hogyan lehet megérinteni egy mobiltelefont smartphonelogs (tesztelve)

Itt letöltheti az ingyenes Smartphonelogs APK-t, valamint egy használati útmutatót. A mobiltelefonok megérintésére más alternatív alkalmazások is vannak!

Smartphonelogs vagy Biztonságos adatok (intelligens naplók) már ismerős lehet az emberek között kepo-ers akik nagyon szeretnek kémkedni a hozzá legközelebb állók után.

Igen! Erre az alkalmazásra nemrégiben nagy igény mutatkozott, mivel képes megérinteni a barátja vagy a hozzád legközelebb álló bandák mobiltelefonját.

Tehát ne csodálkozzon, ha az emberek arra törnek, hogy örökre ingyen töltsék le a Smartphonelogs programot, hogy továbbra is felhasználhassák őket a cél mobiltelefonjának megérintésére.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak a letöltésre és tudják, hogyan kell használni, és hogy ez a trükk működik-e még 2021-ben, megtekintheti az ApkVenue cikkét hogyan lehet feltörni a HP-t a Smartphonelogs segítségével a következő.

Mi az a Smartphonelogs alkalmazás?

Maga az alkalmazás neve valóban megváltozott Biztonságos adatok (intelligens naplók) a Play Áruházban. Csak annyit, hogy az emberek már ismerik a Smartphonelogs nevet.

Maga az alkalmazás valójában azzal a céllal jött létre, hogy végezzen biztonsági másolatokat a különféle alkalmazásokról egy Android telefonon, még a HP koppintására sem.

A SmartLogs képes az összes SMS, telefonhívás, kép, értesítés, előzmény titkosítására is böngésző, a WhatsApp üzenetekhez.

Az ilyen tulajdonságai miatt nem baj, ha ezt az alkalmazást gyakran használják mások mobiltelefonjainak megérintésére. Az ApkVenue megadja a teljes módszert!

Smartphonelogs alkalmazás jellemzői

Mielőtt további megbeszélést folytatna a Smartphonelogs letöltési linkről és annak használatáról, az ApkVenue először meg akarja mondani az alkalmazás által kínált főbb funkciókat.

Ahol az egyik a legnagyobb figyelem, ez az alkalmazás képes készítsen biztonsági másolatot az összes SMS-ről akár bejövő, akár kimenő valós idő.

Nem csak SMS-ek, hanem különféle alkalmazások, például WhatsApp, Facebook, Line, Gmail és még sok más bejövő üzenetei is megtalálhatók.

Minden bejövő, kimenő hívás, legfeljebb nem fogadott hívások azt is megtudhatja valós idő. Hanghívás is, de nem minden országban érhető el.

Nem csak a kommunikációs vonalak, ez az alkalmazás a szolgáltatásra feltöltött fotóadatokat is biztonsági másolatot készít felhő. Gyorsan és gyorsan megtalálhatja a mobiltelefon helyét is valós idő, alkalmas, ha nyomon akarja követni az elveszett mobiltelefonját.

Nem csak az, történelem Az internethasználat a célmobilon szintén könnyen azonosítható lesz, beleértve a következőket: könyvjelzők és keresési előzmények.

Az alkalmazás további hozzáadott értéke, hogy egyszerre több eszközt kezelhet csak egy fiókkal. Ezen a ponton megértette, miért használható ez az alkalmazás a partner mobiltelefonjának megérintésére?

Töltse le a Smartphonelogs APK-t

Az alkalmazás használatához először meg kell tennie, hogy először letölti a Smartphonelogs APK-t. Nem a mobiltelefonján, hanem a megcélozni kívánt mobiltelefonon.

Csendes! Az alkalmazás telepítését nem fogjuk elkapni, mert a SmartLogs rendelkezik egy olyan funkcióval, amely elrejti az alkalmazás ikonját, a bandát. Tehát egészen biztonságos becsapni a célpontot, és nem okoz gyanút.

Nos, azok számára, akiket érdekel az alkalmazás használata, letöltheti az alkalmazást a következő linken keresztül:

>>> Töltse le a Smartphonelogs alkalmazást a Play Áruházból <<<

Vagy használhatja a következő alternatív linket is:

>>> Töltse le a legújabb Smartphonelogs APK-t a Google Drive-ról <<<

A Smartphonelogs alkalmazás használata

A Smartphonelogs használata önmagában valójában nem sokban különbözik attól, amikor hasonló alkalmazást használ valakinek a WhatsApp-jához.

Ám, hogy világosabb legyen és ne legyen zavaró, az alábbiakban láthatja a teljes lépéseket.

  1. Nyissa meg a Biztonságos adatok (intelligens naplók) alkalmazást, majd jelentkezzen be a fiókba.
  1. Adjon értesítési hozzáférési engedélyt a SmartLogs alkalmazáshoz, hogy az normálisan fusson.

Jegyzet:

  1. Kattintson a "Ikonok elrejtése a biztonság érdekében" gombra, hogy elrejtse a mobiltelefonon található alkalmazásokat.

jegyzet: Ha az alkalmazás nem veszhet el, próbálkozzon az alább felsorolt ​​egyéb módszerekkel!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  1. Belépés a webhelyre smartphonelogs.net böngésző alkalmazáson keresztül egy mobiltelefonon vagy laptopon.

  2. Írja be a korábban létrehozott felhasználónevet és jelszót.

  3. Válassza ki, melyik eszközt érintse meg.

  4. Keressen és válasszon ki különféle alkalmazásokat, amelyeket megérinthet. Kezdve az SMS-től, a WhatsApp-tól, a fotóktól, a helyszíntől, a telefonhívásoktól kezdve a böngésző előzményeiig.

Az alábbiakban az ApkVenue példát mutat be arra, hogyan ismerheti meg pontosan a mobiltelefon helyét. Tehát elkaphatja, ha hazudik!

Tehát ezek a lépések a Smartphonelog APK használatához a HP feltörésére. Könnyű?

Frissítve 2021. január: Sajnos Jaka megfigyelése alapján a Smartphonelog alkalmazás és az oldal már nem használható, banda.

Valójában mind a webhely, mind a Play Áruházban található alkalmazás nyom nélkül eltűnt.

Tehát akkor is, ha odakint van, megtalálja Legfrissebb Smartphonelogs APK harmadik fél által biztosított webhelyek biztosítják, de továbbra sem használhatja őket mobiltelefonjának megérintésére, mert maga a webhely eltűnt.

Ezért teljesen természetes, hogy jelenleg az interneten keringő APK csak a legrégebbi verziót biztosítja, mert igen Az okos telefonkönyvek nem frissülnek verzió 2020-ban, majd mostanáig.

De ne aggódj! Az ApkVenue más legjobb alternatív alkalmazási ajánlásokat tartalmaz a mobiltelefonok megérintésére, amelyeket alább meghallgathat.

Alternatív koppintás a HP alkalmazások között

Ez az alkalmazás hatékonynak bizonyult valakinek a mobiltelefonjára, esetleg a barátjára. Valójában még a Biztonságos adatokat (intelligens naplók) is használhatja a WhatsApp számára, és lehallgathatja őket.

De ez nem azt jelenti, hogy ez az alkalmazás a legjobb, banda. Mert vannak még ilyenek Egy másik legjobb mobil hack alkalmazás a SmartLogs mellett, hogy alternatívát is létrehozhat.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak, az ApkVenue ezt egy korábbi cikkében tárgyalta, amelyet alább olvashat:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így lehetett megérinteni egy mobiltelefont a Smartphonelogs alkalmazás segítségével. De ha az ApkVenue tud tanácsot adni, akkor jobb, ha nem, ha kiderül, hogy veszélyes! Sőt, a mobiltelefon-lehallgatási szolgáltatás sem frissül.

Ezenkívül, amint fentebb látta, ez az alkalmazás sok hozzáférést igényel mobiltelefonjainkhoz. Tényleg ijesztő, igaz?

Ja, azoknak, akik még mindig azon gondolkodnak, hogyan lehet aktiválni az okos telefonkönyveket lejárt, Jobb továbblép csak menjen más alkalmazásokhoz!

Olvassa el a cikkeket is Csapkod vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found