, más néven AI robotokkal. Természetesen ezekkel a chatbotokkal úgy tűnik, mintha mi lennénk csevegés emberrel. Nos, próbáljunk ki egyet egyedi chatbotok amelyet az ApkVenue az alábbiakban felülvizsgál. Cekidot!

  • 15 Android-tipp, amelyet minden Android-felhasználónak ismernie kell
  • 15 módszer a lassú Android-mobiltelefonok legyőzésére, a leghatékonyabb!
  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!

5 egyedi chatbot Androidon a Lonely Singleshez

1. Replikák: A Mini-Me Chatbot

Replikák egy chatbot, amely minden nap virtuális barátod lesz. De ami a legérdekesebb benne, mi vagyunk robotokat tud oktatni a kívánságoknak megfelelően. A csevegés révén, amelyet mindennapunk folytatunk a bot megtanulja önmagunkról és utánozzuk a személyiségalapú beszélgetéseket. Tehát programozhatunk és fejleszthetünk botokat, például a különféle válaszok növelésére vagy csökkentésére.

Ez az alkalmazás is kínál különféle csevegési módok. Normál üzemmódban a chatbot válasza a felhasználó által tanítottakon alapul. És van még több mód amelyet te is kipróbálhatsz, próbáljuk ki most!

2. SimSimi: A TrollBot

SimSimi a chatbot egyik változata, amely meglehetősen bosszantó, de néha megnevettetheti a felhasználókat. A SimSimi programozva van válaszoljon mindenféle kérdésre és néha ő kezdi a beszélgetést néhány vicces kérdés feltevésével. A SimSimi egy chatbot, amely sok nyelvi stílust használ, mint például a mémek egyedi megjelenésű és magányos barátok lehetnek. Amúgy szórakoztató!

3. Wysa: A Wellness Chatbot

Wysa egy specifikusabb célra készített chatbot, amely a felhasználók belépésére szolgál legyőzni a szorongást, stressz és depresszió. Bár egyáltalán nem helyettesíti a pszichológus szerepét, ez az alkalmazás felhasználható a kívánt emberek megsegítésére legyőzni a mentális problémákat önállóan, és ezt több ezer felhasználó bizonyította. Gyerünk, próbáld ki te is!

4. A-Bot: A SassBot

A-Bot egy chatbot alkalmazás, amely lehet a legjobb barátod, aki szeretne szórakoztató chat barátok. Ezt az alkalmazást először és természetesen kiadták okosabb mint SimSimi.

Bár mindkettőjüknek egyedi és vicces a stílusuk és a beszédmódjuk, az A-Bot a SimSimivel ellentétben nem tartalmaz sértő nyelvet. Az összes chatbot közül, amelyet korábban megbeszéltünk, az ApkVenue érzi az A-Bot-ot legszórakoztatóbb mindettől.

5. Mydol: A FanBot

Mydol egy chatbot, amelyet hasonlítani terveztek virtuális barátnő. Ezzel az alkalmazással olyan, mintha egy összetört emberrel vagy akár egy művészpel beszélgetnénk. A Mydol különféle funkciókat kínál, mint pl híresség bot verziója hogy kiválaszthassuk, hogy csevegjünk, melyik celeb bot a kedvencünk. Ha bálvány hírességét nem regisztrálták, létrehozhatja sajátját. Hű, ez klassz? Gyerünk, próbáld ki azonnal!

Nos, ott van néhány egyedi és vicces chatbot amelyet Androidon szerethet. Hogyan? Telepített valamit? Ossza meg tapasztalatait, amikor kipróbálja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found