10 legjobb android dj alkalmazás a 2020 dal-remixekhez

Íme egy lista az Android számára elérhető legjobb DJ alkalmazásokról, amelyeket használhat! ⬇️ Remixelheti saját dalait a DJ alkalmazás segítségével.

A DJ alkalmazás az egyik legkeresettebb a zenerajongók számára, különösen maguk a DJ-k. DJ vagy Lemezlovas olyan személy, aki jártas az előre rögzített hang- vagy zenei felvételek kiválasztásában és lejátszásában.

Általában használat után legjobb hangrögzítő alkalmazás, a használt rögzített adathordozó az adathordozó lemez vagy lemezek.

DJ-nek lenni nem könnyű munka. Fáradságosan kell gyakorolnia, és hajlandónak kell lennie arra, hogy rengeteg pénzt költsön közben.

De tudod mit? Ha van a legjobb DJ alkalmazás, amely elkészítheti saját remixjeit? Az ApkVenue javaslatot fog adni a 2020-ra legmegfelelőbb alkalmazásra. Hozhat Senoparty légkört!

Az Android 2020 legjobb DJ-alkalmazásainak listája

Ha ugyanaz a rajongó Alan Walker vagy Steve Aoki, biztosan meg akarod tapasztalni, hogyan lehetsz DJ.

Ezúttal az ApkVenue meg akarja osztani a legjobb DJ alkalmazásokat és dalremixeket Android telefonokra 2020-ban. Melyek a legjobb ingyenes DJ alkalmazások?

1. Edjing Mix

Az első virtuális DJ alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl eDJing. Felület amit ez az alkalmazás kínál, egyszerű és nagyon könnyen használható.

Annak ellenére, hogy kezdő vagy, továbbra is jól használhatod ezt az alkalmazást. Csak meg kell próbálni keverés két dalt, és érezni fogja az izgalmat DJ.

Nem csak az, felület Ez az alkalmazás megkönnyíti a kezdők számára, hogy többet tudjanak meg, de a leginkább ajánlott az ellop minden egyes között tárcsa és csúszka.

A dj remix alkalmazás letöltésével szórakoztató élményben lesz része a DJ-kben. Ez az alkalmazás ingyenes, de fizetett verzióra frissíthető.

RészletInformáció
FejlesztőMWM
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (720.374)
MéretEszközönként változik
Telepítse50.000.000+
Android minimumEszközönként változik

Töltse le a DJ APK-t Edjing Mix itt:

DJiT LETÖLTENI Videó és audio alkalmazásokat

2. DJ Stúdió 5

Azok számára, akik a legjobb és ingyenes DJ alkalmazást keresik, DJ Stúdió 5 a legjobb élményt nyújtja a menő dalok remixelésében.

Ez az alkalmazás két változatban érhető el, nevezetesen ingyenes és Alkalmazáson belüli vásárlások aka fizetett.

Ami használatát kényelmessé teszi, az az, hogy nincsenek hirdetések, előugró ablakok, transzparens, és egyéb idegesítő dolgok.

Ez teszi DJ Stúdió 5 a legjobb ingyenes alkalmazás a DJ-k számára. Alkalmazáson belüli vásárlások ebben az alkalmazásban elemenként 2,49–4,99 dollárért.

RészletInformáció
FejlesztőBeatronik
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (487.626)
Méret15 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.0.3

Töltse le a DJ APK-t DJ Stúdió 5 itt:

Beatronik Video & Audio Apps LETÖLTÉS

3. Kereszt DJ Free

Keresztes DJ képességeit tekintve az egyik legjobb DJ alkalmazás zene keverés.

Ha pontos zenére van szüksége az alkalmazással keverés, ez az alkalmazás minden bizonnyal alkalmas. Ez az alkalmazás biztosítja a lejátszott zene pontos BPM-felismerését.

A Cross DJ alkalmazás szintén szolgáltat egy funkciót szinkronizál a legjobb, ami kettőt eredményez pályák automatikusan illeszkedik.

Jön kézi és progresszív hangmagasságú kanyar, ez az alkalmazás azoknak szól, akik tudják, min dolgoznak és mit akarnak létrehozni.

RészletInformáció
FejlesztőMixvibes
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (108.633)
Méret31 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.4

Töltse le a DJ APK-t Edjing Mix itt:

Apps Videók és hangok Töltse le a Mixvibes alkalmazást

Egy másik legjobb Android DJ alkalmazás. . .

4. Party Mixer

Party Mixer lehet egy másik legjobb Android DJ alkalmazás választása. Sőt, a Party Mixer tökéletes azok számára, akik hobbiznak keverés dal.

Ez az ingyenes DJ alkalmazás lehetővé teszi a hangolást és keverés kettő pályák ugyanabban az időben. Hűha, remixelhetsz kedvenc koreai dalaid itt, banda.

Ezenkívül ez az alkalmazás megkönnyíti a hangmagasság, a tempó és az összes zenei komponens beállítását. Van egy automatikus DJ is, amelykeverés dalokat anélkül, hogy manuálisan kellene bevinni.

RészletInformáció
FejlesztőPun Software, LLC
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (41.691)
MéretEszközönként változik
Telepítse5.000.000+
Android minimumEszközönként változik

Töltse le a DJ APK-t Party Mixer itt:

Prizmos Ltd Video & Audio Apps LETÖLTÉS

5. DJ Mix Pads 2

DJ Mix Pads 2 a legjobb DJ alkalmazás 2020-ban azok számára, akik nagyon szeretnek saját dalokat készíteni.

A szokásos DJ zene mellett rockzenét is készíthet, és több effektet is felhasználhat hang amelyet a professzionális zenészek általában használnak ebben a DJ Mix Pads 2 alkalmazásban.

Kiváló hangminőséggel, valamint rengeteg rendelkezésre álló hanghatással és ütemekkel itt maximálisan kreatív lehetsz a letöltött MP3-dalokon keresztül.

RészletInformáció
FejlesztőTopia Music, LLC
Vélemények (véleményezők száma)3.9 (1.210)
Méret39 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.1

Töltse le a DJ APK-t DJ Mix Pads 2 itt:

Alkalmazások letöltése

6. Music Maker JAM

Alkalmazások termelékenysége JAM Just Add Music GmbH LETÖLTÉS

Alkalmazás Music Maker JAM az egyik legnépszerűbb DJ-zene készítő alkalmazás az Android számára a teljes funkcióinak köszönhetően.

Ez az Android számára készült DJ-zenekészítő alkalmazás a zenélésre összpontosít, így azok számára alkalmas, akik gyakran dalokat készítenek.

A dalkompozíció összes alapja elérhető ebben az alkalmazásban. Eldöntheted üt szükséges, hangfelvétel, effektusok automatikus hozzáadása valós idő, és így tovább.

Nem csak, rengeteg hangcsomag áll rendelkezésre, amelyekkel zeneszámokat komponálhat.

RészletInformáció
FejlesztőJAM Just Add Music GmbH
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (617.108)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik

Töltse le a DJ APK-t Edjing Mix itt:

DJiT LETÖLTENI Videó és audio alkalmazásokat

7. Szuper betétek

Szeretne egy ingyenes és egyszerűen használható DJ alkalmazást? Próbálja ki az alkalmazást Super Pads ez a banda.

Lehet, hogy ennek az ingyenes alkalmazásnak nincsenek teljes tulajdonságai, mint más alkalmazásoknak, mert csak gombokból áll párnák különféle.

De csak ezzel a tőkével lehetsz DJ! Sőt, sok új dalt játszhat le ezzel az alkalmazással.

RészletInformáció
FejlesztőOpala Studios
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (232.890)
Méret22 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le a DJ APK-t Super Pads itt:

Alkalmazások letöltése

8. DJ hurokpadok

A legújabb 2020-as DJ alkalmazás, amely nem kevésbé izgalmas DJ Loop Pads tól től Mobiray Soft ezt. Számos típust használhat hurkok egy idő alatt.

Ez az alkalmazás is jön kötetfaderek hogy az ütem még hangosabb és egyenletesebb legyen. Számos műfaj létezik, amelyeket létrehozhat, például dubstep, hip-hop, amíg transz.

Hogyan lehet DJ dalokat készíteni a mobiltelefonján ezen az alkalmazáson keresztül, nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a DJ Loop Padokat, majd feltölti a lejátszani kívánt zenét. Ezután hozzon létre remixeket a szíve szerint!

RészletInformáció
FejlesztőMobiray Soft
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (44.400)
Méret69 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le a DJ APK-t DJ Loop Pads itt:

Alkalmazások letöltése

9. djay INGYEN

Kezdő DJ vagy, és szükséged van bemutatóra arról, hogyan lehet egyszerűen DJ-dalokat készíteni az Android telefonodon? Kipróbálhatja ezt az Android DJ alkalmazást.

A djay FREE-nak hívják, hogy megtudja, hogyan kell minőségi zenét készíteni a megfelelő kompozícióval, kiegészítve a Mixer, Tempo, Pitch-Bend, Filter funkciókkal az EQ vezérlőivel.

Ami a legfontosabb, hogy ez az offline DJ alkalmazás ingyenes és ingyenesen használható bármilyen zene remixelésére. Integrálhatja azt is legjobb hangszerkesztő alkalmazás. Gyere, Djay azonnal INGYEN legyen!

RészletInformáció
FejlesztőAlgoriddim
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (204.581)
Méret30 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le a DJ APK-t djay INGYEN itt:

Algoriddim böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

10. DJ Mixer 2019

Az utolsó DJ zenei készítő alkalmazás Androidra, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl DJ Mixer 2019. Annak ellenére, hogy az utolsó számban szerepel, ez nem jelenti azt, hogy ez az alkalmazás a legcsúnyább banda.

Valójában ez az offline DJ alkalmazás rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével zenét komponálhat. Hogyan nem, ez az alkalmazás rendelkezik lemezjátszók virtuális, mint a klub DJ-i.

Vannak beállítások is kiegyenlítő ami még szórakoztatóbbá teszi a zeneszerkesztést. Ajánlott tényleg, különben is!

RészletInformáció
FejlesztőVarázshangszeres Zene Stúdió
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (31.746)
Méret31 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le a DJ APK-t Edjing Mix itt:

Alkalmazások letöltése

Nos, már ismeri a legjobb és legmegfelelőbb DJ alkalmazást az Android mobiltelefonján, igaz?

Hidd el, hogy az ApkVenue már megpróbálta és azonnal felhasználhatja ezt a legjobb DJ alkalmazást. Ja igen, Jakának is van listája legjobb online és offline zenei alkalmazás amit ki kell próbálnod, tudod. Ne felejtsd el megnézni, OK.

Írja meg véleményét erről az alkalmazásról a következő megjegyzések oszlopba, igen.

Találkozunk!