hogyan lehet feliratkozni a viu prémiumra a legújabb drakor megtekintéséhez

Gyakran néz koreai drámákat? Ha igen, akkor kihasználhatja a film streaming szolgáltatásainak előnyeit, mint például a Viu, ha a következő módszerrel követi a Viu előfizetését.

A koreai drámák rajongói számára a filmek streamingje gyakran történik, akár hobbiként is. Ismernie kell a különböző streaming szolgáltatási platformokat is, amelyek egyre népszerűbbek.

Az egyik a VIU. Ez a filmfolyam-szolgáltatás ingyenes filmhozzáférést biztosít több filmcímhez vagy drámához. Azt is szabadon választhatja meg, hogy mely címeket nézze meg.

Azon felül, hogy ingyenes, a Viu fizetett álnevű prémium szolgáltatásokat is nyújt azok számára, akik több előnyre vágynak. Akkor hogyan hogyan lehet előfizetni a prémium VIU-ra? Itt van a magyarázat.

Hogyan iratkozhat fel a Viu Premium-ra

Ha gyakran nézed a legújabb koreai filmeket és drámákat online ezen az egy film streaming szolgáltatáson keresztül, akkor a prémium szolgáltatásokra való feliratkozás biztosan jövedelmező lesz.

Könnyen feliratkozhatsz Viu-ra, banda. A fizetések is változnak, a hitelen keresztül, az OVO-tól a Gopayig. Természetesen kiválaszthatja a fizetési módot tetszése szerint.

Tehát, így nem kíváncsi, itt Jaka magyarázatot készített hogyan iratkozhat fel a VIU-ra hogy a film streaming élménye még izgalmasabb legyen. Gyerünk, lásd a következő magyarázatot!

1. Hogyan lehet előfizetni a VIU Premium-ra alkalmazáson keresztül

Mert iratkozzon fel a VIU-ra az alkalmazáson keresztül, természetesen először rendelkeznie kell az alkalmazással. Ezzel a filmnéző alkalmazással kényelmesen nézheti kedvenc drámáit, bandák.

- 1. lépés: Töltse le a Viu alkalmazást a Play Áruházból, vagy kattintson ide. A letöltés befejezése után nyissa meg az alkalmazást.

- 2. lépés: Győződjön meg arról, hogy az okostelefon stabil internetkapcsolattal rendelkezik-e egy internetes hálózathoz csatlakoztatva. Ennek célja annak biztosítása, hogy a VIU prémium előfizetés zökkenőmentesen menjen végbe.

- 3. lépés:Lista először, ha nincs fiókja. De ha már megvan, azonnal követheti a következő lépést.

- 4. lépés: Kattintson a gombra hamburger gomb a bal felső sarokban. Ezután válasszon egy lehetőséget Indítsa el az előfizetést.

- 5. lépés: Itt számos lehetőséget láthat prémium szolgáltatási csomagok a VIU-tól. Csak ki kell választania a kívánt szolgáltatási csomagot.

- 6. lépés: Kattintson a prémium szolgáltatáscsomagra. Ezután válasszon készpénz nélküli fizetési mód amit akarsz.

Kiválaszthatja, hogyan fizessen elő VIU-t hitel vagy más fizetési módok, például OVO és Gopay használatával. A fizetési folyamat egyszerű és nem bonyolult.

- 7. lépés: Miután a fizetési folyamat befejeződött, várjon néhány percet a megszerzéséhez igazolás.

- 8. lépés: Kész. Az alkalmazás segítségével sikeresen feliratkozott a prémium VIU-ra.

Ennyi volt hogyan lehet előfizetni a prémium VIU-ra iPhone-on vagy Androidon az alkalmazáson keresztül. A VIU alkalmazás birtokában a nézési élmény kényelmesebb és izgalmasabb lesz.

2. Hogyan lehet feliratkozni a VIU Premium-ra a böngészőn keresztül

Azon túl, hogy átmész az alkalmazáson, te is Prémium VIU előfizetés iPhone-on és Androidon böngészőn keresztül. A módszer szintén egyszerű, ahogy Jaka korábban kifejtette.

Tehát az ingyenes filmmegtekintő oldalakon kívül más filmeket és drámákat is megnézhet a VIU hivatalos webhelyén keresztül. Kíváncsi vagy, hogyan? Nézze meg a következő magyarázatot!

- 1. lépés: Nyisson meg egy böngészőt iPhone vagy Android eszközén. Ezután keresse fel a VIU hivatalos webhelyét, vagy kattintson ide. Győződjön meg róla, hogy internetkapcsolata stabil, banda.

- 2. lépés: Először regisztráljon. A sikeres bejelentkezés után kattintson a gombra hamburger ikonra a bal felső sarokban.

- 3. lépés: Kattintson a gombra nyíl ikonra a profil neve mellett. Ezután válasszon egy lehetőséget Váltás Premium-ra.

- 4. lépés: válassza prémium VIU szolgáltatási csomag Akarod. Ezt követően határozza meg a megfelelő készpénz nélküli fizetési lehetőséget.

Testreszabhatja a VIU előfizetésének módját a GoPay, a pulse vagy az OVO segítségével. Ha még mindig van Gopay-egyenlege, akkor fizetési lehetőségekhez is felhasználhatja.

- 5. lépés: A fizetési mód kiválasztása után fejezze be a fizetési folyamatot, amíg meg nem kapja az ellenőrzést.

- 6. lépés: Kész. Élvezheti a prémium szolgáltatásokat a VIU-tól.

Könnyű, igaz? Hogyan lehet előfizetni a VIU-ra iPhone és Android rendszeren ezen a böngészőn keresztül nagyon egyszerű. Ezenkívül különféle fizetési módok is léteznek, például hitel útján, Gopay és OVO.

Emellett kipróbálhatja hogyan lehet ingyenesen feliratkozni a VIU prémiumra a promóciós kód használatával, amelyet a VIU hivatalos partnerétől, bandától kap. A módszer is nagyon egyszerű, tényleg!

Csak ki kell választania a legfrissebb szolgáltatási csomagot Promóciós kód Rp0. Ezután írja be a rendelkezésére álló promóciós kódot, és azonnal hozzáférhet a prémium VIU-tartalomhoz.

Ennyi volt hogyan iratkozhat fel a VIU-ra prémium az iPhone-on és az Androidon, amelyhez könnyen hozzáférhet, akár az alkalmazáson keresztül, akár a VIU hivatalos weboldalán, bandán keresztül.

A fizetési módok is változnak, például a Gopay, az OVO, a Google Play utalványok és a különböző szolgáltatók impulzusai, a Telkomsel, az Indosat, az XL stb.

Olvassa el a cikkeket is Filmek streaming vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found