így lehet könnyen állapotot létrehozni a WhatsAppon

Szórakozás, nem? Sajnos még mindig sok olyan WhatsApp-felhasználó van, aki nem tudja. Ezért az ApkVenue megvitatta, hogyan lehet könnyen állapotot létrehozni a WhatsApp-on.

Miután a Facebook 2014-ben megszerezte a világ legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazását, mégpedig WhatsApp valóban "színesebbé" válik. Ennek oka az, hogy rengeteg új funkció van tele Facebook hogy WhatsApp kényeztesse a felhasználókat.

Most a legújabb a "Status" címet kapta. Ha a WhatsApp-állapotod egész idő alatt csak egyszerű írás volt, ez az állapotfrissítés lehetővé teszi fotók, rövid videók vagy GIF-ek állapotként való közzétételét. Ez a státusz azonban nem örök, és mélyen eltűnik 24 óra.

Szórakozás, nem? Sajnos még mindig sok olyan WhatsApp-felhasználó van, aki nem tudja. Ezért az ApkVenue megvitatta, hogyan lehet könnyen állapotot létrehozni a WhatsApp-on.

  • 5 probléma a WhatsApp-tal és a legyőzésük hatékony módjaival
  • NAGY! A WhatsApp új funkciója elolvashatja az üzeneteket
  • AZTA! Ez az új WhatsApp szolgáltatás valós időben követheti nyomon a barátok tartózkodási helyét

Állapot létrehozása a WhatsApp-on egyszerűen

Hasonló a Snapchat és az Instagram történetekhez

Nem titok, hogy a Facebook gyakran utánozza a funkciókat Snapchat, a társaság után üzembe helyezés elutasította a Facebook 3 milliárd dolláros akvizíciós ajánlatát.

Korábban a Facebook készített egy Poke nevű Snapchat klónot, de kudarcot vallott a piacon. Nos, a legújabb erőfeszítések tartalmazzák az alkalmazásokat is Vaku, a Stories funkciót az Instagram-on, és a "Status" funkciót a WhatsApp-on.

Hogyan lehet állapotot létrehozni a WhatsApp-on

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

A WhatsApp Állapot funkciójának szórakoztató eleme, hogy nemcsak sima videofelvételről van szó, hanem csiszolhatja is, például matricák, szöveg és firkák hozzáadásával. Hogyan csinálod?

  • Először ellenőrizze, hogy frissítette-e a WhatsApp alkalmazást a legújabb verzióra. A frissítéseket a Google Play Store (Android) vagy az App Store (iOS) segítségével lehet elvégezni.
  • Most nyissa meg a WhatsApp alkalmazást. Négyet talál fülre új a tetején azaz fülre "kamera ikon" a bal szélen, követte fülre a "Csevegések", "Állapot" és "Hívások" szavakat olvassa.
  • Most létrehozhat egy állapotot a WhatsApp-on keresztül fülre kamera ikon vagy fülre Állapot. Az alkalmazás azonnal megnyitja a kamerát, hogy rögzítse a pillanatot, vagy 35 másodperces időtartammal rögzítse.
  • Használhatja az okostelefonján tárolt fényképeket, rövid videókat vagy GIF-eket is.
  • A tartalom feltöltése előtt ne felejtsd el szerkeszteni. Levághat, beilleszthet matricákat, szöveget írhat és doodle-eket készíthet. Csak rajtad múlik, hová akarod helyezni, csak húzd és csippentsd a szöveg és a matricák méretének növeléséhez vagy csökkentéséhez.
  • Hozzon létre egy érdekes állapotot, vagy rajtad múlik, és elküldi.

Következtetés

Igen, választhatja azt is, hogy az állapot tartalmát az összes névjegy láthassa a WhatsApp-on, vagy csak bizonyos kapcsolatok esetén. Ezt a WhatsApp „Adatvédelmi állapot” részében található beállítások segítségével teheti meg. Hogyan:

  • Látogasson el az Állapot képernyőre.
  • Koppintson a Menü gomb> Állapot adatvédelem elemre.
  • Válassza ki, hogy kik láthatják az állapotfrissítéseket.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha meg szeretné tekinteni az ismerősök által megosztott állapottartalmat, akkor csak megnyithatja az "Állapot" fület. Kattintson a "Saját állapot" elemre, hogy megnézze, hány ember látta az állapotát.

Emlékeztetni kell arra, hogy ez az állapot csak 24 órán át tart. De manuálisan is törölheti az állapotfrissítést, hogyan:

  • Látogasson el az Állapot képernyőre.
  • Koppintson a Saját állapot melletti három pontra, majd érintse meg és tartsa lenyomva az állapotfrissítést.
  • Koppintson a kuka ikonra, majd a Törlés elemre.

Így hozhat létre egyszerűen állapotot a WhatsApp-on. Ugye egyszerű? Sok szerencsét és igen Ossza meg véleményét a megjegyzések rovatban. Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found