Így hozhat létre csoportot az Instagram-on, egyszerűen és gyorsan!

Itt az ApkVenue két módot kínál egy csoport létrehozására az Instagramon. Nem elégedett a csak csevegőalkalmazásokban létező csoportokkal? Most létrehozhat csoportokat a közösségi médiában, amelyek közül az egyik az Instagram. Hogyan?

Ebben a technológiai korszakban azok az emberek hajlamosak megfertőződni, akik nagyon szeretnek a barátokkal lógni. Igen, szinte minden alkalmazásban csevegés biztosan biztosítja csoport jellemzői amely lehetővé teszi a felhasználóknak és néhány barátjuknak, hogy együtt csevegjenek az alkalmazáson.

Nem elégedett a csak az alkalmazásban létező csoportokkal csevegés? Szeretne egy csoportot is létrehozni a közösségi média alkalmazásokról? Például az Instagramon? Ne aggódj, mert most te is elkészítheted csoport az Instagram-on. Az ApkVenue kétféleképp ad módot, hallgassunk meg.

  • Az Instagram miatt nem leszel magabiztos! Ez 4 meglepő Instagram-tény
  • Hogyan lehet elrejteni a „ragacsos” fotókat az Instagramon anélkül, hogy azokat törölnénk
  • Híresség akar lenni? Ez az egyedülálló gép olyan, mint az Instagram!

2 Csoportok létrehozása az Instagram-on

1. Hozzon létre Instagram csoportot a közvetlen üzenet (DM) használatával

Az első út az funkciók használata közvetlen üzenet vagy DM. Az üzenetküldés mellett ez a funkció csoportok létrehozására is használható, tudja. Hogyan kell csinálni?

Nyissa meg a szakaszokat DM >Írjon be egy üzenetet, például "Hé srácok! Készítsünk egy csoportot az Instagram-on!" > Válassza a lehetőséget néhány barát, akinek szeretne tagja lenni a csoportnak >Adjon nevet a csoportnak a "Nevezze el ezt a csoportot ..." elemen, amely automatikusan megjelenik, miután kiválasztotta a barátait> Legyen Ön a létrehozott csoport.

2. Hozzon létre Instagram-csoportokat a történetek segítségével

A DM használatán kívül csoportokat is létrehozhat az Instagram-on Instagram Story funkció. Az értékes pillanatokról készült fotók vagy videók közzététele mellett ez a funkció csoportok létrehozására is használható. Hogyan?

Válassza a menüt sztori és készítse el a kívánt fényképet / videót post > Nyomja meg a gombot "Következő" > Válassza a lehetőséget néhány barát, akinek szeretne tagja lenni a csoportnak > Válassza a lehetőséget "Új csoport" >Adjon nevet a csoportnak te> Legyél az a csoport, amelyet létrehoztál.

Ez kétféle módon hozhat létre csoportot az Instagram-on. Tehát bárhol és bármikor, akkor is lóghat barátaival, mert van csoportos fóruma, többek között az Instagramon is. Szeretne közvetlenül csoportot létrehozni az IG-n?

Olvassa el a cikkeket is Csoport vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found