hogyan lehet a videó egy részét összekapcsolni (hj-split)

Ezúttal szeretném elmondani a barátaimnak, hogyan készítsenek egy alkatrész videofájlt tényleges videofájlként a HJ-SPLIT szoftver segítségével.

Gyakran para újonc nézők Zavartság, amikor a birtokában lévő letöltés nem válik azonnal MP4 formátumú (a videókban gyakran használt formátumú) videóvá, hanem részek videó töredékesek. Szóval, ezúttal szeretném elmondani a barátaimnak, hogyan hozzanak létre egy fájlt részek videó legyen tényleges videó szoftverHJ-SPLIT.

Mi az a HJ-SPLIT?

HJSplit egy program freeware népszerű a töredezett fájlok tartalmának felosztásához és rekombinálásához. Ez a program Windows, Linux és többféle verzióhoz érhető el felület Egyéb. A HJSplit is hasznos lehet biztonsági mentés. Például egy 10 gigabájtos fájlt fel lehet osztani kisebb darabokra, amelyeket aztán CD-re, DVD-re tesznek, és lemásolhatók USB-re vagy USB-meghajtóra.feltölteni szervizelni online biztonsági mentés. A HJSplit for Windows és Linux fájlok mérete meghaladja a 100 gigabájtot MD5 ellenőrző összeggel. A HJ-SPLIT azonnal használható előzetes telepítés és mindkét kiadás nélkül hordozható.

  • 3 legjobb videoszerkesztő alkalmazás az Android telefonokon
  • Videók szerkesztése egyszerűen Android-on

Hogyan kombinálhatjuk a videókat a HJ-SPLIT-tel

  1. Csatlakozzon mindenkihez alkatrészek filmeket egy mappába.

  2. Fuss szoftver HJ-SPLIT barátok. Ha nincs letöltés itt.

    Termelékenységi alkalmazások Freebyte LETÖLTÉS
  3. Kattintson a gombra Csatlakozik, majd válassza a lehetőséget Bemeneti fájl (bemeneti fájl, azaz írjon be egyet alkatrészek videó), majd válassza ki Kimenet (Kimenet azaz egy fájl, amely később videofájl lesz).

  4. Kattintson a gombra RAJT.

  5. Később az eredmény a következő lesz:

  6. A videó eredményeinek megtekintéséhez nézze meg azokat a helyeket, ahol barátai vannakKimenet a fájlt korábban.

Tehát a videódat egyetlen fájlba egyesítheted, igaz? Ne felejtsen el megjegyzést hagyni az alábbiakban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found