Az online bolt 10 legegyedibb terméke, az 5. számú kislemeznek meg kell vásárolnia!

Szereti az online vásárlást? Általában olyan dolgokat vásárolunk, amelyekre szükségünk van vagy amelyekre vágyunk. Tehát nem mer vásárolni egyedi termékeket ebben az online boltban?

Olyan ember vagy szeretek online vásárolni, banda? Az online áruházak jelenléte óta a vásárlási tevékenységek sokféle termékkel könnyebbé váltak.

Szinte minden termék elérhető az online áruházakban, a különféle ruházattól, elektronikától, játéktól kezdve a mindennapi szükségletekig. Mindenki viszonylag rövid idő alatt elérheti otthonunkat.

Ezek között a tárgyak között elrejtve egyedi tárgyak érdekes megvásárolni. Bármi?

10 legkülönlegesebb cikk az online áruházakban

Jaka számos online áruházban kutatott, hogy megtalálja azokat az egyedi elemeket, amelyeket az ApkVenue az Ön számára ajánl.

Ki tudja, vannak dolgok, amelyek ellopják a figyelmét, így Ön is megveszi őket. Ja, ébernek kell lenned, nehogy becsapd magad, huh!

1. Titokzatos doboz

Az első dolog, amit az ApkVenue javasolni fog Rejtélydoboz. Ahogy a neve is mutatja, addig nem tudjuk meg, hogy mi van az eladott dobozban, amíg el nem ér minket.

Az ár is változik, 10 000 IDR-től 150 000 IDR-ig. Azoknak a rejtélyes tárgyaknak az ára, amelyek ennek a számnak a tartományában vannak.

Ismerje a közmondást vesz egy macskát egy zsákbanjobb? Többé-kevésbé ez a koncepció, ha egy elemet dobozban vásárolunk, anélkül, hogy tudnánk, mi van benne.

2. Fűszandál

Néhány embernek, például a futsal játékosoknak vagy a természet szerelmeseinek, a mezítlábasan mezítláb állni jó szórakozás.

Ha te is közéjük tartozol, akkor próbáld ki Fű papucs ezt. Maguk az árak a tartományban vannak 200 000 IDR.

Bárhová is megy a lábad, érezni fogod, hogy erre a kellemesen szórakozott fűre lépsz.

3. LED elektromos műszempillák

Szeretne egy egyedi megjelenést, amely más embereket arra késztet, hogy ön felé fordítsa az arcát? próbáld ki LED elektromos műszempilla ezt.

Számos szín közül választhat ízlésének megfelelően, például rózsaszín, kék, piros, zöld és fehér. Maguk az árak a tartományban vannak 40 000 IDR.

Ezek a hamis szempillák állítólag biztonságosak a szem számára, és akkor sem melegszenek fel, ha hosszú ideig használják őket.

Egyéb egyedi elemek. . .

4. Hamis CCTV

A terület, ahol él, hajlamos a tolvajokra? Szeretné telepíteni a CCTV-t, de nincs pénze? Inkább használd Hamis CCTV az ára nagyon olcsó.

Valójában vannak, akikért ezt a terméket eladják kétezer rúpia, tudod! Ha megvásárolta ezt a terméket, tegye olyan helyekre, amelyek meggyőzik a tolvajokat a rossz szándék megállításáról.

5. Waifu párna

Az odakint szétszórt jomblowan számára az ApkVenue ajánlja ezt az elemet. Csak egy megerősítés helyett használhatja waifu párna ez a hozzábújáshoz szól.

Sok gyönyörű anime karakter létezik, akiket választhat a csendes éjszakák kíséretére. Lehet, hogy megkérheti őt is csevegni, bár nem tud válaszolni,

A nők, uh, ezek a puha és kényelmes párnák különböző árkategóriákban vannak. Érdekli, mblo?

6. Portál

Karaoke hobbi? Ha igen, akkor kell Potramic ezt. Hogyne ne, ennek a mikrofonnak van hangszórója, tudod!

Ez a mikrofon szórakozásra alkalmas, ha bulik vannak, vagy csak barátaival lógnak. Maguk az árak a tartományban vannak 275 000 IDR

7. Minion mosókészletek

Fogmosás közben néha a szíve szomorúságot okoz, amikor látja, hogy a fogkrém leesik anélkül, hogy lenne ideje használni.

Ennek elkerülésére szükséged van Minion Wash Kits ez, banda! Ez az eszköz egy nagyon praktikus használatú fogkefe-adagoló.

Egyszerűen fogkrémet tesz a fejére, majd a kefét a Minion szájába teszi. A fogkrém magától fog kijönni.

8. Lusta telefon tartó

Lusta vagy? Ne lustálkodj, ha még nem próbáltad ki ezt az egy dolgot, banda! Lusta telefon tartó valóban úgy tervezték, hogy támogasson minket.

A mobiltelefon-támogatás mellett ez az eszköz a nyakán is viselhető. Akaszthatja az autóülésre is.

Mennyibe kerül? Meg lehet kapni áron 100 000 IDR. Ha prémium verziót szeretne kapni, akkor csak frissítenie kell költségvetés-te leszel 200 000 IDR.

9. Összecsukható szék

Gyakran érzi magát fáradtnak utazás közben? Talán csak arra van szükséged, hogy leülj, bandázz. Ha nincs szék? Te tudod használni Összecsukható szék ezt.

Árkategóriával 80 000 Rp, ez az összecsukható szék bárhol könnyen hordozható. Kis méretű, így nadrágzsebbe dugható.

Különböző színválaszték áll rendelkezésre, amelyeket ízlésének megfelelően választhat.

10. Esernyős kalap

Végül az ApkVenue olyan elemeket szeretne ajánlani, amelyek nagyon hasznosnak tűnnek, ha olyan forró környéken élünk, mint Jakarta.

Esernyős kalap egy kalap és egy esernyő keresztezésének eredménye. Ezzel a cikkel garantáltan nem melegszik túl.

Az árak a tartományban vannak 20 000 IDR, ennek az esernyős kalapnak hosszú 31 cm és átmérője 50 cm. Talán el kellene dobnia zavartságát, hogy magabiztos legyen e cikk használatában.

Ez az 10 legegyedibb elem amelyeket online áruházakban árulnak. Néhányan hasznosnak, mások pénzkidobásnak tűnnek.

Van más egyedi elemajánlata? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Online vásárlás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found