hogyan lehet egy kifinomult robotot használni a WhatsApp androidon

A WhatsApp videohívása után szeretne még hűvösebb szolgáltatásokat? Ha akarod, adjunk hozzá egy kifinomult robotot a WhatsApp-on!

Jelenleg ki az okostelefon-felhasználó, aki nem használja WhatsApp? Több mint 900 millió okostelefon-felhasználó által használt WhastApp a világ legnagyobb csevegőalkalmazása.

Mindig ott van frissítés újat a WhatsApp nyújtotta. Nos, a WhatsApp nemrégiben bevezette a Videohívás funkciót. Szeretne még jó funkciókat a WhatsApp-on? JalanTikus van egy egyszerű módja a hozzáadásnak kifinomult robotok a WhatsApp-on. Akar?

  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!
  • Nem csalás! Most a WhatsApp közvetlenül használhatja a videohívásokat
  • Nagyon egyszerű! Hogyan találhatjuk meg valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével egy mobiltelefonon?

Robot funkció a WhatsApp Chat szolgáltatásban

Bármelyiket használja Távirat? A WhatsApp-hoz képest a Telegram jobb, mert rendelkezik funkciókkal Távirat Bot amellyel parancs automatikusan futtatható. Valójában a Telegram Bot játékra hívható meg.

Tehát, hogy a WhatsApp kifinomultabb és izgalmasabb legyen, adjunk hozzá egy Botot a WhatsApp-on!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Bot hozzáadása a WhatsApp-hoz

Bot hozzáadásához a WhatsApp-on kövesse az alábbi lépéseket:

  • Töltse le a qeuBot alkalmazást, majd telepítse a szokásos módon.
Töltse le az EatHeat Productivity alkalmazásokat
  • Alkalmazás qeuBot hasznos Bot hozzáadásához a WhatsApp-on. Később a Bot segítségével filminformációkat kereshet az IMDB-n, az időjárásról, a legfrissebb hírekről, a GIF képekről vagy akár az állatövről.
  • A qeuBot telepítése után aktiválja azt Kisegítő szolgáltatás.
  • Miután minden készen áll, elkezdheti a Bot használatát a WhatsApp-on a megfelelő parancs használatával. Például keressen információkat a WhatsAppról a Wikipédián. Csak írja be a WhatsApp @wiki parancsot, és az információ megjelenik a csevegés ellenfelének való elküldéshez.

Néhány használható parancs:

Tehát ki mondja, hogy a Telegram csak Bots miatt jobb? A WhatsApp mostantól képes használni a Bot-ot is! Szórakoztatóbb a WhatsApp használata?

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found