5 legjobb hack n slash játék, amelyet ki kell próbálni

Ezúttal az ApkVenue elkészítette az 5 legjobb hack n slash játék listáját, amelyeket ki kell próbálni. Kíváncsi vagy? Nézzük meg a következő leírást!

Hack n Slash játék egy akciójáték, amely általában egy kard jelenetet tartalmaz, amely rendelkezik a játékmenet aprít szuper gyors ellenségek, amelyek izgalmasnak érzik magukat.

Nos, azok számára, akik szeretnék kipróbálni ezt a játék műfajt, ezúttal az ApkVenue készített egy listát 5 legjobb hack n slash játék, amelyet ki kell próbálni. Kíváncsi vagy? Nézzük meg a következő leírást!

  • Végzetes hiba! KÖTELEZŐ: Figyeljen erre a 4 dologra, mielőtt megölné Lordot a mobil legendákban
  • 2 olyan elem a mobil legendákban, amelyek megrémítik a Lifesteal hősét a mobil legendákban
  • 5 módja annak, hogy a Hős Marksman-t adjon hozzá a GGWP-hez a mobil legendák korai játékában!

5 legjobb Hack n Slash játék, amelyet ki kell próbálni

1. Metal Gear Rising: Revengeance

Fém kerék olyan játékokról híres, amelyek lopakodó elemeket kínálnak, és epikus történettel kombinálják őket. A lopakodásra összpontosító szilárd fém hajtóművel ellentétben Metal Gear Rising: Revengeance egy hack and slash játék, gyors és hűvös akcióval teli, epikus történettel, amelyet hosszú vágásokkal mutatnak be, mint egy igazi metal gear játék. Az akció ebben a játékban nagyon izgalmas és szórakoztató érzés, mert Raiden aki ennek a játéknak a főszereplője, szuperhatalmakkal könnyedén elszakíthatja az ellenséget lassan mo van.

2. A háború istene 3

A háború istene 3 egy epikus hack n slash játék, amelynek neve már híres a brutalitása miatt Kratos az ambiciózus az összes isten kivégzésére vágyik Görögország és elejtette Olympus. A brutalitás és a lenyűgöző akció elemeivel ez a játék kiemelkedő játéksorozattá válhat SONY akik jelen vannak Play Station hack n slash mechanikus játékmenetnek köszönhetően a brutalitással kombinálva.

3. Devil May Cry (2013)

Ez a sorozat a cím újraindítása Ördög sírhat amelyen ezúttal a karakter Dante nyugatibbnak tűnik, mint japánnak. Ennek a játéknak negatív visszajelzései vannak a rajongóktól, mert nem úgy érzi, mint a régi, hanem a játék új játékosai számára nagyon alkalmas a hack n slash szerelmeseinek, mert az akció nagyon izgalmas és megszeretni fogja ezt a játékot.

4. A dinasztia harcosai 4

Ez a játék nem rendelkezik a játék lényegével hack n perjel, de mégis szépen bemutatja, hogy a karakteredet választod és harcolsz a csatatéren egy ősi kínai birodalomban, amely egyedül harcosok ezreivel harcolt, AI és az ellenségek száma, amelyeket egy csapásra le kell vágnia, rendkívülivé teszi ezt a játékot, és bebizonyosodott, hogy ennek a játéknak megvan a saját rajongótábora.

5. Bayonetta

Bayonetta olyan őrültséggel teli játék, amely még soha nem volt a platformon a játékok sorában Nintendo. A hack n slash mechanikus játékmenet ebben a játékban egyedülállóvá teszi ezt a játékot kombinált kombókkal, amelyek véletlenül olyan különlegessé teszik ezt a játékot, és ne felejtsük el, hogy ne játsszák ezt a játékot a szüleid előtt, mert sok furcsaságot fog felhozni amelyek tartalmazzák. nem megfelelő jelenetek.

Nos, ott van 5 legjobb hack n slash játék amit ki kell próbálni. Mi van veled, érdekel a játék kipróbálása? Vagy van még egy hack n slash játék, amelyet szeretnél ajánlani? Kérem Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found