vásárolni Instagram követőit? biztonságos és megbízható

Szeretné növelni a követők számát, hogy híresség legyen? Ha igen, olvassa el az alábbi ajánlásokat azokról a helyekről, ahol olcsó és megbízható Instagram-követőket vásárolhat.

Az egyre növekvő presztízs érdekében sokan hajlandók költeni a követők számának növelésére a közösségi médiafiókokon. Valójában a megállapított díjak sem olcsók, tudod!

Ezt az árat a kívánt követők száma határozza meg. De ahhoz, hogy híressé válhasson, minden bizonnyal több ezer követőre van szüksége.

Amikor úgy dönt, hogy Instagram-követőket vásárol, először győződjön meg arról, hogy megbíznak-e az eladóban, hogy ne tévesszen meg és ne veszítsen pénzt, banda.

Tehát, hogy ne tévesszen meg, jobb, ha előbb megtudja az ajánlott helyet vásároljon olcsó és megbízható Instagram-követőket. Például, ahogy az ApkVenue az alábbiakban összefoglalta.

Ajánlások az Instagram-követők megvásárlásához

A Selegramhoz nagyszámú követõre van szükség, akár tíz- vagy százezrekig. Ehhez hozzá kell adnia az Instagram követőit is.

Az Instagram-követők megvásárlása szintén hasonló az online termékek vásárlásához, csak tranzakciókat, átutalásokat kell végrehajtani, és várni kell a követők számának fokozatos növekedésére.

Nos, azok számára, akik követőket akarnak hozzáadni, itt van az ApkVenue ajánlások az IG követőinek vásárlásához olcsó és megbízható, banda.

1. Minden Sosmed szolgáltatás

Minden Sosmed szolgáltatás már rendelkezik saját weboldallal, így közvetlenül a webhelyen végezhet tranzakciókat anélkül, hogy csevegnie kellene az ügyfélszolgálattal.

Meghatározhatja a megvásárolni kívánt követők számát is. Az ár is megfizethető, kezdve 30 ezer IDR-től 100 aktív indonéz követő számára.

Az Instagram követői vásárlásán kívül az All Sosmed Services egyéb szolgáltatásokat is nyújt, mind az Instagram, mind pedig más közösségi média, bandák számára.

2. Követőkindo

Követőkindo több mint 26 ezer Instagram-felhasználó bízott meg benne, kezdve a személyes számláktól, a nyilvános számláktól, a rajongói bázisoktól, a közszereplőktől és másoktól.

Itt megkaphatja az Instagram-követők vásárlásának egyszerű és gyors tapasztalatait, mivel közvetlenül a hivatalos weboldalon keresztül végezhető el.

Az olcsó indonéziai aktív Instagram-követők vásárlása mellett itt vásárolhat kedvelt árakat és tetszéseket is. Tökéletes ahhoz, hogy a kezdők ünnepe legyen.

3. Instagram optimalizálási szolgáltatások

Van online boltja? Ha növelni szeretné a vállalkozói fiók követői számát, akkor célzottan aktív Instagram követők vásárlása minden bizonnyal a megfelelő választás.

Ban ben Instagram optimalizálási szolgáltatások, célzott indonéziai aktív követőket vásárolhat meglehetősen megfizethető áron, mindössze 66 ezer Rp-től.

Ez a csomag tökéletes a hírességek vagy az online vállalkozások számára, mert megnövelheti az Instagram-fiók forgalmát, és növelheti a vásárlók és követők, bandák számát.

Ajánlott helyek más Instagram-követők vásárlásához ...

4. A szocmed

IG-követőket is vásárolhat A szocmed hivatalos honlapján keresztül. A szolgáltatások választéka szintén nagyon változatos, így az Ön igényeinek megfelelően állítható be.

Hozzáadhat aktív és passzív követőket Indonéziából és világszerte, viszonylag olcsó árakon, mindössze 50 000 IDR-től kezdődően.

Amellett, hogy képes vásároljon Instagram követőket hitel útján, A Socmed 10 napig garanciát vállal az Instant csomagra is. Tehát nem kell aggódnia a követőinek csökkenése miatt.

5. Közösségi média

Az aktív követőkön kívül itt vásárolhat olcsó passzív Instagram-követőket. Itt vásárolhat indonéz Instagram-lájkokat is.

Az Instagram-követők számának növelése mellett Social Media Store szolgáltatásokat nyújt más közösségi médiáknak, köztük a Soundcloud és a Google+ bandáknak is.

Ha olyan fennakadás áll fenn, hogy a felajánlott szolgáltatás nem járt sikerrel, visszatérítési kérelmet is benyújthat 3x24 órán belül. Garantáltan biztonságos!

Biztonságos az Instagram követőinek vásárlása?

Mielőtt eldöntené az IG követőinek megvásárlását, alaposan meg kell fontolnia azokat a kockázatokat, amelyek a követők injekciózása miatt jelentkezhetnek.

Valójában sok olyan híresség vagy online üzlet van, amely azonnal megnöveli a követők számát, de nem mindig biztonságos az Instagram-követők megvásárlása.

Nos, előtte vásároljon olcsó Instagram-követőket, először a következő dolgokat vegye fontolóra, hogy később ne bánja meg, banda.

1. Felfüggesztéssel fenyegetett számla

A rövid idő alatt növekvő követők száma minden bizonnyal abnormális tevékenység. Ha nem vagy óvatos, Fiókját fel lehet függeszteni az Instagram által.

Csakúgy, mint más közösségi médiák, az Instagram is megtudhatja, hogy szokatlan tevékenységek történnek-e a fiókjában, amelyek közül az egyik a hirtelen emelkedő követők száma.

Ahelyett, hogy vállalná ezt a kockázatot, jobb, ha organikusan növeli az Instagram követőinek számát, vagy használhat követői fejlesztő alkalmazást is.

2. Az elkötelezettség továbbra is csökken

Az elkötelezettség kulcsfontosságú abban, hogy az Instagram algoritmus miként választja ki a felhasználók idővonalán megjelenítendő bejegyzéseket. Kedvelések és megjegyzések nélkül, a bejegyzés nem jelenik meg.

A megvásárolt követők hosszú távon nem adnak értéket. Lehet, hogy először tetszéseket, megjegyzéseket vagy nézeteket adnak Önnek, de idővel eltűnnek.

Ezenkívül a passzív követők nem osztják meg a tartalmadat, és nem ajánlják másoknak a vállalkozásodat, mert nem valódi emberek.

Ehhez nem kell túl gyakran vásárolni követőket. Ehelyett kezelheti a bejegyzéseket, a megfelelő közzétételi időtől kezdve a feladandó tartalomig.

3. A követők drasztikusan csökkentek

Az Instagram gyakran úgy változtatja meg algoritmusát, hogy ez a tevékenység törölje a "hibának" tekintett Instagram-fiókokat, például a hamis számlákat.

A takarítással járó változásokat gyakran az Instagram bejelentése nélkül hajtják végre. Ebből kifolyólag, a hibabejelentések hirtelen eltűnnek.

Ha olcsó passzív követőket vásárol, akkor a fiókját követő számla természetesen én vagyok hiba, nem pedig valódi emberi fiók. Hogy a számla eltűnhessen.

Amikor a hibafiók megszűnik, Instagram-követői automatikusan csökkennek. Rosszabb esetben a hiányzó hibafiókok nemcsak 1 vagy 2, hanem lassan elérhetik a több százat is.

4. A hírnév forog kockán

El tudod képzelni, ha az emberek tudják, hogy a számlád csak hamis követőkkel van tele? Milyen zavarban van! Ez a tét, ha Instagram-követőket vásárol.

Ezen kívül más emberek is ellenőrizhetik a valódi vagy hamis Instagram-követőket. Ha elkapják, a hírneved és a jó híred rontja. Ugye, nem akarod?

Ha nagyon sok követője van, az nagyon jó. De miután kiderült, hogy az alak nem más, mint kamu, valódi hívei mindenképpen habozni fognak.

Ez egy helyajánlás volt vásároljon Instagram-követőket olcsó és megbízható. A nyújtott szolgáltatások is nagyon sokfélék, nemcsak az IG követőinek növelése érdekében.

De mielőtt követőket adna be, gondolja át a kockázatokat, amelyek felmerülhetnek, miután úgy dönt, hogy növeli az Instagram követőinek számát.

Olvassa el a cikkeket is Közösségi média vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found