Íme 5, a PC segítsége nélküli gyökéralkalmazás, amelyek a legkönnyebben használhatók

Nem igazán jó, ha androidos okostelefon vagy táblagép van, anélkül, hogy valaha is gyökeret eresztenének. Ennek ellenére nem mindenki érti, hogy az Android okostelefonon vagy táblagépen milyen a gyökérzet folyamata.

Nem igazán ízlik, mintha lenne okostelefon vagy Android tablet bármikor ban ben-gyökér. Ennek ellenére nem mindenki érti a folyamat menetét gyökeresedés tovább okostelefon vagy Android tablet. Sokan panaszkodtak a gyökérfolyamat nehézségei miatt, különösen a PC-támogatás igénybevétele miatt.

De kiderült, a folyamat gyökér most már nem is olyan bonyolult, mint képzelték PC nélkül bármilyen folyamat gyökér könnyen elvégezhető. A következő 5 alkalmazás, amelyek megkönnyítik a folyamatot gyökér PC segítsége nélkül.

  • 4 ok, amiért az Android gyökeresedése annyira bonyolult, futtatja!
  • Hogyan lehet elrejteni a gyökérállapotot Android-on
  • Ez az oka annak, hogy az Androidnak ma már nincs szüksége root-ra

Íme az 5 legegyszerűbben használható PC nélküli gyökéralkalmazás

1. FramaRoot

A FramaRoot legújabb verziójában megváltoztatták a hozzáférést gyökér hogy biztonságosabb és gyorsabb nekem-gyökérokostelefon átfogó. Azok számára, akiknek az Android régi verziója van, szintén nem kell aggódniuk az alkalmazás miatt kompatibilis minden típusú Android telefonral és táblagéppelCsak egy olyan alkalmazást kell keresnie, amely csak az Android verziójának felel meg. Tehát ez az alkalmazás nagyon ajánlottgyökér Android az egyszerűsége miatt.

2. iRoot

Szinte ugyanaz, mint a FramaRoot, az iRoot egy olyan alkalmazás is, amely megkönnyíti az Ön számáragyökér Android PC segítsége nélkül. A. Által benyújtott kérelmek fejlesztő Kína, vRoot ez nem kevésbé egyszerű, mint a FramaRoot, akár rendszeresen fejlesztő mindig adj frissítés különféle típusú legújabb Android okostelefonokhoz, hogy támogassák az alkalmazások maximális teljesítményét.

3. Univerzális AndRoot gyökérzet

Két alkalmazáson kívül gyökér amelyet fentebb említettünk, létezik az Univerzális AndRoot Gyökérzet is, amely szinte mindent támogat okostelefon Android. Ez az alkalmazás is hajlamos könnyebben használható a folyamathoz gyökér és nem is bonyolult és csak rövid időre van szükség ahhoz, hogy az Android kifinomultabbá váljon.

4. KingRoot

A KingRoot a legszélesebb körben használt alkalmazás a letöltéshezgyökér Android PC segítsége nélkül. Ennek oka, hogy a KingRoot az egyszerű használat mellett a könnyű használat mellett is kompatibilis minden típusú okostelefon és Android táblagépek. Az alkalmazás használatával felgyorsíthatja androidos eszközét és takaríthat meg akkumulátort is. Ebben az alkalmazásban számos más támogató alkalmazás is található, amelyek hasznosak a létrehozáshoz okostelefon kifinomultabb.

5. Törülközőgyökér

Az utolsó alkalmazás, amelyet a folyamat egyszerűsítésére használhat gyökér PC nélkül a Törölközőgyökér. Csakúgy, mint a fent említett négy alkalmazás, A törülközőgyökér kényelmet és biztonságot is nyújt a folyamat során gyökér. Tehát azoknak, akik szeretnékgyökérokostelefon vagy Android táblagép, akkor nincs ok arra, hogy ne használja ezt az alkalmazást.

Tehát, ha azt akarja, hogy könnyű legyengyökér Android PC segítsége nélkül, akkor ez az 5 alkalmazás nagyon alkalmas felhasználásra. Mert amellett, hogy egyszerűbb és könnyebb, mint a PC segítsége, gyökér ezen alkalmazások használatával is hajlamos biztonságosabb. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found