nézd meg a filmet a gyűrű ura: a király visszatér

A legjobb kolosszális akciófilmek rajongóinak ismerniük kell ezt az epikus filmet. Nézd meg a Gyűrűk ura: A király visszatér című filmet itt!

A Gyűrűk Ura: A király visszatérése (2003) az egyik legjobb film. A film regény alapján készült legjobban eladottJ. R. R. Tolkien a kolosszális filmrajongók kedvence.

Nem csak a közönség kedveli, hanem a filmkritikusok is nagyon szeretik a Gyűrűk ura című sorozat harmadik filmjét. Ez többből kiderül Oscar-díj amelyet megnyertek.

Ebben a cikkben az ApkVenue a Gyűrűk ura: A király visszatér című filmet tárgyalja, amely biztosan elkápráztatja majd, miután megnézte.

A Gyűrűk Ura: A király visszatér című film összefoglalója (2003)

Ez a fantasy kalandfilm 2 Hobbits horgászattal indul, mégpedig Smeagol és Deagol. Abban az időben egy gyűrűt találtak a folyóban.

A gyűrű miatt gonosz gondolatok borítják Smeagol elméjét, ami végül megöli Deagolt, hogy megszerezze a gyűrűt.

Ez az oka annak, hogy Smeagol végül szörnyeteggé vált Gollum.

Több száz évvel később a történet folytatódik Gandalf, Aragorn, Gimli, Legolas, és Théoden vigyék csapataikat Isengardba.

Ott ezt látták Sauron és serege megtámadja a fővárost Gondor, Minas Tirith. Ezzel a vízióval odamentek, hogy figyelmeztessék Gondort.

Közben Gollum együtt van Frodó és Sam besurrant Minas Morgulba, és rémülten figyelte a csapatokat Boszorkánykirály, Orkokés más veszélyes ellenségek.

Gollum kettejüket végigvezeti a barlangon. Gollum azonban nyilvánvalóan azt tervezi, hogy megöli Frodót és Samet, és elveszi a gyűrűt.

Mi lesz Frodóval és Sammel? Akkor képes Minas Tirith szembenézni Mordor több ezer gonosz csapatával, akik megsemmisítésüket tervezik?

Érdekes tények a Gyűrűk uráról: A király visszatér (2003)

Csakúgy, mint más filmekben, a Gyűrűk ura: A király visszatér című filmben is vannak érdekes tények, amelyek érdekeltté teszik ezt a filmet.

  • Andy Serkis (Gollum) és Illés Wood (Frodo) titokban egy-egy gyűrűt adott Peter Jackson rendező. Ketten úgy gondolták, hogy csak ők gyűrűk.

  • Tetem Oliphaunt (A film óriáselefántja) a legnagyobb filmvagyon, amelyet valaha létrehoztak a mozi világában.

  • Illés Wood képes hosszú ideig pislogás nélkül bámulni. Ez nagyon hasznos, ha olyan jelenetet forgatunk, amikor a kómában lévő Frodót egy hatalmas pókháló veszi körül.

  • Hogy további szereplőket szerezzenek a háborús jelenetben, a forgatócsoport több száz új-zélandi katonát toborzott a forgatáshoz. A katonák annyira izgatottak voltak, hogy a lövöldözéshez szükséges fából készült kardok és dárdák sokak eltörtek.

  • Minden színész kap emléket ebből a legjobb trilógiai filmből. Orlando Bloom hazahozta Legolas egyik íját.

Nézd meg A gyűrűk ura: A király visszatér című filmet (2003)

InformációA Gyűrűk Ura: A király visszatérése
Vélemények (véleményezők száma)8.9 (1,515,027)
Időtartam3 óra 21 perc
MűfajKaland, dráma, fantázia |
Kiadási dátum2003. december 17
RendezőPeter Jackson
JátékosElijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen

Az összefoglaló elolvasása és a Gyűrűk ura: A király visszatér című film előzetesének megtekintése után azonnal kíváncsi a teljes történetre?

Ne aggódjon, az ApkVenue készített egy linket, ahol az alábbi A gyűrűk ura: A király visszatér című filmet megnézheti.

>> Nézze meg A gyűrűk ura: A király visszatér című filmet <<

Ez a Gyűrűk ura: A király visszatér című film összefoglalója, érdekes tények, valamint a film előzetese. Milyen filmeket szeretnél még megnézni, banda?

Írja be az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found