A Windows mellett az 5 legjobb ingyenes operációs rendszer, amelyet használhat

Ha a Windows mellett a legjobb alternatív operációs rendszert keresi, amelyet ingyen használhat, úgy tűnik, hogy kipróbálhatja a következő operációs rendszerek egyikét.

A Microsoft Windows az egyik legelterjedtebb operációs rendszer manapság. Különböző kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, a Windows ára általában meglehetősen magas, más operációs rendszerekhez képest.

Ha a Windows mellett a legjobb alternatív operációs rendszert keresi, amelyet ingyen használhat, úgy tűnik, hogy kipróbálhatja a következő operációs rendszerek egyikét.

  • Légy óvatos! 5 Ezt a Windows mappát nem szabad törölni
  • 9 módszer a kém letiltására a Windows 10 rendszeren
  • Miért előnyben részesítik a játékosok a Windows-t a Mac vagy a Linux helyett?

Ezúttal a JalanTikus néhány ajánlást ad a Windows mellett a legjobb ingyenes operációs rendszerekről, amelyeket kipróbálhat. Mi az operációs rendszer? A következő az áttekintés.

A legjobb operációs rendszer a Windowson kívül

1. Linux

Először természetesen a Linux. A Linux egy ingyenes Windows alternatíva. Amellett, hogy ingyenes, a Linux egy meglehetősen könnyű operációs rendszer is, amelyet számítógépen kell használni.

Bizonyos esetekben a hackerek a Linuxot részesítik előnyben a Windows helyett. A Linux kipróbálása előtt győződjön meg arról, hogy ismer néhány alapvető Linux-parancsot, hogy ne zavarja túlzottan a használatát.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Chrome OS

A következő a Chrome OS (Chromium OS). Az operációs rendszer online nyílt forráskód olyan felhasználóknak szól, akik sok időt töltenek az interneten. Ez az operációs rendszer meglehetősen könnyű, gyors és könnyen használható a kezdők számára.

Töltse le az operációs rendszert itt: Chrome OS

3. FreeBSD

A következő az FreeBSD. A Windows mellett a legjobb operációs rendszert általában modern szerverekhez, asztali számítógépekhez és különféle egyedi platformokhoz használják.

A FreeBSD több mint 30 éve fejlesztés alatt áll. Különböző funkciók fejlett hálózatépítés, Biztonság, és tárolás itt ingyen használhatja.

Töltse le az operációs rendszert itt: FreeBSD

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Szótag

A következő az Szótag. Ez a Windows operációs rendszer alternatívája olyan funkciókat kínál, amelyeket az otthoni felhasználók és egy kis iroda használ. Néhány eszközök A Szavakon egyszerűek vannak, kezdve az Apache-tól, a Vim szövegszerkesztőtől és a Python szkriptektől.

Mivel a Syllable meglehetősen könnyű operációs rendszer, 32 MB-os RAM-mal 32 bites PC-ken is futtatható.

Töltse le az operációs rendszert itt: Szótag

5. ReactOS

Végül a ReactOS. Ez az operációs rendszer először 1996-ban indult a Windows 95 versenytársaként, és szinte olyan felületű, mint a Windows.

Mivel még mindig Alpha állapotban van, nem sokat lehet tenni ebben az alternatív Windows operációs rendszerben.

Töltse le az operációs rendszert itt: ReactOS

Ezek a legjobb operációs rendszerek, amelyeket ingyen használhat a Windows mellett. Ha más operációs rendszer ajánlása van, ne felejtse el Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket ablakok vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found