hogyan lehet véglegesen aktiválni a Windows 10-et egy PC-n / laptopon

Így aktiválhatja a Windows 10-et egy állandó PC-n vagy laptopon, amelyet követhet. Offline is lehet, tudod!

A Windows 10 aktiválása PC-n vagy laptopon nagyon egyszerű, és Ön is megteheti online továbbá offline. Természetesen erre az útmutatóra azoknak van szükségük, akik kalóz Windows-ot használnak.

Sőt, biztosan tapasztalt egy olyan pillanatot, amikor az asztali háttérkép hirtelen fekete színűvé vált, és megjelenik egy értesítés A Windows verzió nem eredeti a képernyő jobb alsó sarkában?

Ha ezt tapasztalta, az azt jelenti, hogy a PC-jére telepített Windows 10 operációs rendszert még nem aktiválták, vagy nem ne töltse le megbízható webhelyekre.

A Microsoft valóban megköveteli a felhasználóktól, hogy rendelkezzenek a Windows legális másolatával. Ezért ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan lehet egyszerűen aktiválni a Windows 10 véglegesen!

A Windows 10 végleges aktiválása

A Windows 10 vagy a Windows 10 Pro aktiválásához szüksége van Termékkulcs. Ez a termékkulcs a megvásárolt Windows 10 lemezen (csomagoláson) található.

Eközben, ha online vásárolja az operációs rendszert, megerősítő e-mailben kap egy termékkulcsot.

A Windows 10 aktiválása termékkulccsal

Értesítéseket tovább kap aktiválja a Windows 10-et a PC képernyője alatt szar. Ezektől a bosszantó értesítésektől való megszabaduláshoz azonnal aktiválnia kell.

Ha még nincs termékkulcsa, és már telepítette a Windows 10 rendszert, akkor vásárlással aktiválhatja digitális licenc vagy fizikai engedély.

Digitális licencet akkor kaphat, ha Windows 10 ISO-t vásárol és letölt a Microsoft Store webhelyéről.

Ha fizikai kiskereskedelmi boltból vásárol, akkor kap egy Windows 10 telepítőlemezt egy Windows 10 termékkulcs-licenccel vagy úgynevezett fizikai licenccel együtt.

Vásároljon licencet a telepített Windows-nak megfelelően. Tegyük fel, hogy PC-jére telepítve van a Windows 10 Pro, majd licencet kell vásárolnia a Windows 10 Pro rendszerre.

A vásárlás után az alábbi lépéseket követve aktiválhatja a Windows 10 termékkulcsot:

 1. Kapcsolja be a számítógépet vagy laptopot, majd belép a menübe Beállítások

 2. Akkor válassza Frissítés és biztonság

 1. Kattintson a menüre Aktiválás a bal oldali. Itt láthatja a Windows 10 állapotát, amely nincs aktiválva. A Windows 10 végleges használatához aktiválnia kell.
 1. Kattintson újra Termékkulcs módosítása akkor lépjen be Termékkulcs hogy a lemezen van, vagy e-mailben küldi el.

 2. Miután helyesen beírta a termékkulcsot, automatikusan a Windows 10 aktiválási oldalára lép, majd kattintson a gombra Következő hogy elindítsa az aktiválási folyamatot.

 3. Várja meg a folyamat befejezését. Ne feledje, hogy ez az aktiválási módszer internetkapcsolatot igényel, így a számítógép vagy a Windows laptop csatlakozni kell az internethez.

 4. A folyamat befejezése után megjelenik egy értesítés arról, hogy a Windows 10-et aktiválták. Ezután kattintson a gombra Bezárás.

 5. Nos, most a Windows 10 aktiválása befejeződött, és ezt használhatja A Windows 10 véglegesen.

Ha a Windows hibája van, és újra kell telepítenie, akkor nem kell aggódnia, hogy újra licencet kell vásárolnia, mert ez az aktiválás végleges.

tudsz Ismételje meg a Windows 10 telepítését ugyanazon a számítógépen vagy laptopon az első alkalommal vásárolt termékkulccsal. Te is vaku segítségével telepítse, tudod!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Windows 10 aktiválása a KMSPico segítségével

A következő módszer illegális, mert egy Windows Activator nevű programot használ KMSPico. Így nem kell vásárolnia termékkulcs ami drága.

Azt azonban tudnia kell, hogy az ApkVenue nem javasolja ennek a programnak a használatát, mert sérti a szerzői jogokat, és a törvényekkel foglalkozhat.

A KMSPico egy aktiváló program, amellyel aktiválhatja a Windows operációs rendszert és a Microsoft Office programot, amelynek útmutatóit elolvashatja ez alatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Anélkül, hogy tovább kéne késlekedni, a következõ módon aktiválhatjuk a Windows 10 rendszert a KMSPico használatával!

 1. Kapcsolja ki a számítógépén lévő víruskeresőt. Ennek az az oka, hogy az antivírus nem sorolja a KMSPico-t vírusnak.

 2. Töltse le a legújabb KMSPico-t a weboldal megnyitásával //official-kmspico.com/.

 1. Fájlok kicsomagolása KMSPico a kívánt könyvtárban.

 2. Kattintson a jobb gombbal a KMSPico fájlra, majd válassza a lehetőséget Futtatás rendszergazdaként.

 3. Kattintson a piros gombra a Windows 10 egyszerre történő aktiválásához Ms. Az Office telepítve van a számítógépére. Várja meg a folyamat befejezését.

Kész, deh! Nagyon egyszerű, banda? A fenti KMSPico-val rendelkező Windows 10 aktiválási útmutatóhoz valójában offline módban kell megtennie, bandában.

Tehát, hogy megakadályozza a Windows 10 hirtelen aktiválódását, ki kell kapcsolnia a rendszer frissítéseit. A módszer nagyon egyszerű! Elolvashatja Jaka cikkét a következő.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így lehet a Windows 10-et véglegesen aktiválni online és offline módon is. A fenti módszer a Windows 10 összes verziójára vonatkozik.

Annyi cikk Jakától. Remélhetőleg ez a cikk segíthet rajtad! Legközelebb találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found