7 legjobb alternatív videolejátszó alkalmazás az iPhone-on, nagyon komplett funkciók!

Van iPhone-ja, és elégedetlennek érzi magát a videólejátszó minőségével kapcsolatban? Az ApkVenue rendelkezik a legjobb alternatív alkalmazásokkal!

Tetszik videókat nézni okostelefonjáról? Videók megtekintése a mobiltelefon képernyőjén valóban különleges érzetet nyújt számunkra, mind az Android, mind az iPhone mobiltelefonok számára.

Az alapértelmezett alkalmazás azonban néha nem kielégítő. Valójában az iPhone videolejátszóját úgy tekintik, hogy nem rendelkezik funkciókkal.

Ezért az ApkVenue számos alternatívát kínál videolejátszó alkalmazás, amelyet az iPhone-on használhat!

Alternatív iPhone Video Player alkalmazás

Az alábbi videolejátszó alkalmazások teljesebb funkciókkal rendelkeznek, mint az alapértelmezett iPhone alkalmazás.

Példa erre a megjelenítés képessége feliratok akár letöltéssel, akár nem, a videólejátszási sebesség variációival stb.

Szóval, milyen alkalmazásokat ajánlana az ApkVenue az Ön számára?

1. VLC for Mobile

Letöltés VLC mobilhoz az App Store-on keresztül

Az első iPhone videolejátszó alkalmazás VLC. Ez az alkalmazás azóta híres, hogy itt volt felület PC.

Bármilyen formátumban megtekinthet videókat konvertálás nélkül. A VLC szinkronizálhatja a tárolási szolgáltatásokat is felhő mint a Dropbox és a Google Drive.

A VLC által nyújtott minimalista kialakítás szintén növeli népszerűségét. A VLC-t gesztusvezérlőkkel is ellátták, hogy megkönnyítsék a videók rendezését.

RészletInformáció
FejlesztőVideoLAN
Vélemények (véleményezők száma)3.7 (2.900)
Méret133,9 MB
iOS Minimum9.0

2. KMPlayer

Letöltés KMPlayer az App Store-on keresztül

Ha olyan alkalmazást keres, amely a legjobb 4K videók megtekintésére szolgál, akkor az ApkVenue javasol egy alkalmazást KMPlayer ezt.

A VLC-hez hasonlóan a KMPlayer különféle típusú videoformátumokat is képes olvasni, és támogatja a tároló alapú szolgáltatásokat felhő.

A tulajdonában lévő felület szintén nagyon könnyen használható. Ezenkívül a KMPlayer ingyenesen letölthető az App Store-ból, és 36 nyelv támogatja.

RészletInformáció
FejlesztőPandoraTV
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (826)
Méret77,4 MB
iOS Minimum8.0

3. MX Player

Letöltés MX Player az App Store-on keresztül

Ezen kívül vannak alkalmazások MX Player itt, banda. A VLC-hez képest ez az alkalmazás fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek kifinomultabbak és lágyabb gesztusokkal rendelkeznek.

Korszerűbbnek is tűnik. A videó képernyő teljes információt nyújt az okostelefon videofájljairól, beleértve a következőket is: feliratok.

Ez az alkalmazás az App Store egyik legtöbbet letöltött videolejátszó-alkalmazásának tekinthető, bár néha olyan hirdetések jelennek meg, amelyeket a prémium verzió megvásárlásával lehet eltávolítani.

RészletInformáció
FejlesztőMX Media & Entertainment
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (17.900)
Méret54,7 MB
iOS Minimum10.0

Egyéb alkalmazások. . .

4. Plex

Letöltés Plex az App Store-on keresztül

Alkalmazás Plex a legjobb megoldás az Ön számára, ha mobiltelefon segítségével nézheti meg videokészleteit számítógépén.

Videolejátszó alkalmazásként a Plex lehetővé teszi videók kezelését a számítógép szerverén, így nem kell videókat mentenie a készülékére.

Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető, de ahhoz, hogy megtapasztalhassa a lehető legjobb funkciókat frissítés a prémium verzióhoz, banda.

RészletInformáció
FejlesztőPlex, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (37.300)
Méret227,5 MB
iOS Minimum9.3

5. GOM Player

Letöltés GOM Player az App Store-on keresztül

A 90-es generáció gyermekei minden bizonnyal ismerik a nevüket GOM Player. Ezt az alkalmazást gyakran használják, különösen az internetes kávézókban.

Nos, kiderült, hogy ennek az alkalmazásnak már van Android verziója! Ezt a GOM lejátszót ingyenesen letöltheti a Play Áruházból.

Ez az alkalmazás számos szolgáltatással rendelkezik, például a különböző formátumú videók lejátszásának lehetősége, csatlakoztatható a szolgáltatáshoz felhő mint a Google Drive, és így tovább.

RészletInformáció
FejlesztőGOM & Company
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (86)
Méret285,8 MB
iOS Minimum10.0

6. PlayerXtreme Media Player

Letöltés PlayerXtreme Media Player az App Store-on keresztül

PlayerXtreme Media Player egy iPhone videolejátszó alkalmazás, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, banda.

Amellett, hogy szinte az összes videoformátumot támogatja, ez az alkalmazás is képes támogatni öntvény mint az AirPlay vagy a Google öntvény

Ja igen, te is letölthetsz feliratok olyan módon valós idő, tudod! Tehát nem kell összezavarodni a videók megtekintésekor!

RészletInformáció
FejlesztőiStreamer
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (38.200)
Méret94,2 MB
iOS Minimum9.0

7. CnX Player

Letöltés CnX Player az App Store-on keresztül

Az utolsó alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl CnX Player által kifejlesztett Pathwin Software Private Limited.

Más alkalmazásokkal összehasonlítva a CnX Player kevésbé pazarolja az akkumulátort. Ez azért történhet meg, mert ez az alkalmazás képes optimalizálni a hardvert.

A listán szereplő egyéb alkalmazásokhoz képest a CnX Player szintén könnyű, és Ultra HD és 4K minőségű videókat képes lejátszani.

RészletInformáció
FejlesztőPathwin Software Private Limited
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (74)
Méret78,3 MB
iOS Minimum8.0

Videók megtekintése a iPhone-on a fenti alkalmazásokkal elégedettséget jelent a rendelkezésre álló különféle további funkciók miatt.

Ezenkívül ezek az alkalmazások nem túl pazarlóak a belső memória és a RAM fogyasztásában, így az iPhone nem lesz túlterhelt.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found