Az 5 legjobb webhely a játékcsalások megtalálásához

Csalásokat számos cheat kód szolgáltató webhelyről szerezhet be. Az ApkVenue összeállította az 5 legjobb weboldalt a játékcsalások megtalálásához. A következő az áttekintés.

Annak ellenére, hogy használata jogsértés, gyakran, amikor a játék frusztrálóbbá válik, és a játékos nem tehet semmit, csal Lesz parancsikon hogy befejezzen egy játékot. Ennek ellenére valójában sok játék kínál cheat használati funkció ami általában kód a játékban.

Kicsit nehéznek tűnik a csalás megszerzése. De most többektől kaphat cheat kód szolgáltató webhelye. Jaka összeállította 5 legjobb webhely a játékcsalások megtalálásához. A következő az áttekintés.

  • A Dota 2 csalások és azok használatának teljes gyűjteménye
  • 6 játékcsalás, amelyet a játékosok leggyakrabban használnak
  • 7 leghíresebb csalás a PS1 időszakában, most a gyerekek nem fogják megérteni

5 legjobb webhely a játékcsalások megtalálásához

1. Szuper csalások

Kép: Szuper csalások

Az első az Szuper csalások, ez az egy webhely valóban elég ismert, mint a legteljesebb cheat weboldal-szolgáltató. Eltekintve attól a Super Cheats-től is vannak jellemzői ami megkönnyíti a felhasználók számára a szükséges csalások megtalálását, mint pl gyakran feltett kérdések és címkék legújabb vagy legnépszerűbb, hogy megszerezzen egy csalást, amely megfelel a játszandó játéknak.

2. Mega Games

Mega Games egy olyan webhely, amely biztonságos a világ minden játék-cheat kódja számára. Ezenkívül ez a weboldal is nyújt foltok, emulátor, és módok. Majdnem tízezer játékok ezen a webhelyen, minden szükséges játékhoz megszerezhet csalási kódokat. Bár a Mega Games szinte minden platformot támogat, nagyobb hangsúlyt fektetnek rájuk PC és konzol.

3. Fejezet csalások

Fejezet Csalások az egyik legnagyobb weboldal a cheat kódokat tartalmazó csalások ezrei sőt még útmutató régi játékokhoz vagy új játékokhoz. A webhelyet egy kérdés és válasz funkcióval egészítették ki, hogy akkor is kiterjesszék segítségüket legyen útmutatónk az egyes rendelkezésre álló csalások használatában.

4. GameSpot

GameSpot egy olyan weboldal, amelyre összpontosít játékismertető tartalom és cheat kód szolgáltatók. Ez az oldal jelentős média, amely a videojátékok világával foglalkozik.

A GameSpot tartalmazza speciális oldal minden játékhoz, amely tartalmaz egy csalási kódot, titok, kinyitható, és húsvéti tojás. Ha csalást keres az adott játékhoz ritkán játékos vagy kevésbé tárgyalt, valószínűleg itt talál.

5. Csalás történik

Csalás történik ez valóban egy weboldal, amely arra szolgál, hogy hol találhatók az egyes videojátékok cheat kódjai. Ez a weboldal évek óta létezik a játékosok számára 2002 es van jóakarat erős közöttük. Ezen az oldalon csalások is találhatók oktatóanyagok a játékosok számára használatában.

Ez az 5 legjobb webhely a játékcsalások megtalálásához. Noha a csalások megkönnyítik a játékosok számára az egyes játékok befejezését, jobb elkerülni a csalások használatát, ha továbbra is kezelni tudjuk a játékot. Írja le véleményét az alábbi megjegyzések rovatba is!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found