10 legjobb koreai felnőtt dráma és film, tele intrikákkal!

Egyelőre ne gondoljon semmi furcsára, a koreai drámák és filmek ma nemcsak vulgárisak, hanem olyan történeteket is tartalmaznak, amelyek megmozgatják a felnőtt életet

A film győzelme után Élősködő tekintettel Bong Joon-ho irányítására az év elején az Oscar-gálán, a dél-koreai filmipart egyre inkább a nemzetközi világban vizsgálják.

Annak ellenére, hogy szinonimái a szívből jövő romantikus drámáknak, sok, tudod, koreai film és dráma meglehetősen merész témákkal rendelkezik.

Nagyon sok van felnőtt koreai filmek és Koreai romantikus dráma 17+, banda. Ebben a cikkben az ApkVenue a legjobbak közül fog ajánlani néhányat, de nézze meg őket, miután megtörték a böjtöt, igen.

10 legjobb felnőtt koreai dráma és film

Eits.., ne gondolkozzon még a furcsán, kérem. Az ApkVenue nem foglalkozik pornográf filmekkel. Ez azt jelenti, hogy az alábbi felnőttfilmek és drámák nemcsak klisés szerelmi történeteket mesélnek serdülők stílusában.

Még ha van is vulgáris jelenet, ez is a film fő cselekményének része, és nem csak rajongói szolgáltatás pusztán azért, hogy behozza a közönség masherjét.

De ne feledje, hogy a böjt megtörése előtt nem nézheti meg a következő felnőtt koreai drámákat és filmeket, amelyeket csak felnőttek szántak.

Az Ön számára megkönnyítése érdekében az ApkVenue az alábbi listát 2 kategória alapján osztotta fel, nevezetesen a koreai romantikus drámák 17+ és koreai felnőttfilmek alapján. Nézd meg!

A legjobb 17+ romantikus koreai dráma

Először is, az ApkVenue 5 ajánlást ad a romantikus koreai drámákhoz (17+), amelyek izgatottságot és éhséget okozhatnak.

1. A házasok világa (2020)

Az első koreai romantikus dráma 17+ természetesen A házasok világa amely éppen 2020 közepén került adásba.

Elmeséli Ji Sun-woo és Lee Tae-oh házassági kapcsolatának történetét, aki boldognak tűnik. De minden megváltozik, amikor Tae-oh megcsal egy Da-kyung nevű nőt.

Ez a hűtlenségről szóló koreai dráma megborzongatja magát. Valójában a Yeo Da-kyungot alakító Han So-hee-t a közönség terrorizálta színészi szerepéért. Hoppá!

InformációA házasok világa
Értékelés8.6 (IMDb.com)
MűfajDráma, romantika
Az epizódok száma16
Kiadási dátum2020. március 27 - május 16
RendezőMo Wan-Il
JátékosHee-ae Kim, Hae-Joon Park, So-hee Han

2. A feleségemnek ezen a héten van kapcsolata (2016)

A következő felnőtt témájú dráma az A feleségem a héten viszonyt folytat amely 2016-ban került adásba. Ez a dráma még mindig a házasságtörés kérdését érinti 2 házaspár között.

Ez a film egy nyugodt és nyugodt kapcsolatban álló férj és feleség történetét meséli el. A férj azonban gyanakodni kezdett, hogy felesége viszonyt folytat egy másik férfival.

Annak ellenére, hogy ez nem indokolja a csalást, ez a dráma képes olyan perspektívát bemutatni, hogy a hűtlenség néha nem csupán a kéj vagy a feszültség keresése miatt következik be.

Ez a dráma azt mutatja, hogy nem vagyunk olyan jók, mint gondolnánk. Néha hazudunk magunknak, hogy amit csinálunk, az elég jó más emberek számára.

InformációA feleségem a héten viszonyt folytat
Értékelés8.1 (MyDramaList.com)
MűfajVígjáték, romantika, dráma, család
Az epizódok száma12
Kiadási dátum2016. október 28. - 2016. december 3
RendezőKim Suk-Yoon
JátékosSun-kyun Lee, Ji-Hyo Song, Hee-nyert Kim

3. Sky vár (2018)

Amikor koreai drámákat néz az iskolai élet témájával, akkor biztosan el fog borulni. Sky vár Koreában és Indonéziában valóban virágzott, tudod.

Egy gazdag család csoportjának történetét meséli el Dél-Korea elit területén, Sky Sky néven. Céljaik, hogy középiskolás gyermekeiket bármilyen módon beírassák az elit egyetemekre.

Ez a dráma sikeresen elmondja a gazdag emberek viselkedését, akiket gyakran tekintélynek tekintenek. A jó hírnév megőrzése érdekében minden cselszövés és bűncselekmény nem akadály.

InformációSky vár
Értékelés88% (AsianWiki.com)
MűfajSzatíra, dráma, fekete vígjáték
Az epizódok száma20
Kiadási dátum2018. november 23 - 2019. február 1
RendezőJo Hyun-Tak
JátékosYum Jung-ah, Lee Tae-run, Yoon Se-ah

4. A feleség megkínzása / kegyetlen kísértés (2008)

A feleség kísértése egy koreai 17+ romantikus dráma, legendás ügy és bosszú témájával. Nagyon jó, ennek a drámának van 129 rész, tudod.

A történet egy nővel kezdődik, akit egy férfi részegen erőszakolt meg. A nő teherbe esett, és kénytelen volt elhagyni álmát, hogy Franciaországban tanuljon, hogy jó anyává váljon és feleségül vegye a férfit.

Házasságuk boldogtalan volt. A férfinak még a nő legjobb barátjával is viszonya volt. Annak érdekében, hogy feleségül vegye az úrnőjét, a férfi megpróbálja megölni a feleségét.

Kiderült, hogy a feleség nem halt meg, banda. Hónapokkal később az a nő, akiről azt hitték, hogy meghalt, megváltoztatta a nevét, és bosszút állt a volt férjén, aki most feleségül vette volt barátját.

InformációFeleség kísértése
Értékelés91% (AsianWiki.com)
MűfajMelodráma, erotikus dráma
Az epizódok száma129
Kiadási dátum2008. november 3 - 2009. május 1
RendezőOh Se-Gang
JátékosJang Seo-Hee, Byeon Woo-Min, Kim Seo-Hyung

5. Jel (2016)

Jel dráma a bűnözés és a fantázia témájában. 2015-ben Park Hae Young bűnözői profilalkotó volt, aki talált egy régi walkie talkie-t.

Kiderült, hogy a walkie talkie lehetővé tette számára, hogy időben és térben kommunikáljon egy Lee Jae Han nevű nyomozóval 2000-ben.

A walkie talkie segítségével Jae Han a Hae Youngtól kapott információkkal a jövőben bűnözőket foghat és megmentheti korának gyilkosság áldozatait.

A múltban elkapott bűnözők megváltoztatják az áldozat jövőjét. A dráma eseteinek többségét valódi esetek ihlették.

InformációJel
Értékelés90% (AsianWiki.com)
MűfajEljárási; Dráma; Krimi
Az epizódok száma16
Kiadási dátum2016. január 22 - március 12
RendezőKim Won-Suk
JátékosLee Je-Hoon, Kim Hye-Soo, Cho Jin-Woong

A legjobb felnőtt koreai film

A 17+ koreai romantikus dráma után következik a legjobb felnőtt koreai film, amely Jaka kedvence. Itt van a teljes lista:

1. Parazita (2019)

Ki a fene nem ismeri ezt a Bong Joon-ho rendezett filmet. Aha, Élősködő az a film, amely elnyerte a legjobb filmet a 2020-as Oscar-gálán.

A Parasite egy szegény család történetét meséli el, aki egy gazdag családot becsapja, hogy élvezze a luxust a gazdag család házában.

A koreai filmek a társadalom két nagyon különböző osztálya közötti társadalmi egyenlőtlenséget ábrázolják. A filmnek vannak gyilkos és vulgáris jelenetei, bandái is.

InformációÉlősködő
Kiadási dátum2019. november 8. (USA)
MűfajVígjáték, dráma, thriller
Időtartam2 óra 12 perc
RendezőBong Joon Ho
JátékosKang-ho Song, Szun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo
Értékelés8.6 (IMDb.com)

2. Old Boy (2003)

Őrült fordulatú filmet akar nézni? Nézzen meg egy felnőtt koreai filmet Öreg fiú. Elmeséli egy Dae-su nevű részeg történetét, akit egy titokzatos ember évekig bezár.

Egyszer nyilvánvaló ok nélkül szabadon engedték. Azt is megtudta, ki zárta be, és bosszút áll szándékában.

Ennek az egy filmnek összetett története van, sok szadista erőszak-jelenettel. Ja, igen, ez a film egy sokkoló vérfertőzés kapcsolatának témáját is felveszi.

InformációÖreg fiú
Kiadási dátum2003. november 21
MűfajAkció, dráma, rejtély
Időtartam2 óra
RendezőChan-wook Park
JátékosMin-sik Choi, Ji-tae Yu, Hye-jeong Kang
Értékelés8.4 (IMDb.com)

3. A szobalány (2016)

A szolgálóleány egy film, amely híres a forró jelenetekről benne. Ennek ellenére ez a film nem hamis pornófilm, hanem film pszichológiai thriller a Géniusz.

A japán megszállás alatt Koreában játszódó Fujiwara olyan ember, akinek célja egy Hideko nevű gazdag özvegy örökségének megszerzése.

Felvesz egy női zsebtolvajt, Sook-hee nevű férfit, aki Hideko szolgájának adja ki magát, és arra buzdítja Hidekót, hogy vegye feleségül Fujiwarát.

Sook-hee és Hideko azonban megszerették egymást. A vulgáris jeleneteken kívül A szolgálóleány kiváló narratív és operatőr tulajdonságokkal rendelkezik.

InformációA szolgálóleány
Kiadási dátum2016. június 1. (Dél-Korea)
MűfajDráma, romantika, thriller
Időtartam2 óra 25 perc
RendezőChan-wook Park
JátékosMin-hee Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Cho
Értékelés8.1 (IMDb.com)

4. Megszállott (2014)

Megszállott egy felnőtt koreai film, amely visszatér a házasságtörés témájához. Ez a film a vietnami háború korában játszódik.

Egy ezredes történetét meséli el, aki visszatért Dél-Koreába, miután Vietnamban harcolt. Boldogtalan házassága és a háborús trauma, amelyet átélt, rendetlenséget okozott az életében.

Minden megváltozott, amikor megismerte beosztottjának feleségét, aki szomszédja lett. Ketten szerelmesek lettek és viszonyt folytattak.

InformációMegszállott
Kiadási dátum2014. május 14
MűfajDráma
Időtartam2 óra 12 perc
RendezőDae-woo Kim
JátékosSeung-heon Song, Ji-yeon Lim, Yeo-jeong Jo
Értékelés6.1 (IMDb.com)

5. A múzsa (2012)

A múzsa egy ellentmondásos felnőtt koreai film, amely egy háromszög-romantika témáját hordozza 3, életkoruktól nagyon távol eső ember között.

Egy híres, 70-es évekbeli Jeok-yo költő történetét meséli el. Van egy 30-as éveiben járó asszisztense és egy Ji-woo nevű diákja.

Valamikor mindketten találtak egy fiatal lányt, aki a tornácza előtt aludt, Eun-gyo nevű. Jeok-woo-t megdöbbenti Eun-gyo szépsége és ártatlansága.

InformációA múzsa
Kiadási dátum2012. április 25 (Dél-Korea)
MűfajDráma, romantika
Időtartam2 óra 9 perc
RendezőJi-woo Jung
JátékosHae-il Park, Mu-Yeol Kim, Go-eun Kim
Értékelés6.7 (IMDb.com)

Így Jaka cikke 10 felnőtt koreai film + 17+ romantikus koreai dráma gyűjteményéről szól Jaka legjobb kedvenceiről. Figyeld, ne koncentrálj rosszul, banda.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba