13 szoftvert kell telepíteni egy új laptopra

Ha új laptopot vásárolt, akkor néhány dolgot meg kell tennie. Beleértve néhány szoftver telepítését, amely kötelező a következő laptopokon.

Kinek nem tetszik a legutóbbi? Az újak általában több friss és móka. Például egy új barátnő, egy új okostelefon és egy új laptop. Boldog, igaz?

Ha az új laptopokról beszélünk, tudod, hogy minden üres az új laptopon? Nélkül szoftver támogató. Annak érdekében, hogy ne keveredjen zavarba, amikor új laptopot használ munkához, próbálja meg megnézni a használni kívánt szoftvert.telepítés új laptopodon!

  • A számítógép újratelepítése előtt töltse le ezt a szoftvert
  • A Windows újratelepítése után telepítendő szoftver
  • Hogyan hívhatunk és fogadhatunk Android telefonokat PC-n / laptopon

Kötelező szoftver Telepítés egy új laptopon

Az operációs rendszeren kívül a kiegészítő szoftver összeegyeztethető a laptop operációs rendszerével szintén rendelkeznie kell vele. Val vel szoftverek itt garantáltan még hűvösebb és hasznosabb lesz a laptopod!

1. Illesztőprogram-csomag

Előtttelepítés mások, javasoljuk, hogy telepítse Drive Pack. Ez a szoftver a következőket tartalmazza: sofőr mindenből hardver amelyet laptopon használ, például VGA-t, alaplap, monitorok, akár billentyűzetek és egerek, amelyek speciális beállításokkal vannak ellátva. Miután minden simán megy, kezdje csak el telepítés egyéb szoftver, amelynek a laptopon kell lennie.

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonjai LETÖLTÉS. Artur Kuzyakov

2. Iroda

Nem, ez nem az hivatal ami hivatalt jelent. De Hivatal itt egy szoftvercsomagot értünk különféle irodai dokumentumok kezeléséhez, mint pl Microsoft Office Windows és Szabad Iroda az Ubuntu számára. A gyakorlatban az Office nemcsak irodai ügyekben hasznos, hanem egyetemi feladatokhoz és más digitális dokumentumokkal kapcsolatos kérdésekben is. Kívánt!

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS Irodai alkalmazások és üzleti eszközök LETÖLTÉS LibreOffice.org

3. Antivírus

Nem akarja, hogy az új laptop vírus miatt összeomoljon a kalóz ingyenes szoftver letöltésekor? Azoknak, akik szeretnek böngészni és telepítés ingyenes szoftver, valóban köteles antivírust használni egy laptopon.

Ban ben alapértelmezett, A Microsoft biztosította Windows Defender beépített víruskeresőként. Nagyon jó lenne, ha az antivírus fizetős verzióját használná, amely számos további védelmi funkciót biztosít, például AVG, Avast, Avira vagy BitDefender.

AVG Technologies LETÖLTHETŐ Antivírus és biztonsági alkalmazások Avast Software Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS Víruskereső és biztonsági alkalmazások Avira GmbH LETÖLTÉS

4. WinRAR

Azok számára, akik szeretnek e-mailt küldeni, vagy nagyon szeretnek sok dokumentumot tárolni, tömörítsék azokat, hogy az adatok jobban kezelhetők és könnyűek legyenek.

Tömörített dokumentumok létrehozásához vagy megnyitásához szüksége lesz WinRAR. Ez a szoftver könnyen használható ZIP vagy RAR mappák megnyitására. A jó dolog az, hogy ez a szoftver ingyenes és könnyű!

Alkalmazások tömörítése és biztonsági mentése RARLab letöltése

5. Adobe Photoshop

Aki nem tudja Adobe Photoshop? Azok számára, akik szeretik a vizuális grafikai dolgokat, kötelező telepíteni Adobe Photoshop. Ennek a képszerkesztő szoftvernek köszönhetően könnyedén megtalálhatunk hűvös és csodálatos fotókat az interneten. Bár nem ritkán vannak olyan Photoshop-fotószerkesztések, amelyek kudarcot vallanak.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

6. VLC Media Player

Ban ben alapértelmezett, bármilyen operációs rendszer biztosított médialejátszó alapértelmezett, beleértve a Windows rendszert is. De ha teljesebb és izgalmasabb multimédiás tartalmi élményt szeretnél tapasztalni, használhatod is VLC Media Player. Nem csak videókat néz, hanem zenét is hallgat.

Alkalmazások Videó és hang Töltse le a VideoLAN.org oldalt

7. CCleaner

A laptop teljesítményének optimális fenntartása érdekében telepítenie kell CCleaner. Ez a szoftver a törlésre szolgál sütik, történelem, is felesleges fájlok és Iktató hivatal rendetlenség, miközben a laptopot használja. A merevlemez rutinszerű töredezettségmentesítésével a CCleaner segítségével a laptop gyors és csomagtartómég mindig gyors lesz.

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

8. Böngésző

Az alapértelmezett Windows böngésző használata helyett telepítenie kell egy másik böngészőt, például Google Chrome, Opera vagy Mozilla Firefox. A könnyű és gyors mellett a böngészőket a fejlesztői közösség is támogatja Kiegészítők sokat, hogy még élvezetesebbé tegye a böngészési élményt.

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS A Mozilla Organization Browser Apps LETÖLTÉS Opera szoftver Böngészőalkalmazások letöltése

Ez 13 szoftver, amely biztosan új laptopon van. A jövőben nem lehetetlen, hogy tevékenységének megfelelően más szoftverre lesz szüksége. De az biztos, hogy a fenti szoftverek mindegyike maximálisan kihasználja a laptopot.

Gyerünk, siess telepítés!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found