10 veszély leselkedik, ha kalózablakokat használ

A kalózablakok elterjedése Indonéziában gombaféle, sőt nehezen leküzdhető. Mivel az ingyenes kalóz Windows mellett nagyon könnyen beszerezhető. Sok szoftverüzlet is forgalmazza ezt az illegális Windows rendszert. A következő van

A kalózablakok elterjedése Indonéziában gombaféle, sőt nehezen leküzdhető. Mivel az ingyenes kalóz Windows mellett nagyon könnyen beszerezhető. Sok bolt szoftver amely szintén eladja ezt az illegális Windows-ot. Nem csak offline, jelenleg az üzletek online emellett a kalóz Windows terjesztését is nehéz korlátozni. Valójában a kínált ár nagyon messze van az eredeti Windows-tól. De tudod, hogy a kalóz Windows olcsósága mögött rengeteg veszély rejlik? Az alábbiakban bemutatjuk azokat a veszélyeket és negatív hatásokat, amelyeket a kalóz Windows használata során tapasztalhat.

  • 3 fontos ok, amiért érdemes letöltenie a Windows 10 rendszert
  • Hogyan lehet elkerülni egy fontos szoftver elvesztését a legújabb Windows 10 frissítésben
  • 10 népszerű hacker alkalmazás Windows jelszavak és webhelyek feltörésére

A kalóz Windows használatának veszélyei

1. Bosszantó üzenet jelenik meg a Windows rendszerből

Ha kalóz Windows-ot használ egy számítógépen, akkor a Windows meglehetősen idegesítő üzenetet vagy értesítést kap. Az üzenet emlékeztetőt tartalmaz, hogy eredeti Windowst vásároljon. Tehát általában az üzenet egy bizonyos időn belül megjelenik.

2. A számítógép nem használható

A kalóz Windows használata azzal a kockázattal járhat, hogy használhatatlanná teszi a számítógépet. Például, ha Windows 7 rendszert használ, figyelmeztetés jelenik meg az űrlapon vízjel és a háttérkép fekete lesz. Különösen, ha még mindig Windows XP rendszert használ. Ennek a Windows-nak van egy folyamata Valódi előny és ok felhasználó bezárva, és nem tudja használni a számítógépét.

3. A funkciók nem működnek optimálisan

A kalóz Windows használatával a szolgáltatások nem működnek optimálisan. Van néhány olyan szolgáltatás a Windows-ban, amelyek csak az eredeti verzióban használhatók. Például a Windows 8 rendszerben vannak olyan beállítások, amelyek zárolva vannak, mint a változtatások háttér mert kezdőképernyő és vannak olyan jellemzők is szinkronizál amely nem használható és még sok más.

4. A biztonság hiánya

ablakok frissítés valójában az operációs rendszer optimálisabbá tételét bízta meg. Frissítés Ez nagyon fontos a biztonság frissítéséhez a vírusok elkerülése érdekében, hibákat, és mások. A kalóz Windows-ot azonban nem fogjuk használni frissítés így a Windows biztonsága kiszolgáltatottá és támadásokká válik.

5. Törvénysértés

Használat szoftver törvénytelen természetesen törvényellenes. Bármely országban ez mindenképpen tilos, és a bűnüldözők célpontja. Az illegális Windows-felhasználókat ez természetesen befoghatja, és a büntetés természetesen az börtön.

6. Nincs garancia a magánéletre

A kalóz Windows könnyen bárhol megvásárolható. Azt sem tudjuk, hogy valójában ki készítette másolat A kalóz Windows. Nos, fennáll annak a lehetősége is, hogy a Windows veszélybe került szoftver a magánéletünkbe behatoló gonoszság. Lehetséges, hogy a rossz emberek kémkednek és kihasználják a számítógépeken lévő adatainkat.

7. Károsíthatja a számítógépeket

Mint korábban említettük, a kalóz Windows felelőtlen emberek keze munkája. Mi magunk is nehezen tudjuk meg, hogy van-e ilyen szoftver bizonyos rosszindulatú ezeken a kalóz Windowsokon. Telepítéskor rosszindulatú dolgok terjedhetnek a számítógépen, és károsíthatják azt.

8. Illegális eszközrablásoknak lehet kitéve

Szoftver az illegális minden bizonnyal törvényellenes. A hatóságok e tekintetben is gyakran betartják a törvényt. Általában gyakori razziák vannak a felhasználókat megcélozva szoftver az egyik ez a kalóz Windows. Nos, nagyon kockázatos, hogy elkapnak ezen a rajtaütésen és börtönbe kerülhetnek.

9. kaotikus számítógép-teljesítmény

Az illegális Windows számos veszélyes vírust tartalmazhat, és ez károsíthatja az Ön által használt számítógépet. A vírusok megfertőzése károsíthat bizonyos dolgokat, amelyek létfontosságúak a számítógép számára, és ha ez megtörténik, a számítógép teljesítménye nagyon zavart és kaotikus lesz.

10. Hacker veszélyek

Hackerek a kibertér egyik fenyegetése. A kalóz Windows használatával ez a fenyegetés még nagyobbá válhat. Ha beszivárgott hackerek, nagyon veszélyes lesz az adatokra és a használt számítógép teljes rendszerére. Ezért az eredeti Windows rendszert kell használnia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found