hogyan lehet eltávolítani a vírust egy androidos okostelefonról vírusirtó nélkül

A víruskereső megoldás lehet a vírusok megszabadulása, de mi van akkor, ha a vírus beágyazódik az Antivirus alkalmazásba? Nos, az ApkVenue lehetőséget nyújt a vírusok eltávolítására az Androidon Antivirus nélkül.

A vírusirtó használata megoldás lehet a vírusok eltávolítására. De mi van akkor, ha a vírus beágyazódik az Antivirus alkalmazásba? Szóval rettenetes dilemma, igaz?

Eldöntheti, hogy telepítenie kell-e víruskereső alkalmazást Android-ra vagy sem. De, ha kíváncsi egy vírus jelenlétére vagy hiányára az okostelefonon, használhatja a vírus törlését az Androidon anélkül, hogy Antivirus-t használna az ApkVenue alkalmazásból.

  • Használnia kell az antivírust Androidon?
  • 10 legjobb Android víruskereső és kártevő szoftver 2015
  • Aláírja, hogy okostelefonját a spyware befolyásolja

Hogyan lehet eltávolítani a vírusokat Android-on antivírus nélkül

Csinálni gyári beállítások visszaállítása mindig a vírusok megszabadulásának hatékony módja az Android-on. De fennáll annak a kockázata, hogy elveszíti az összes adatot és az Androidra telepített elemeket. Tehát, hogy az okostelefon adatai biztonságban legyenek, kipróbálhatja a következő módszereket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Lépjen csökkentett módba

Belépett a Biztonságos mód lehetővé teszi, hogy az Android könnyebben működjön, mert csak a rendszer által hordozott alapvető alkalmazásokat futtatja. Csökkentett módban az összes telepített alkalmazás ideiglenesen elveszik. Tehát, miközben csökkentett módban problémamentesen válthat az alkalmazási rendszerek között, megkönnyítve ezzel a felesleges fájlok, például fájlok ellenőrzését vagy tisztítását. gyorsítótár és távolítsa el a vírusokat az Android rendszeren.

Hogyan lehet belépni a csökkentett módba az egyes Android-eszközökön, más. Az átlag azonban az, hogy a folyamat során a Power és a Volume gombot használja csomagtartó. Ha továbbra is zavart, kérjük, keressen rá a "Csökkentett mód (Android típusú)" kulcsszóra.

2. Ellenőrizze az alkalmazásokat csökkentett módban

Csökkentett módban ellenőrizze a telepített alkalmazásokat. A bejutás módja Beállítások - Alkalmazások, majd válassza a lehetőséget fülreLetöltve. A rendszer kiküszöböli a harmadik féltől származó alkalmazások listáját csökkentett módban, de mivel a vírus szerepel a rendszerben, harmadik féltől származó alkalmazásként jelenik meg, de képes a rendszer funkcióinak végrehajtására. Ha androidját vírus fertőzte meg, akkor megjelennek a külföldi alkalmazások, amelyeket soha nem telepített az Android készülékére.

3. Távolítsa el a gyanús külföldi alkalmazásokat

Ha gyanús alkalmazást talál, kattintson az alkalmazásra, és válassza az Eltávolítás lehetőséget. Egy esetben a vírus eltávolításakor az Android rendszeren előfordulhat, hogy a külföldi alkalmazást nem lehet eltávolítani, mert az alkalmazás biztosított Rendszergazda hozzáférés.

4. Távolítsa el a külföldi alkalmazások rendszergazdai hozzáférését

Ha olyan külföldi alkalmazással találkozik, amely rendszergazdának hozzáférést biztosít saját maga számára, akkor a feladata a hozzáférés eltávolítása. Ehhez lépjen ki az alkalmazásbeállításokból, majd lépjen be Beállítások - Biztonság - Eszközadminisztrátor. Távolítsa el a gyanús alkalmazásadminisztrátori hozzáférést. Ezután térjen vissza az Alkalmazásbeállítások oldalra, és ellenőrizze a gyanús alkalmazásokat. Most már képesnek kell lennie azok törlésére.

5. Lépjen ki a csökkentett módból

A gyanús alkalmazáseltávolítási folyamat befejezése után csak ki kell lépnie a Csökkentett módból. Ezt a folyamat elvégzésével teszi Újrakezd mint általában.

Nem könnyű eltávolítani a vírusokat ezen az Androidon? Antivírus nélkül is megszabadulhat az Android teljesítményét lelassító vírusoktól. Ja, ne felejtsd el mindig elkészíteni biztonsági mentés a vírusellenőrzési és -eltávolítási folyamat után fontosnak tartott adatokból és alkalmazásokból, minden esetre.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found