hogyan kell törölni egy fájlt, hogy ne lehessen visszaállítani

Ha töröl egy fájlt, az Android rendszer nem törli azt a tárhelyről. Ezután hogyan lehet biztosítani, hogy az általunk törölt fájlok teljesen törlődjenek és ne állíthatók vissza?

Ha töröl egy fájlt, az Android rendszer nem törli azt a tárhelyről. A rendszer álcázza, mintha a fájlok már nem lennének, és a szabad hely megnő. Annak ellenére, hogy a rendszer továbbra is folytathatja a fájlok írását a tárhelyére, legalábbis addig, amíg a fájlt felülírja egy új fájl.

Ez lehetővé teszi Önnek vagy másnak a törölt fájlok helyreállítását, bár bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. De ha nem vigyázol, mások visszaállíthatják a titkos fájljaidat. Valójában, amikor az összes fájlt törölte. Nyilvánvaló, hogy ez komoly problémát jelent, ha okostelefont akar eladni. Ezután hogyan lehet biztosítani, hogy az általunk törölt fájlok teljesen törlődjenek és ne állíthatók vissza?

  • Hogyan lehet gyorsan megtalálni a rejtett fájlokat PC-n vagy laptopon
  • A vírusok által elrejtett flashdisk tartalom megjelenítése

Az okostelefonokon a törölt fájlok visszaállíthatók, a következőképpen lehet legyőzni

A probléma megoldásához fejlesztőGiuseppe Romano hozzon létre egy Android nevű alkalmazást Biztonságos radír. Ez az alkalmazás úgy működik, hogy a fájlok törlése után felülírja a szabad tárhelyet, és gondoskodik arról, hogy a törölt fájlokat véglegesen töröljék, hogy senki ne tudja helyreállítani az adatokat.

1. Telepítse a Secure Eraser alkalmazást

Ha okostelefonján rengeteg titok van, például személyes adatok, pénzügyi adatok vagy egyéb fontos információk. Természetesen aggódik, ha valaki helyre tudja állítani az Ön által törölt adatokat. Ehhez telepítse az alkalmazást Biztonságos radír amelyet ingyenesen letölthet a Google Play Áruházból.

Alkalmazások tisztítása és módosítása Giuseppe Romano LETÖLTÉS

2. Állítsa be a Biztonsági radírt

A telepítés és megnyitás után az első lépés, hogy meg kell választania, hogy törölni kívánja-e a belső vagy a külső tárhelyről törölt fájlokat. A jobb oldalon kiválasztja Véletlen hogy a legjobb eredményt érjük el.

3. Törölje a fájlokat örökre

Ezután csak nyomja meg a gombot Rajt a képernyő alján, hogy véglegesen elkezdhesse a fájlok törlését. Innentől kezdve a Secure Eraser felülír minden szabad helyet véletlenszerű adatokkal, hogy megszabaduljon az Ön által törölt fájloktól. Ennek eredményeként a rendelkezésre álló tárhely valóban kiderült. De ne aggódjon, a Secure Eraser törli ezeket a véletlenszerű adatokat, és akkor visszakapja a szabad helyet.

Ez a folyamat hosszú időt vehet igénybe, körülbelül harminc percig tartott a 15 GB szabad hely megtisztítása az ApkVenue által ezúttal végzett teszten. Természetesen a teljes idő a készüléken rendelkezésre álló hely nagyságától függ. Tehát várjon türelmesen a tisztítás során. A legfontosabb dolog az, hogy az eredmények kielégítőek legyenek. Többé nem kell aggódnia, a fontos adatai teljesen eltűnnek. Mit gondolsz, érdekel kipróbálni?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found