8 legtöbb memória-hatékony Android játék, néhány csak 2 MB!

Az ApkVenue ezúttal áttekint néhány olyan Android-játékot, amelyek alkalmasak a kis RAM-ra, és azokat az Android-játékokat, amelyek a legtöbb memóriát spórolják meg az okostelefonon.

Ki mondta okostelefonnal Kis RAM nem alkalmas játékra? A RAM méretétől függetlenül minden okostelefon továbbra is alkalmas játékra. Az azonban bizonyos nem minden játék játszhatsz Mivel a RAM nagyon kicsi hajlamos a problémákra lemaradás.

Neked, akinek van alacsony specifikációjú okostelefon vagy kis RAM-kapacitás nem kell csüggedni múlt. Nyugodtan, a Google Play Áruház biztosítja több ezer ingyenes játék hogy élvezheti, és természetesen rengeteg könnyű játék van ott.

Nos, tudni akarod? Itt az ApkVenue áttekint néhány véleményt a leginkább memória-hatékony Android játék, garantált anti lag! Nézze meg a következő ApkVenue értékeléseket!

  • 15 legjobb stratégiai játék az Android számára 2019-ben, online és offline is játszható!
  • Internet nélkül! Ez a 20 legjobb offline Android-játék 2017
  • 20 legjobb offline Android-játék 2020, vonzó játékmenet és HD grafika!

Kis Android RAM? Próbálja ki ezeket a 8 legmenőbb játékot, a világ legkönnyebbjeit!

1. Korcsolyázó fiú

Gördeszkázó fiú tökéletesen illeszkedik, ha kis RAM-mal játszik Androidon. Különösen, ha szereted a játékokat Metró szörfös, de a specifikációk nem megfelelőek, nagyon alkalmas lesz. Mert azon kívül, hogy könnyű (csak 9 MB), ez a játék azért is nagyon szórakoztató, mert szintén hasonlít a Subway Surferre, de méretben sokkal kisebb.

2. Sudoku

Egyelőre ne nézz le a grafikára! Habár Sudoku játék nézet nem olyan nagyszerű, de a játékmenet Nagyon izgalmas és nagyon illik az Androidhoz minimális RAM-mal. A játék mérete is nagyon kicsi (csak 2 MB). És azon kívül, hogy szórakoztató, akkor is visszaemlékezés hagyományos játékokkal, amelyeket biztosan játszott korábban.

3. Felfelé Hill Racing Hill Climb

Ha szeretnéd versenyjáték de az Android RAM összeszorul Fel a dombra Verseny a dombra a helyes választás. Nagyon izgalmas, az autó irányítójaként fogsz eljárni átjutni a rendkívüli akadályokon ami létezik. Az ott használt járművek is egyediak, például tartályok, otopeták, traktorok, és még sok más.

4. Agy pontok

A következő memória-megtakarító játék a Brain Dots. Brain Dots játék a fenti 3 játékkal összhangban. Mondhatni, hogy a Brain Dots által nyújtott játékmenet nagyon egyszerű és egyértelmű, de nagyon klassz.

Az Ön feladata csak az, hogy irányítsa a két labdát, hogy valamilyen módon találkozzanak egymással alakot rajzolni érdekes, mint egy háromszög vagy szivárvány. A Brain Dots játék mérete szintén nem olyan nagy, csak kb Csak 20 MB.

5. Dühös Gran

Az ApkVenue nagyon szereti játszani ezt a memóriamegtakarító androidos játékot, csak hogy megszabaduljon tőle, mert a könnyű futtatás mellett ez a játék jó játékmenetet is hoz olyan egyedi és vidám! Játszani fogsz egy morcos nagyi irányításában egészen megverni az embereket. Vigyáznod kell is, mert ha eltalálod a rendőrséget, akkor meg is fogod meghal és veszít.

6. Motoros versenyzés

A szerelmi versenyjátékok azt jelentik, hogy játszani kell Racing Moto. Ehhez a játékhoz szükséged lesz rá Utcai versenyző nagy sebességgel fut az egész városban. Meg kell próbálni elkerülni az olyan akadályokat is, mint egy autó útjában áll és egyéb akadályok.

Kíváncsi? Nincs semmi baj a letöltéssel, mert ez a játék csak méretben van 6 MB, így spórol memóriát, és természetesen a RAM is kicsi lesz tartsa simán. Ennek oka, hogy ennek a játéknak a grafikája még mindig a szabvány alatt van.

7. Palacklövés 3D Menjünk

Palacklövés 3D Menjünk 3D grafikákat hoz, amelyek nem túl jók, de a méretük miatt csak természetesek 7 MB. Mivel egyszerű grafika, akkor biztos, hogy ez a játék nem fog sok RAM-ot lemeríteni, így egy kis RAM is továbbra is zökkenőmentesen fog működni. A játék működése meglehetősen egyszerű, csak muszáj találd ki a színes üvegeket pontokat keresni.

8. Kosárlabda lő

A kosárlabda rajongói valóban kötelesek játszani a játékot Kosárlabda lő ez azért van, mert amellett, hogy kis RAM-on futtathat, a játék mérete is nagyon kicsi, csak 5 MB! Az a feladata, hogy játékosként mindenképpen belépjen a kosárlabdába a gyűrűbe amíg nem kap magas pontokat.

Ez a lista a leginkább memória-hatékony Android játékok. A fenti nyolc játék grafikailag nem éppen jó, de ez teszi a játékot könnyűvé. Mivel általában minél jobb a grafika minősége, annál nagyobb RAM-ra van szükség.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found