10 háborús játék androidon, 2016 legjobb grafikájával

10 legjobb grafikus háborús játék az Android 2016-ra. Érezd a háború szörnyű harcát és a végtelen szenvedést androidos okostelefonodon keresztül.

Játszott háborús témájú játék, nagyon megterhelő és izgalmas. Különösen, ha első személy szemszögéből (First Person Shooter) vagy stratégiai játékként játszanak. Az Android és az iOS korszaka előtt háborús játékokat csak konzolon vagy PC-n lehetett folytatni. Most azonban bárhol és bármikor játszhat háborús játékokat Android / iOS okostelefonján vagy táblagépén keresztül.

Az emberi történelmet soha nem kímélték a háború. Ezért sok fejlesztő játékok, amelyek felemelik ezt a történetet. Olyan érzést kelt benned, mintha szenvedéssel teli szörnyű harctérre merülnél. Nos, az ApkVenue összegyűjtötte 10 legjobb háborús játék az Android számára ami mind vizuálisan, mind pedig rendkívüli minőségű játékmenet-övé.

  • HD játékok lejátszása „Low End” Android rendszeren
  • Minden idők 10 legrosszabb Android-játéka

A legjobb grafikus Android háborús játék 2016

1. Modern Combat 5 Blackout

Modern Combat 5 Blackout az egyik háborús játék első személyű lövöldözős A Gameloft által készített legjobb Android. Talán el fog szakadni a nagyon jó grafikai minőség. Titokban elkezdi közelíteni az ellenséget a víz felől, majd feszült tűzharcba kezd, és helikopterrel golyókkal zárul.

A sorozat megnevezéseként a Modern Combat 5 Blackout átveszi a jövőbeni hadviselés hátterét, amelyet a játék szintjei, jelmezei, fegyverei és járművei tükröznek. Többjátékos mód az egyik előnye ennek a játéknak, ahol versenyezhetsz más játékosokkal szerte a világon.

Gameloft lövöldözős játékok LETÖLTÉS

2. Dead Effect 2

Dead Effect 2 egy űrháborús témájú játék, amely narratívát és elemeket mutat be játékmenet RPG-szerű testreszabási funkciókkal felszerelt FPS. A legjobb HD Android-játék fejlesztő A BadFly Interactive feszült borzalmat és izgalmat mutat, amikor olyan szörnyű lényekkel háborúskodsz, mint zombik, mutánsok és más halálos lények a világűrben.

Ban ben Android háborús játék Itt választja, hogy a három, különböző formájú és képességű karakter közül játszik-e. Meghívást kap, hogy navigáljon az ESS Meridian sötét űrhajón, amely az első Dead Effect hátterében áll, kampány és legfeljebb 30 órás mellékmissziók.

BadFly Interaktív Lövöldözős Játékok, a.s. LETÖLTÉS

3. Háborús robot

Háborús robot egy háborús játék akció lenyűgöző HD grafika kombinációval játékmenet csata online-multiplayer készült Mechs robot témával fejlesztő Pixonic LLC. Itt hatalmas harcot találhat az óriás robotok között. Ez a játék egy dinamikus, gyors és robbanékony cselekvési tényezőt hangsúlyoz.

Játékmenet A háborús robotok nagyjából megegyeznek egy olyan szempontú háborús játékkal elfog a jeladó mint a World of Tanks Blitz és mások. Csapatként fogsz küzdeni, 6 vs 6. Csapatod feladata, hogy irányítsd az aréna minden stratégiai pontját, miközben visszaszorítod az ellenfél támadásait.

Pixonic LLC Lövöldözős játékok LETÖLTÉS

4. Az impozíció soha ne veszítse el a reményt

Soha ne veszítse el a reményt a műfaj hordozása hack and slash. Ez a játék egy olyan földre visz, amelyet a háború pusztított el, nevezetesen az idegenek inváziója egy másik, XADA néven ismert bolygóról. Akik betörnek a földre, tönkreteszik az emberi civilizációt, és terjesztik az embert valamilyen fajokká tevő vírust zombik ellenőrzésük alatt.

A megmaradt emberek ezután elmenekültek és az űrállomáson éltek. Az eset óta eltelt húsz év után az űrállomás furcsa jelet vett fel a föld felszínéről. Végül kijelölték, hogy menjen a földre, és vizsgálja meg, honnan származik a jel, és még egyszer meg kell küzdenie és küzdenie a föld visszaszerzéséért nagyon lenyűgöző 3D grafika segítségével.

A Rayark Inc. kalandjátékai LETÖLTÉS

5. Anomáliavédők

A lenyűgöző grafika a játék azonossága Anomáliavédők. Ez a játék műfaj torony védelem, fegyverek hatásával, robbanásokkal és a világűrben található részletek részleteivel, amelyek nagyon kellemesek a szem számára.

Itt fog építeni egy torony harcolni és megtámadni az elérni próbáló embereket Indítóállás és pusztítsd el idegen hajódat. Igen, az ellenség, akivel szembesülsz, emberek, okos emberek, kifinomult fegyverekkel és felszereléssel.

6. N.O.V.A. 3: Szabadság kiadás

A következő háborús játék az N.O.V.A. 3 Freedom Edition Gameloft készítette. Ön vállalja Kal Wardin, a Középpálya Vanguard Szövetség vagy az N.O.V.A. nevű különleges erők főparancsnokának szerepét. Korábban Kal Wardin a bolygón kívül szolgált, amely az előző két játékban megbecsült hőssé vált, és sikerült felszámolni a Voltaritáknak nevezett idegen ellenségeket.

Kal Wardin visszatér a földre, miután információt szerzett arról, hogy a voltariták csapatai támadják a Föld bolygót. Kal Wardin azonnal visszatért a földre, és San Francisco városában landolt. Azt is látta, hogy a föld szinte teljes lakossága elpusztult, és maga a város is elpusztult. Így ismét Kal Wardint egy Jelena nevű mesterséges intelligencia kísérte, és harcolnia kellett azért, hogy elvegye a földet a voltaritáktól.

7. Deus Ex: A bukás

Deus Ex: A bukás egy olyan játék, amely a Square Enix által készített legendás RPG sorozatba tartozik, és amely nemcsak konzolokon és PC-ken élvezhető. Deus Ex: A bukás egy történetet mutat be sci-fi amely feltárja az összeesküvést egy olyan világban, ahol az embereknek testrészei vannak a gépektől.

Meglehetősen mély történettel is foglalkoznak lövöldözős játék két különböző megközelítéssel. Meg fogsz küzdeni és megölni az összes ellenséget, ami látható, vagy titokban megkerülni az összes ellenséget.

Lövöldözős játékok SQUARE ENIX INC LETÖLTÉS

8. A tankok világa Blitz

Tankok világa Blitz egy játék szabadon játszható MMO tankháborúk multiplayer ami nagyon népszerű a PC-n, készült játékok fejlesztő A Wargaming World rendelkezik játékmenet ami magával ragadó. Ebben a játékban részt vesz egy online háborúban online multiplayer 7 a 7 ellen, német, szovjet, brit, amerikai és japán frakciók között a második világháború konfliktusában.

Több mint 200 típusú páncélozott harckocsi és 18 egyedi harci aréna létezik, és mindegyiknek más a helyszíntémája. Te isfrissítés tankját, hogy keményebbé váljon a csatatéren, természetesen az alkalmazáson belüli vásárlásokkal (IAP). Játszma, meccs platformokon átívelő multiplayer ingyenesen elérhető iOS, Android, OS X és Windows 10 rendszerekhez.

Ázsiai Wargaming stratégiai játékok LETÖLTÉS

9. Fegyvertestvérek 3

A lövöldözős játékoknak nem mindig kell első személy szemszögéből, más néven FPS-ből állniuk. Testvérek 3 ez az egyik példa. Harmadik személy szemszögéből nézve izgalommal fogják fogadni, ha egy missziót végez beállítás a 2. világháború ideje, és soha nem megy ki a harctér. Wright őrmesterrel és más tagokkal együtt minden küldetést teljesítenie kell.

Gameloft lövöldözős játékok LETÖLTÉS

10. Kritikus opciók

Miss játszik a Counter Strike-on? Tehát ezt az egy játékot kell játszania. Kritikus opciók egy Android háborús játék, amely nagyon vastag Counter Strike hangulatot mutat be. Val vel játékmenet Addiktív klasszikus FPS, Critical Ops hozza az élményt multiplayer shooter kompetitív. A Critical Ops háborús játék a platformok közötti játék hogy az Android, iOS és Facebook platformok játékosai együtt játszhassanak.

Ez a 10 Android-háborús játék, a JalanTikus által a legjobb grafikai minőséggel. Érezze okostelefonján a háború feszültségét és borzalmát. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found