itt 3 alkalmazás, amely lassítja az okostelefont

A sok gyorsítótár-tisztító alkalmazás közül JalanTikus szerint három alkalmazás működik a legjobban.

Az okostelefon lassúsága az egyik oka mert nem szükséges fájlok halmozása okostelefonján, amelyek közül az egyik a gyorsítótár. Azok számára, akik nem tudják, a memória gyorsítótár az ideiglenes adatok tárolására szolgáló hely hogy gyorsítsák fel a teljesítményt bizonyos alkalmazások megnyitásakor.

Sajnos maga a memória gyorsítótár helye nehezen elérhető, így lehetőség van rá azt is nehéz eltávolítani. Maga a Google Play azonban számos olyan alkalmazással rendelkezik, amelyek a memória gyorsítótárának törléséhez nyújtanak funkciókat. Szerint a sok gyorsítótár-tisztító alkalmazás közül JalanTikus három alkalmazás működik a legjobban.

  • A gyorsítótár törlése megszabadítja az adatokat? Itt van 5 tény
  • Nem szemét, az okostelefonok és számítógépek gyorsítótára nagyon fontos!
  • Itt található a leghatékonyabb módszer a hibás Android-alkalmazások leküzdésére

3 olyan alkalmazás, amely lassítja az okostelefont

1. SD szobalány

SD szobalány egy gyorsítótár-tisztító alkalmazás, amely további hasznos extra funkciókkal is rendelkezik. Az egyik az fájl- és mappatisztító amit az soha nem használt alkalmazás hagyott eltávolítás. Eltérő, SD szobalány funkciókat is kínál megtalálta ugyanazt a fájlt hogy ne emésztse fel az emlékezetet.

Egyéb előnyök: SD szobalány van egyszerű és hozzáférhető felület. Ez az alkalmazás is hozzáférés helyi raktár root hozzáférés megkövetelésével. A Pro verzióval az SD Maid is képes Ütemezett gyorsítótár-vizsgálat és -tisztítás hogy az okostelefon ne legyen már lassú.

Az Apps Cleaning and Tweaking sötétebb LETÖLTÉS

2. Go fájlok (béta)

Végül a Google kiadta legújabb fájlkezelő alkalmazását, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Amellett, hogy hasznos egy fájlkezelő számára, Files Go is tud tiszta gyorsítótár és tárhely okostelefonját. Ez az alkalmazás is figyelje az alkalmazás használatát és javasol egy alkalmazást, amelyet el kell távolítani mert ritkán használják.

Files Go is fog értesíti Önt, ha az okostelefon memóriája kevés. És az a jó dolog, hogy ez az alkalmazás olyan funkciókkal rendelkezik, mint az AirDrop az iOS-en, mégpedig adatátvitel Bluetooth és Wi-Fi Direct használatával.

Sajnos, mert Files Go még mindig béta állapotban van, ez az alkalmazás még mindig szörnyen érzi magátlemaradás és sok hibákat-övé. De szerint Utcai Patkány Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik kissé tanácstalanok, mert nagyon könnyen elérhető kijelzővel rendelkezik.

Apps Utilities Google LLC LETÖLTÉS

3. CCleaner

Piriform mint alkalmazás készítő CCleaner az asztalon is van egy verzió az Android okostelefonokhoz. CCleaner Androidra önmagában is vannak olyan tulajdonságai, amelyek nem sokban különböznek a PC-s verziótól, nevezetesen tiszta gyorsítótár és tároló. Te is meng-eltávolítás Alkalmazás gyorsan ezzel az alkalmazással.

Ami érdekes ebben az alkalmazásban, azt te is megteheted eltávolítás beépített alkalmazás vagy ún bloatware anélkül, hogy root hozzáférést kérne. A felület egyszerűnek és érthetőnek is tűnik.

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

Ez az a három alkalmazás, amelyek JalanTikus szerint a legjobbak az okostelefon tisztításához. Ha rendelkezik ajánlott alkalmazással az okostelefon tisztításához, kérjük, írjon a megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found