Ez a 7 dolog azonnal károsíthatja mobiltelefonját!

Az okostelefonok sok ember számára fontos tárgyakká váltak. De sokan elfelejtenek odafigyelni okostelefonjuk állapotára, és ez végül elromlik!

Mi a legfontosabb eszköz, és amelyet magával kell vinni? Sokan biztosan válaszolunk okostelefon. Ez az egy eszköz olyan cikk lett, amelyet nem lehet elválasztani a kezektől, de sokan elfelejtik figyelni a mobiltelefonjuk állapotát.

Tud nem amúgy kiderül, hogy öntudatlanul megtesszük olyan dolgok, amelyek károsíthatják az okostelefont? Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, milyen dolgokat nem szabad tennie.

  • Hogyan lehet javítani a törött Android gombot INGYEN!
  • Vigyázz! 5 Android-játék, amely károsíthatja okostelefonját
  • A sérült akkumulátor megelőzése, ez egy biztonságos módja annak, hogy egész éjjel töltse az Android készüléket!

7 dolog, ami károsíthatja okostelefonját

Ahhoz, hogy okostelefonjaink optimálisan és tartósan működjenek, természetesen kerülni kell ezeket a dolgokat, srácok. Nem akarod, ha az imént néhány hónappal ezelőtt vásárolt okostelefon meghibásodik?

1. Hagyja, hogy az okostelefon túlmelegedjen

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Grafikusan nehéz játékok lejátszása, videók megtekintése, használata a forró napsütésben vagy bármilyen tevékenység folytatása, a mobiltelefon általában gyorsan felmelegszik, vagy túlmelegedni. Mostantól kerülnie kell ezt. A legveszélyesebb veszély az A HP felrobbant!

2. Ismerje meg az adathordozót

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Ha okostelefonjának sok belső tárhelye van, akkor ez nem számít. Azoknak, akiknek van HP-vel belső tároló kicsi, akkor adjon hozzá külső memóriakártyát microSD-vel. A tárhely feltöltése nem robbantja fel mobiltelefonját, de mégis csökkentheti a HP teljesítményétsrácok!

3. Alkalmazzon NONSTOP okostelefonokat

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Csakúgy, mint amikor kikapcsolja a számítógépet, amikor nem használja, kapcsolja ki a HP-t, ha nem használja szintén jó ötlet lehet. Kikapcsolhatja a mobiltelefonját, ha olyan tevékenységekkel van elfoglalva, mint például moziban nézés, vizsga vagy alvás közben. Ha időt ad a pihenésre, meghosszabbítja az okostelefon élettartamát.

4. Folyadékoknak való kitettség

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Nem minden okostelefon vízálló, csupán néhány csepp víz károsíthatja mobiltelefonjaink alkatrészeit. Tehát amikor vízzel érintkező tevékenységeket végez, meg kell győződnie arról, hogy a mobiltelefonja már használja ügy vízálló.

5. Egynapos díjak

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Ha csak néhányszor végezzük el, akkor semmi gond. De ha ezt csinálod minden este, akkor a mobiltelefon akkumulátorának élettartama garantáltan nem fog sokáig tartani. Jobb, ha nem tölti túl gyakran az akkumulátort egyik napról a másikra.

6. Elfelejtette frissíteni az alkalmazást

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Minden alkalmazás feltétlenül frissít, hogy javítsa őket hibákat ami az előző verzióból történt. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás megfelelően működjön, ha nem frissítik, akkor a mobiltelefon teljesítménye mindenképpen hátrányos lesz. Tehát ha feledékeny vagy, csak aktiválja az opciót automatikus frissítés az alkalmazás beállításaiban.

7. Telepítse önkényesen az alkalmazást

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Soha ne telepítsen alkalmazásokat nem megbízható forrásokból, srácok! Mert lehet, hogy az alkalmazást vírus ill rosszindulatú. Az okostelefonok rosszindulatú programjai veszélyesebbek lehetnek, mint a számítógépeken futó rosszindulatú programok, nyomon követhetik bárhová is mennek, vagy ellophatnak fontos adatokat. Ügyeljen arra, hogy az alkalmazást innen töltse le biztonságos forrás igen, mint az Egér utca.

Ezeket érdemes elkerülni, ha azt akarja, hogy egy okostelefon hosszú életű legyen. Tehát vigyázzon okostelefonjára.

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found