hogyan készítsünk egy fotót a levegőben lebegve a photoshop segítsége nélkül

Szeretne levitációs fotót készíteni, vagy fotót, amely a levegőben lebeg? Így készíthet levitációs fotókat Photoshop nélkül.

A fotózás világában egy kifinomult fényképezőgép nem garantálja, hogy csodálatos fényképeket készítsen. Kreativitás és ötlet két elválaszthatatlan elem az egyedi fotók készítéséhez, különösen, ha meg akarja teremteni a lebegő fényképek készítésének módját vagy a Photo Levitation hűvös nyelvét.

Azok számára, akik vonzónak érzik magukat fényképezés, soha ne hagyd abba a kreativitást. Ne mondd, hogy nincs jó fényképezőgéped, használhatsz egy androidos okostelefonos fényképezőgépet a fényképészi készségek csiszolásához. Példák a készség csiszolására szolgáló jó fotókoncepciókra levitációs fotó vagy lebegő fotó levegőben.

  • Különleges! Így készíthet ikerképeket Android okostelefonon
  • 35 A legújabb fotószerkesztő alkalmazások 2016
  • 15+ professzionális fotózási tipp és trükk okostelefonos fényképezőgép használatával

Hogyan készítsünk levitációs fotókat Photoshop nélkül

Biztosan már tudja, hogyan kell levitációs fotókat készíteni? Különösen hogyan kell lebegtetni a fényképeket egy HP fényképezőgéppel, mégpedig a folyamatos üzemmód (Folyamatos felvétel) vagy használja zár sebesség magas, 1/500 felett jobb. Akkor ugrasz, fáradt ugye? Nos, ezúttal az ApkVenue akar neked adni bemutató egyszerűbb az Android fényképszerkesztő alkalmazás használata, és nincs szüksége a Photoshop segítségére.

Telepítse a Clone Camera alkalmazást

Ebben az oktatóanyagban arról, hogyan készíthet levitációs fotókat Android-on, az ApkVenue az alkalmazást használja Klón Kamera amelyet ingyenesen letölthet és telepíthet a Google Play Áruházból. A Clone Camera alkalmazással két fotó készítésén túl fényképeket is lebegtethet a levegőben.

Apps Photo & Imaging Map-vision LETÖLTÉS

Hogyan készítsünk fényképes levitációt mobiltelefon kamerával

Semmi keret speciális készlet, így a háttér függvényében szabadon elképzelhető. A tökéletes eredmények elérése érdekében az ApkVenue nagyon javasolja, hogy használjon állványt, állvány vagy más alapok, hogy az okostelefon stabil legyen. Itt van egy lépésről lépésre bemutatott útmutató.

  • Nyissa meg a Clone Camera alkalmazást, kattintson a gombra Rajt.
  • Készítsen 2 fényképet, nevezetesen háttérképet / hátteret és fényképet egy tárgyról, győződjön meg róla, hogy mozgás nélkül stabil.
  • Először fotók háttér először üres.
  • A második fénykép egy objektummal készül, például egy személy objektummal. Itt szabadon stílusozhat, mint aki lebeg. Szüksége van azonban egy asztal, szék vagy bármi másra, ami támogatja a testét. Tartsa a lehető legnyugodtabb kifejezést.
  • A második fénykép elkészítése után kattintson az Ellenőrzőlista elemre, majd szerkessze a második fényképet. Ez nagyon egyszerű, csak nyomja meg és firkáljon rá arra a részre, amelyet meg fog jelenni, nevezetesen az illető megjelölését, próbálja meg a lehető legtisztább lenni. Miután befejezte, kattintson az Ellenőrzőlista elemre.

Mentés és megosztás

nyomja meg előnézet A végeredmény megtekintéséhez ez nem korlátozódik arra, hogy különféle hűvös szűrőket is választhat, és alkalmazkodhat a fajtához eszköz fotó szerkesztése. Folytassa, te mentés vagy elmentheti a képet, közvetlenül megoszthatja azokat a Facebookon, az Instagramon és az E-mailben is. Itt a végeredmény.

Hogy, nagyon könnyű, nem igaz hogyan kell lebegtetni a fényképeket egy Android telefonon vagy létrehoz egy lebegő fényképet Photoshop nélkül? Hűvösebb fotókat készíthet, mint amit Jaka bemutatott. Nincs korlátozva lebegő fotó, iker- és csonkképeket is készíthet a testről, amelyek segítségével darabokra vágva Klón Kamera. Ha akarod Ossza meg az Instagram-on, és szükséged van egy stílusra, használhatod hashtagek# clonecamera hogy megtekinthesse kedvenc fényképeit a kibertérben. Nem lehetetlen, fotói inspirációt jelenthetnek másoknak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found