10 szórakoztató lopakodó játék PC-hez, amelyek haramok, ha hiányolják őket

10 szórakoztató lopakodó játék PC-hez, amelyeket nem hagyhat ki

A Stealth egy olyan játékműfaj, amely nagyon kihívást jelent, és taktikát és óvatosságot igényel. Ez a műfaj általában a játékokban található meg akció-kaland mint az Assassin's Creed, bár nem ez a fő műfaj. A Game Stealth megköveteli, hogy a játékosok nagyon körültekintően teljesítsék a küldetéseket anélkül, hogy az ellenség egyáltalán észrevenné őket.

Az Assassin's Creed mellett sok más klasszikus játék is található a Stealth műfajban. Nos, itt az ApkVenue 10 nem kevésbé izgalmas Stealth játékkal rendelkezik, amelyeket PC-n játszhat. Kár, ha hiányzik. Lássuk!

  • Nem emulátor! Itt van 4 PS2 játék, amelyet Androidon játszhat
  • 5 legjobban várt játék 2018-ból
  • Nehéz aludni garantáltan! Itt van a 4 legborzasztóbb PC-s játék 2017-ben

10 legizgalmasabb lopakodó játék PC-hez, amelyet nem szabad kihagynia

1. Becstelen

Becstelenül egy a sok közül franchise játékok ismert fejlesztőktől Bethesda. Olyan játékok, amelyek lehetőséget nyújtanak a játékosoknak a világ felfedezésére steampunk Ez az egzotikus az első megjelenése óta sikeresen ellopta a világ figyelmét. Vastag Stealth műfajú játékként a játékosok nem csak besurrannak egy küldetés teljesítéséhez, hanem különleges képességekkel is rendelkeznek, amelyek még csodásabbá teszik a csatákat.

2. Alien: elszigeteltség

Alien: Szigetelés egy túlélési horror játék, az 1979-es Alien-film árnyalataival. A műfaj alapján ez a játék megköveteli a játékosoktól, hogy csendesen bújjanak és mozogjanak, anélkül, hogy elkapnák őket a heves idegenek és szörnyű szörnyek. Ebben a játékban egyedülálló módon a játékosok nem kapnak fegyvert a szörnyek elleni küzdelemhez. Tehát, ha túl akarsz élni, az egyetlen mód az, ha elmenekülsz és elbújsz.

3. Splinter Cell: Káoszelmélet

Az előző sorozatot folytatva Splinter Cell: Káoszelmélet a Stealth műfajú játék, amely minden bemutatott jelenetben sűrű. Elmeséli a titkos ügynök kalandjának történetét Sam Fisher minden küldetés teljesítésében nagyon ügyesen és körültekintően. A jövőben játszódó, reális grafikájú játék még érdekesebb, mert a főszereplő, Sam Fisher hangszínésze híres színész, Michael Ironside.

4. Láthatatlan, Inc.

Invisible Inc. egy lopakodó játék, amely hűvös és izgalmas akciókban gazdag minden bemutatott jelenetben. Itt a játékos nem fog titkos ügynökként tevékenykedni, hanem az ügynök irányítójává vagy operátorává válik. Annak ellenére, hogy a kínált grafika nem olyan különleges, az Invisible Inc. még mindig érdekes játszani játékmenet és egy izgalmas történet.

5. A Ninja márka

Klei Entertainment amelyek korábban olyan népszerű játékokkal voltak sikeresek, mint a Don t Starve és a Shank, visszatértek egy hűvös játék bemutatására A Ninja márka. Ez a lopakodó játék nindzsává teszi a játékosokat, akiket bizonyos küldetések teljesítésére küldenek. Ninjaként a játékosok megtapasztalják, hogyan lehet elsajátítani és szabályozni a lopakodási technikákat, és titokban nagyon hatékonyan rögzíteni az ellenséget.

6. Hitman: Vérpénz

A Hitman legnépszerűbb játék IO Interactive a fejlesztő különféle folytatások kiadása. Az egyik az Hitman: Vérpénz a lopakodó akció műfaja. Itt a játékos gyilkos ügynökként fog tevékenykedni, aki a merényletek végrehajtásáért felel. Annak ellenére, hogy meglehetősen nehéz vezérléssel rendelkezik, ez a játék a meglepő végkifejletet felmutató történetnek köszönhetően képes felhívni a játékosok figyelmét.

7. Deus Ex: Az emberiség megosztott

Deus Ex: Az emberiség megosztott folytatása Emberi forradalom amely 2011-ben jelent meg. Nem túlzás azt állítani, hogy ez a játék elképesztő grafikával rendelkezik, és a fényhatások minősége nagyon futurisztikus. Ennek a játéknak, amelyet Prága városában játszanak, számos fő- és mellékes küldetés van, amelyek a játékosokat igazán érezni fogják a titkos ügynök hűvösségében.

8. II. Tolvaj: A fémkor

A Thief játékok következő sorozataként Tolvaj II: A fémkor képes kielégíteni a Stealth műfajt kedvelő játékosokat. A titkos küldetések titokban és körültekintően végrehajtott akciókkal való megtapasztalása miatt ez a játék megérdemli, hogy az egyik legjobb lopakodó akciójátéknak nevezzük.

9. Metal Gear Solid V: A fantomfájdalom

Utazás Nagy főnök vissza a sorozat folytatásához Metal Gear Solid V: A fantomfájdalom. Az előző sorozatban hatalmas robbanás sújtotta Big Boss sorsa ebben az 5. sorozatban mutatkozik meg. Egyre izgalmasabb és érdekesebb történettel a játékosok minden bizonnyal elégedettek lesznek ezzel az egy játékkal játszva. Sok új dolog fog történni, valamint meglepetések, amelyek kíváncsivá teszik a játékosokat, és nem akarják abbahagyni a játékot.

10. 2. kommandósok: A bátorság emberei

Ez nem teljes, ha a Stealth játékról beszélünk e Commandos sorozat nélkül. Igen, 2. kommandósok: A bátorság emberei a Stealth akciójátékok választása, szép dizájnnal és stratégiával. A veszélyes küldetések teljesítése a játékos feladata. Azokat az ellenségeket, akikkel szembe kell nézni, meglehetősen nehéz kiütni. Szórakoztató játékmenetével és meggyőző grafikájával azonban senki sem tud ellenállni a Commandos 2: Men of Courage varázsának.

Tehát ez a 10 legizgalmasabb Stealth játék PC-hez, amelyet nem szabad kihagynia. Azok számára, akik szeretnék érezni a veszélyes küldetések végrehajtásának és a titkos ügynökök által titokban végzett gyilkosság hűvösségét, játsszunk most!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found