exynos vs snapdragon vs mediatek, melyik a legjobb?

Az Exynos, a Snapdragon és a MediaTek manapság ez a három processzor található a leginkább az Android okostelefonokban. Versenyeznek egymással azáltal, hogy sokféle kifinomult processzort eredményeznek. Tehát ki a legjobb?

Az okostelefonon lévő processzor olyan, mint az agy az emberekben, az összes ebből adódó teljesítmény a processzorból származó folyamat eredménye. Ezért az alkalmazott processzornak garantálni kell a teljesítményt és a minőséget. Ez minden bizonnyal a verseny arénáját jelenti a processzorgyárak között, hogy a tovább fejlődő termékek kiadásával a legjobbak lehessenek. Köztük három különböző gyártótól származó processzor uralja a piacot. Ők versenyeznek a legfölényesebbekért.

Az Exynos, a Snapdragon és a MediaTek manapság ez a három processzor található a leginkább az Android okostelefonokban. Versenyeznek egymással azáltal, hogy sokféle kifinomult processzort eredményeznek. Tehát ki a legjobb? Itt található az Exynos és a Snapdragon és a Mediatek Android processzorok összehasonlítása.

  • Samsung Galaxy S7: Exynos VS Snapdragon verzió, melyik a gyorsabb?
  • Itt van 4 okostelefon Snapdragon 820 processzorral (a legfejlettebb jelenleg)
  • A MediaTek 10 magprocesszort készít elő mobil eszközökhöz

Exynos vs Snapdragon vs MediaTek, melyik a legjobb?

Exynos

A hazai K-Pop gyártó processzorai, amelyek szintén az Android-alapú okostelefonok értékesítési piacának élén állnak, nevezetesen a Samsung. Processzor Exynos mondhatni gazdag a processzor, mert a legtöbb használó okostelefon zászlóshajó rendkívül magas árakkal, mint például maga a Samsung, a Galaxy S7 és a Note 7, akkor vannak ilyenek is eladó mások, akik szintén használják zászlóshajó Meizu.

Ahogy a mondás tartja, van pénz van áru , ennek a magas árú chipsetnek gyakorlatilag nincsenek gyengeségei. A teljesítmény kellemes okostelefon-élményt nyújt, többfeladatos és szerencsejáték bármely kiskorú a szóval lemaradás . De ennek ellenére ezt csak az élvezheti felhasználó vastag pénztárca.

Tátika

Ezt a lapkakészletet, amely az Exynos legnehezebb riválisa, a mai okostelefonok is széles körben használják. Játsszon minden szinten, alsó, középső és felső processzorokon Tátika ezt sok okostelefon-gyártó jól használja. Az alacsonyabb árak és a heves teljesítmény, még az Exynos szintjén is, értékesítési pontokat jelentenek a kereskedők számára eladó hogy megkérje a kezét. Gyakran megszülik a legújabb processzortechnológiát is, amely még nem létezik.

A Snapdragon háromféle processzorral rendelkezik, a 400-as verzió létezik belépő szint, 600 a középosztályban, végül 800 a sorokban zászlóshajó. Processzor gyártója Qualcomm ez a legjobb a teljesítmény és a hatékonyság szempontjából. Az akkumulátor-fogyasztásnak való ellenállás és a magas grafikus feldolgozás szintén a Snapdragon előnyei.

MediaTek

Megpróbál beszivárogni a Snapdragon vs Exynos versenybe, MediaTek meglepetést adott, míg egy ideje kivette a chipkészletet Helio X20, X25 és X30 ami jövőre fog megjelenni, mondhatni őrült, mert 10 magja van (mag) az első a világon. Annak ellenére, hogy volt időm lassú Mivel mindig alacsonyabb rangban játszottak, a MediaTek végül megmutatta az agyarait, amikor elkezdte kiadni a P és X sorozatú processzorokat.

Most a MediaTek meglehetősen összehasonlítható a Snapdragon és az Exynos programokkal. Nem igazán képes versenyezni ezzel a két riválissal, annak ellenére, hogy a MediaTek azt állítja, hogy jobbak. Igen, mert a MediaTek nem tudta maximalizálni a chipset teljesítményét, annak ellenére, hogy az X sorozat jelentéktelen. A kimutatott komolysággal és optimizmussal azonban nem lehetetlen, hogy a MediaTek az elkövetkező évben a legfelsőbb processzorrá válik, és erős versenytárssá válhat az Exynos ellen.

Igen, van egy olyan előny, amelyet a MediaTek nem tudott követni, nevezetesen az ára olcsó annak ellenére, hogy ez az X sorozat. Nézze csak meg a Xiaomi Redmi Pro-t, amely a Helio X25-et hordozza, 3-4 millió hozományával már érezhetjük a teljesítményt zászlóshajó.

Következtetés

A processzorok összehasonlítása nem biztos, hogy megtalálja a kiutat, és nem tudja meghatározni a legjobbat, annak ellenére, hogy minden gyártó azt állítja, hogy ők a legjobbak, és természetesen rajongó. Mivel minden processzornak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

A fenti áttekintés révén talán az származik, amire az Android processzor összehasonlításából következtethetünk hatótávolság ára és igényei mindegyiknek felhasználó. Ha te hardcore felhasználó , rendezhet az Exynos és a Snapdragon között, azonban ha még nincs költségvetés sokat, de mégis szeretné érezni azt a kemény teljesítményt, amelyet a MediaTek P vagy az X sorozat közül választhat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found