hogyan lehet aktiválni egy elhalt Telkomsel kártyát

A halott Telkomsel kártya aktiválása nagyon egyszerű! Itt van egy útmutató arról, hogyan lehet a Telkomsel kártyát legkönnyebben újraaktiválni!

Alapvetően minden mobilszolgáltatói kártyának korlátozott ideig aktív a száma. Ha a kártyát ritkán használják, vagy egy bizonyos időn belül nem töltik fel, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy a kártyát használni fogják Tiltva.

Ez történt a Telkomsel kártyákkal is. Természetesen a telefonszámának ez a halála / kiégése valóban zavarja a kommunikációt, legyen szó akár családjával, családtagjaival vagy saját munkatársaival.

Nos, ha ez megtörténik, akkor nyugodtan - magyarázza az ApkVenue hogyan lehet aktiválni a Telkomsel kártyát. Tudsz? Igen tudsz! Itt a teljes magyarázat!

Az elhalt / megégett Telkomsel kártya jellemzői

Fotó forrása: caranecom

Miért lehet elveszíteni a Simpati Telkomsel kártyát, és már nem lehet használni? Ahogy az ApkVenue fentebb kifejtette, a mobil szolgáltató kártyák korlátozott aktív periódusúak.

Természetesen az aktív időszak meghosszabbítható, ha bizonyos összegű hitelt vásárol és feltölt, általában 7 naptól, 14 naptól, 1 hónaptól, 3 hónaptól kezdve, akár 1 évig is, a feltöltés nominális összegétől függően .

Nos, ha nem tölti ki hitelkártyával, akkor általában a kártya vagy a SIM-kártya türelmi időt ír elő. Ha a türelmi időre még nem töltötte be jóváírással, akkor a mobilszolgáltatónak, ebben az esetben a Telkomselnek nincs más lehetősége a tiltsa le.

Melyek a már nem aktív Telkomsel kártya jellemzői? Itt vannak a leglátványosabb jelek.

  • Nem tudok megtenni vagy fogadni telefon hívás.
  • Nem lehet küldeni és fogadni SMS.
  • A jel elvész, általában megjelenik keresztkép a kezelő jel ikonján.
  • SIM kártya nem olvasható okostelefon-eszközök által általában nem jelenik meg a kezelő jele.

Az elhalt számkártya minden bizonnyal megnehezíti az Ön számára, különösen, ha igen az Ön kapcsolattartási száma továbbra is a SIM-kártyán van tárolva a.

Szóval, hogyan lehet aktiválni egy elhalt Simpati Tsel kártyát? Az ApkVenue alábbiakban röviden elmagyarázza. Kérjük, olvassa el figyelmesen, hogy ne tévedjek!

Hogyan aktiválhatjuk a legújabb Telkomsel kártyát 2021-ben

A holt, inaktív, leégett vagy letiltott Telkomsel AS Simpati indítócsomag továbbra is aktiválható-e újra? Jaka válaszolni fog IGEN, LEHET. Csak annyi, hogy hogyan lehet aktiválni, attól függően, hogy miért égett vagy halt meg a kártya.

Természetesen a Telkomsel kártya aktiválásának módja, amely azért halt meg, mert sokáig nem volt feltöltve, más, mint hogyan lehet aktiválni egy elhalt Telkomsel kártyát.

Ezután hogyan aktiválhatja az elhalt Telkomsel kártyát? Az alábbiakban bemutatjuk a követhető Simpati Telkomsel SIM-kártya aktiválási útmutatóját.

1. Türelmi idő kevesebb, mint 15 nap

Fotóforrás: Liputan 6

Alaptalan kutatási eredmények amit Jaka csinál, mindaddig, amíg a kártyád még mindig megvan 15 napnál rövidebb türelmi idő, akkor a Telkomsel kártyája továbbra is újra aktiválható.

Ha több mint 15 nap telt el, de még mindig nincs egy hónap sem a türelmi idő után, akkor kisebb a lehetőség a szám aktiválására.

De ez még mindig működik, feltéve, ha megemlíti a sürgős okot, banda.

Ha több mint egy hónap telt el, más néven a türelmi idő, akkor a Telkomsel kártyája nem lesz képes újra aktiválni mert törölték rendszerenként, bármilyen okot akar. Tetszik vagy sem, muszáj vásároljon új SIM-kártyát.

2. Vegye fel a kapcsolatot a Telkomsel Hívóközponttal

Fotóforrás: vágyakozás

Ahogy az ApkVenue fentebb elmondta, ha kiderül, hogy a Telkomsel kártya türelmi ideje még mindig kevesebb, mint 15 nap, akkor megteheti, hogyan aktiválhatja az elhalt Telkomsel kártyát anélkül, hogy a GraPARI-ba lépne.

Ehhez először vegye fel a kapcsolatot a Telkomsel Call Center telefonszámon 0807 1 811 811 vagy be is kapcsolható 188. Ez a hívás 300 Rp-be fog kerülni, ezért ellenőrizze Telkomsel-jóváírását, rendben!

Később részletesen elmondhatja problémáját az azt kiszolgáló ügyfélszolgálatnak.

Általában a CS Telkomsel továbbra is megkérdezi hogy jöjjön GraPARI hogy személyesen gondoskodjon róla. A CS Telkomsel felhívásával azonban korábban tájékoztathatja a szolgáltatót, hogy inaktív számát továbbra is használják, és a lehető leghamarabb aktiválják.

3. Menjen a GraPARI Telkomsel oldalra

Fotóforrás: Selular.ID

Ahogy szeretné frissíteni vagy megváltoztatni Telkomsel kártyáját 3G-ről 4G-re, ugyanúgy el kell mennie a GraPARI Telkomselhez, hogy gondoskodjon inaktív számkártyájáról. Tehát a Simpati Tsel kártya aktiválásának nincs más módja, mint a GraPARI-ba jönni, bandába!

Mit kell hoznod? Csak hozza magával a KTP-t és a családi kártyáját, ne feledje, hogy általában a szolgáltató egyezik az adataival, vagy regisztrálja azokat a kormányzati előírásoknak megfelelően.

Ezt a szolgáltatást ingyen kaphatja meg, hacsak nem kényszerül arra, hogy új SIM-kártyát vigyázzon, mert a régi szám fizetéssel lépett a türelmi időbe. 25 000,00 IDR.

Van más mód?

Az ApkVenue-nak volt ideje megtalálni a módját, hogy egy elhalt Telkomsel kártyát modemmel aktiváljon. Jaka kutatása után azonban ez így alakult nem működött, banda.

Összegzésként elmondható, hogy a kártya mentésének egyetlen módja az, ha közvetlenül kapcsolatba lép a Telkomsel szolgáltatóval. Nem lehet másképp.

Ezért az ApkVenue emlékezteti Önt, hogy továbbra is hosszabbítsa meg Telkomsel-kártya aktív időszakát. Nem akar sok gondot okozni, mert a száma nem aktív, és nem használható kommunikációra?

A Telkomsel termékek használatára vonatkozó feltételek

Minden távközlési szolgáltatónak minden bizonnyal megvannak a saját feltételei az ügyfelekkel, beleértve a Telkomselt is.

A Telkomsel naprakésszé tette szolgáltatásai felhasználói általános feltételeit, amelyek azóta érvényben vannak 2020. október 1 akkor amit kattintással elolvashat ez a link.

Ami az ApkVenue alább bemutatott számos feltételét illeti, amelyeket a Telkomsel hivatalos honlapján foglalunk össze.

A Telkomsel termékek használati feltételei

A Telkomsel hivatalos honlapján bemutatott információk alapján a Telkomsel termékek használatakor a felhasználói követelményeknek számos pontját be kell tartani.

  • Az ügyfelek nagykorúak és kötelező érvényű megállapodást köthetnek.
  • Az ügyfeleknek el kell fogadniuk a használati feltételeket és az adatvédelmi irányelveket.
  • Az ügyfelek teljes mértékben felelősek a szolgáltatáson keresztül végzett minden tevékenységért.
  • Az ügyfelek beleegyeznek, hogy minden alkalmazásszolgáltatás használatakor kijelentkeznek, és visszaélés esetén értesítik a Telkomselt.
  • Az ügyfelek megértik és jóváhagyják az OTP biztonsági létesítmények használatát.
  • Az ügyfeleknek tilos eszközöket létrehozni vagy használni a szolgáltatás manipulálására.
  • A Telkomsel jogosult fellépni az ügyfelek által elkövetett bármely feltételezett jogsértés esetén.

A Telkomsel szolgáltatások használatának feltételei

A felhasználói követelményeken kívül vannak olyan felhasználási feltételek is, amelyek továbbra is összefüggenek egymással, és amelyeket minden ügyfél köteles betartani.

Itt talál választ a következőkre vonatkozóan is Újra aktiválható-e egy megégett szám. Kíváncsiság helyett jobb, ha azonnal szemügyre veszi azokat a fontos pontokat, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban összefoglalt, banda.

  • A Telkomsel termékek új felhasználói egy kezdőcsomagot kapnak SIM-kártya formájában.
  • A Telkomsel SIM-kártyákat csak Indonéziában lehet aktiválni mindaddig, amíg az érvényességi idő aktív.
  • Előre fizetett SIM-kártya, amely letelte az érvényességi időt, majd a SIM-kártya nem lehet aktiválni és minden hitelegyenleg elvész. Az indítócsomagot nem lehet visszaküldeni, és újat kell cserélni.
  • Ahhoz, hogy az aktivált Telkomsel kártya továbbra is használható legyen, két feltétel érvényes; (i) Az előre fizetett felhasználóknak az aktív időszak vége előtt újra meg kell tölteniük / legalább hitelt kell használniuk; (ii) Az előfizetéses felhasználóknak havi számlákat kell fizetniük lejárat előtt.
  • Azok a felhasználók, akik elveszítik Telkomsel kártyájukat, azonnal jelenthetik és kicserélhetik SIM-kártyájukat.
  • A SIM-kártya cseréjéhez adminisztratív vagy egyéb költségek szükségesek.
  • A Telkomsel nem vállal felelősséget a sérült vagy elveszett Telkomsel kártyák hitelveszteségéért.

Ez Jaka magyarázata arról, hogyan lehet 2021-ben aktiválni a legújabb elhunyt Telkomsel kártyát.

Az ApkVenue emlékeztet arra, hogy a fenti irányelvek változhatnak a Telkomsel politikájával együtt.

Tehát annak biztosítása érdekében, hogy jobb legyen, csak próbálja ki a halott Telkomsel kártya aktiválásának néhány módját a fenti 2020-ban. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Telkomsel vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found