15 legjobb androidos ujjlenyomat-alkalmazás

Az ujjlenyomat- vagy ujjlenyomat-funkció ma már kötelező funkció az Android okostelefonok számára. Az ApkVenue áttekinti a 15 legjobb Android-ujjlenyomat-alkalmazást.

Ujjlenyomat funkció vagy ujjlenyomat az egyik olyan funkció, amellyel az okostelefonnak rendelkeznie kell. Igen. Mivel minden embernek más és más az ujjlenyomata, ezt a funkciót tekintik a leghatékonyabbnak, mint biztonsági elemet, ideértve az Android okostelefonokat is.

Tehát kötelező funkció, az ujjlenyomat már nem csak okostelefon csúcsminőségű. Az alsó középkategóriás okostelefonok alkalmazással is rendelkezhetnek. Itt van Jaka áttekintés 15 legjobb Android ujjlenyomat-alkalmazás neked.

  • Hogyan lehet feltörni az ujjlenyomat-érzékelőt okostelefonon szóváltás nélkül
  • Felejtse el az ujjlenyomat-érzékelőt, a következő iPhone arcérzékelőt fog használni
  • Könnyű módszerek a fényképezőgép ujjlenyomatának elkészítéséhez az ujjlenyomat-érzékelővel nem ellátott okostelefonhoz

15 legjobb Android-ujjlenyomat-alkalmazás

1. App Locker: Ujjlenyomat és PIN-kód

Ez a népszerű alkalmazás, vagy általában csak az App Locker néven emlegetett alkalmazás Android-ujjlenyomat-alkalmazás a legjobb, mert funkciókat nyújt ujjlenyomat az alkalmazás zárolásához, amíg a beállítások menü vagy beállítások.

Ennek ellenére ez az alkalmazás az ujjlenyomat-érzékelőn kívül más biztonsági funkciókat is kínál. Biztonsági funkciók, amelyek PIN-kódot, mintát (minta) és jelszó vagy Jelszó.

Töltse le a KewlApps segédprogramokat

2. Ujjbiztonság

Az előző alkalmazáshoz hasonlóan a FingerSecurity különféle biztonsági funkciókat is kínál az Android okostelefonhoz. Valójában az alkalmazás egyik funkciója kettős zárolási funkcióval rendelkezik, amely biztonságosabbá teszi Android-ját, más néven nehéz betörni.

Rick Clephas Apps Utilities LETÖLTÉS

3. AppLock ujjlenyomat feloldása

Beleértve az egyik legkisebb méretű vagy méretű ujjlenyomat-alkalmazást, amely kevesebb, mint 2 MB, az AppLock ujjlenyomat-feloldás a megfelelő választás azok számára, akik nem akarnak bonyolult lenni és sok helyet fogyasztanak az Android tárhelyén.

A funkciókról? Ez az egy alkalmazás nem kevésbé teljes, mint a többi ujjlenyomat-alkalmazás. Ezenkívül a Bluetooth, a WiFi és így tovább zárolási szolgáltatásokat is nyújt.

4. Valódi ujjlenyomat-alkalmazás zár

Szintén nem sokban különbözik a Android-ujjlenyomat-alkalmazás Egy másik, a Real Fingerprint App lock külön zárolhatja az okostelefonokat vagy az alkalmazásokat. Ezenkívül ez az alkalmazás értesítéseket is küldhet, amelyek segítségével értesíti Önt, ha valaki megpróbál betörni az Android-eszközére.

Apps Utilities Kohinoor Apps LETÖLTÉS

5. Ujjlenyomat-zár képernyõ

Az ujjlenyomat-zárolási képernyő az egyik legegyszerűbb ujjlenyomat-alkalmazás. A funkciók olyan egyszerűek, mint az, hogy képesek legyenek lezárni és feloldani androidos okostelefonjukat egy ujjlenyomattalletapogatás előző.

6. App Lock: Ujjlenyomat jelszó

Funkcióját tekintve ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója, amely majdnem megegyezik más ujjlenyomat-alkalmazásokkal. A különbség az, hogy az App Lock: Az ujjlenyomat-jelszó olyan kijelzővel rendelkezik, amely a többség szerint bíráló legérdekesebb a többi ujjlenyomat-alkalmazás között.

Apps Utilities KeepSafe LETÖLTÉS

7. ICE feloldás

Ez az egyik alkalmazás az ujjlenyomatával megnyit egy okostelefont vagy alkalmazást abban, hogy először lefényképezi az ujjlenyomatát. Igen. Az ICE (Identity Control Essentials) feloldása megegyezik az Ön által használt ujjlenyomattal az első elkészített képpel vagy fényképpel.

Apps Antivirus & Security Diamond Fortress Technologies, Inc. LETÖLTÉS

8. Ujjlenyomat gyors művelet

Csakúgy, mint az Ujjlenyomat-zár képernyő, az Ujjlenyomat gyors művelet nevű alkalmazás azok számára is alkalmas, akik csak egy egyszerű ujjlenyomat-érzékelő funkcióval szeretnének rendelkezni az Androidon. Ráadásul ez az alkalmazás a legkönnyebben használható.

Apps Segédprogramok Kód fiú stúdió LETÖLTÉS

9. Ujjlenyomat-gesztusok

Szintén szinte ugyanaz, mint a többi ujjlenyomat-alkalmazás, az Ujjlenyomat-mozdulatoknak számos funkciója vagy módja is van. Nemcsak ujjlenyomatok, hanem a zárolási funkció is beállítható az Android okostelefon képernyőjének megérintésével.

Alkalmazások produktivitása TH játékok LETÖLTÉS

10. Igazi otthoni gomb ujjlenyomat!

A Real Home Button Fingerprint nevű alkalmazás! megváltoztathatja androidos okostelefonjának kezdőlap gombját, amely csak egy szokásos otthoni gomb volt scanner ujjlenyomat-érzékelő, amelyet azután az okostelefon zárolására lehet használni.

Apps Utilities AppsCity Ltd LETÖLTÉS

11. Ujjlenyomat-zár tréfa

A többi alkalmazástól eltérően az Fingerprint Lock Tréfa szintén Android ujjlenyomat-alkalmazás, de csak szórakozásból. Ujjlenyomat ikon jelenik meg az okostelefon képernyőn, de nem használható, mert csak az csíny csak.

12. Ujjlenyomat-zár 2017

Ez az alkalmazás ugyanazt a funkciót is ellátja, amely csak egy ujjlenyomat-érzékelővel ellátott okostelefont nyit meg és zár. A 2017-es ujjlenyomat-zár az eszközén használható, minimum OS 6.0 operációs rendszerrel.

13. App Lock Pro: Ujjlenyomat

App Lock Pro: Az ujjlenyomat is lehet egy ujj sidi alkalmazás Android a te döntésed. Az egyszerű használat mellett ez az alkalmazás számos egyéb biztonsági funkciót is kínál, amelyeket egyszerre használhat. Más szóval, réteges biztonság.

Apps Utilities MobiDev Studio LETÖLTÉS

14. Ujjlenyomat-vérnyomás-szimulátor

A többi alkalmazástól eltérően ez az egy ujjlenyomat-alkalmazás nem egy okostelefon zárolására vagy feloldására szolgál, hanem a vérnyomás ismeretére. Igen, az ujjlenyomat-vérnyomás-szimulátor lehetővé teszi az Android-on az ujjlenyomat-érzékelő segítségével ellenőrizni a vérnyomást.

Apps Utilities Zakiya-Apps LETÖLTÉS

15. Ujjlenyomat-swipek

Az Fingerprint Swipes egy olyan alkalmazás, amelyet csak az Android tulajdonosok élvezhetnek az Oreo legújabb verziójával. A funkciók szempontjából ez az alkalmazás valójában majdnem megegyezik más ujjlenyomat-alkalmazásokkal. Lehet, hogy funkciókkal egészül ki elcsór egyszerűbb, az alkalmazás neve szerint.

Apps segédprogramok Adrian Campos LETÖLTÉS

Ez 15 A legjobb Android-ujjlenyomat-alkalmazás, amelyet ki kell próbálni. Annak ellenére, hogy androidos okostelefonján nincs beépített ujjlenyomat-érzékelő, nincs ok arra, hogy ezt az egy funkciót kihagyja, mert használhatja a fenti ujjlenyomat-alkalmazások közül egyet vagy többet. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found